KIPSTA

Sporttas ACADEMIC 55 l zwart en grijs

€29,99
Schrijf als eerste een review
Ref. : 8789004

We ontwikkelden de ACADEMIC-sporttas om je sportspullen comfortabel te vervoeren. De tas heeft een harde en waterafstotende bodem, en slimme vakken.

Op zoek naar een comfortabele tas voor wedstrijden en toernooien? In deze tas kan je je schoenen na de wedstrijd laten luchten. En het uitneembare matje is handig om je op om te kleden.

Kleur: Zwart / Zilvergrijs

55 LITRES
Aantal:
Bezorging:

Onze excuses, de levertijd van dit product is onbekend.

Winkelvoorraad

Productvoordelen

Volume

Inhoud van 55 liter | Afmetingen van de tas: 61 x 32,5 x 29 cm.

Meerdere vakken

Veel opberggemak dankzij de 6 vakken (waarvan 4 grote).

inhoudelijke ventilatie

Luchtig schoenenvak zodat je schoenen snel kunnen drogen.

Beperkt geurtjes

Schoenenvak met HeiQ Fresh FFL®-technologie om geurtjes te beperken

Stevigheid

Materiaal bestand tegen zware belasting en slijtage. Getest in het laboratorium.

Technische informatie

Afmetingen en gewicht


Afmetingen: 61 x 29 x 32,5 cm.
Deze tas weegt 994 gram

Beperking van geurtjes in het schoenenvak. Fresh FFL®-technologie van HeiQ

Omdat accessoires en schoenen vaak vochtig en vies zijn na het spelen, kan er een onaangenaam luchtje ontstaan in je sporttas. We hebben er iets op gevonden om geurtjes in je sporttas te beperken, dankzij onze Zwitserse partner HeiQ en zijn Fresh FFL®-technologie. Door die technologie te combineren met ons ventilatiesysteem worden geurtjes efficiënt onder controle gehouden doordat de geurmoleculen worden geabsorbeerd. Uitsluitend in het schoenenvak

Comfort bij het omkleden en bij het dragen van de tas

We voorzagen de tas van een schuimstof matje, daar kan je op staan bij het omkleden zodat je niet op een vieze of natte grond hoeft te staan. Het matje is uitneembaar. De schouderriem is voorzien van een pad en antislip stroken zodat de tas niet van je schouder glijdt.

Laboratoriumtesten

Deze tas onderging tijdens de ontwikkeling talloze tests om te controleren of de tas zijn vorm goed bewaart, goed bestand is tegen slijtage, zijn kleur en waterafstotende eigenschappen behoudt en stevig blijft tijdens het dragen.

Ontwikkeling van de sporttas Academic 55 L

Onze ontwikkelaars, zelf voetballers, ontwierpen de sporttas Academic voor meer comfort voor gevorderde sporters. Hij voldoet aan de behoeften voor vervoer en voor de kleedkamer. De tas is voorzien van antislip zodat hij minder snel van de schouder glijdt tijdens het dragen. Bovendien houd je dankzij het uitneembare matje je voeten droog in een vieze of vochtige kleedkamer. Ten slotte heeft hij ook nog een handig, luchtig schoenenvakje, zodat je schoenen na de wedstrijd sneller drogen.

Waarom een ACADEMIC-reeks sporttassen?

We gaan niet altijd in onze sportkleding naar de kleedkamer. Daarom ontwikkelden we de ACADEMIC-reeks, die tegemoetkomt aan de eisen van stijlbewuste spelers die een tas zoeken waarmee ze graag voor de dag komen. We wilden ook een oplossing bieden voor het probleem van vochtige of vieze kleedkamers, en ontwikkelden de tassen met een onderkant die niet snel water opneemt en gemakkelijk kan worden schoongemaakt.

Garantie

2

Gewicht

0.994 kg

Overige informatie

Product samenstelling

Hoofdstof: 100.0% Polyester Voering: 100.0% Polyester Coating: 100.0% Polyurethaan Schuim: 100.0% Polyethyleen

VOORRAADADVIES

Opbergen beschermd tegen de zon en tegen vocht.We raden aan je tas schoon te maken met een vochtige doek en schoon water zodat hij al zijn goede eigenschappen behoudt (waterafstotend, beperking van geurtjes)

TESTS

Bij Kipsta en Decathlon staat gebruik hoog in het vaandel. Daarom testen we onze producten uitvoerig in de praktijk om ze goed te keuren, en doen we ook allerhande tests in ons lab om te garanderen dat ze lang meegaan. Enkele voorbeelden: de 'jerk test' op draagvermogen (herhaalde belasting over 10.000 cycli), de trektest op de stof en de assemblages.

Goedgekeurd door

WAT IS DE KIPSTA-CERTIFICATIE-AFDELING?
De Kipsta-certificatie-afdeling is een team van gekwalificeerde ingenieurs die gespecialiseerd zijn in praktijktests en erkend voor: Het opzetten van specifieke testprotocollen en -methodes om de gebruikskwaliteiten van een product te testen | Het aanstellen van gekwalificeerde testers die de functies van een product goed kunnen inschatten | Objectieve resultaatanalyses aan de hand van statistische tools.

ONDERHOUDSADVIES

Maximum wastemperatuur van 95°C. - Normale behandeling.

Strijken bij een maximale zoolplaattemperatuur van 200°C.

Maximale wastemperatuur van 70°C. - Normale behandeling.

Strijken bij een maximale zoolplaattemperatuur van 150°C.

Maximum wastemperatuur van 30°C. - Zeer matige behandeling.

Reviews

Vragen & Antwoorden