Sportschoenen badminton, squash, indoor sporten PC AERUS X geel

94,99
Maat: Maattabel

Voor expert badmintonspelers die op zoek zijn naar een lichte schoen.

De schoen SHB Aerus X is de lichtste schoen van Yonex. Hij is comfortabel, stabiel en duurzaam en biedt dynamiek en ondersteuning.

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Gewicht

Licht (270 gram), dus zeer dynamisch en comfortabel.

Stabiliteit

Met grafieten plaat in het middendeel voor een betere stabiliteit.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

POWER CUSHION

Door een nieuw elastisch hars te gebruiken in het Power Cushion-systeem, worden schokken 25% beter geabsorbeerd en heb je 12% meer afzetkracht.

ROUND SOLE

De Round Sole van Yonex zorgt voor uitgebreide steun, zodat je je benen snel en comfortabel beweegt. Dit systeem staat garant voor zachte bewegingen en een goede energieoverdracht.

POWER CARBON LIGHT

Onder het middelste deel van de schoen zit een vederlichte grafietinzet, om de stabiliteit te verhogen en het gewicht van de schoen te beperken.

HEXAGRIP

Het stabiele en soepele Hexagripmodel biedt 3% meer grip en is tegelijkertijd 20% lichter dan een standaard zool om je vlot en stabiel te laten bewegen.

ASSIST SHAPE

Het design focust sterk op de tenen, om de druk op de grote teen te beperken en tegelijk betere steun te bieden aan de tenen en de hiel. Zo krijg je een sterk gevoel van stabiliteit. Het energieverlies wordt beperkt, waardoor je snel beweegt.

DURABLE SKIN

Sterke materialen van uiteenlopende hardheden op strategische zones vooraan de schoen, voor stabiele steun en extra comfort.

Garantie

1 jaar

OVERIGE INFORMATIE

VOORRAADADVIES

Om de hygiëne van je schoenen te verzekeren, raden we aan om ze op een droge en frisse plaats te bewaren en de binnenzool er na gebruik altijd uit te halen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet geschikt voor tennis.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas.

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

VERGELIJKBARE PRODUCTEN