Sportbeha voor fitness 140 lichte ondersteuning geel

€14,99

8739289

Vrouwelijke sportbeha voor low impact-fitnessactiviteiten zoals stretching, spiertraining, lichte gym of pilates.

We kozen voor smalle bandjes en een mooi transparant decolleté voor een sportbeha met een vrouwelijke uitstraling. De beha biedt lichte ondersteuning en is geschikt voor rustige fitnessactiviteiten.

Kleur:

Pastelgeel

Maat:

Maattabel

Aantal:

PRODUCTVOORDELEN

Borstondersteuning

LICHTE ONDERSTEUNING: beperkt het bewegen van de borsten* met 13,5% bij low impact-sporten

Zweetafvoer

Blijf droog tijdens de inspanning dankzij de ademende en sneldrogende stof.

Verstelbaar

Verstelbare bandjes.

Rekbaar

Elastaan in de stof voor veel bewegingscomfort.

Borstvorming

Deze sportbeha heeft pads om je borsten mooi te laten uitkomen.

TECHNISCHE INFORMATIE

Cups met schuimvullingen

De fitnessbeha met lichte ondersteuning heeft twee dunne, voorgevormde schuimvullingen.

Fraaie bandjes voor een trendy rug

We kozen voor een mooie rug met smalle bandjes voor een stijlvolle, moderne look.

Een comfortabele sportbeha voor low impact activiteiten

De fitnessbeha met lichte ondersteuning is ideaal voor low impact-activiteiten als stretching, spierversterking, lichte gym en Pilates.

Een onmisbaar onderdeel van je sportuitrusting om je borsten te beschermen

Je borsten zijn kwetsbaar en worden bijna uitsluitend ondersteund door de huid. Tijdens het sporten worden ze veel zwaarder belast dan in het dagelijks leven. Ongeacht je cupmaat of leeftijd krijgen ze bewegingen en schokken te verduren en kunnen daardoor tot vijf keer in gewicht toenemen, al naargelang de intensiteit. Een sportbeha geeft ze de nodige ondersteuning en comfort tijdens je fitnessactiviteit. Hij beschermt ze tegen schokken, pijn en voortijdige verslapping.

Kies de juiste ondersteuning: niet te weinig, niet te veel

Tijdens het sporten worden de huid en de ligamenten van de borsten belast en uitgerekt. Zonder de juiste ondersteuning loop je het risico dat je pijn krijgt of dat je borsten vroegtijdig verslappen. Toch kan te veel ondersteuning ook schadelijk zijn op lange termijn: je beha moet aangepast zijn aan je maat en aan de intensiteit van de impact.
De bedoeling is om de borsten te beschermen zonder hun natuurlijke beweging te wijzigen.

Drie ondersteuningsniveaus, afhankelijk van je sport

We ontwikkelden onze sportbeha's met drie verschillende ondersteuningsniveaus naargelang de sport die je beoefent: lichte ondersteuning voor activiteiten waarbij je borsten weinig bewegen (pilates, stretching, spiertraining …); gemiddelde ondersteuning voor activiteiten waarbij je borsten matig en niet-repetitief op en neer bewegen (dans-workouts, cardiotraining ...); veel ondersteuning voor activiteiten waarbij je borsten veel bewegen (trainen op een loopband, trampolinespringen ...).

Hoe kies je de juiste behamaat?

De juiste maat garandeert ondersteuning en comfort.
Om je maat te bepalen, neem je een meetlint en meet je je borstomtrek (zonder dat je een beha draagt): ga voor een spiegel staan; houd het meetlint horizontaal, bovenaan je rug, onderaan je schouderbladen; breng het meetlint naar voren, over het dikste deel van je borsten; Lees de omtrek af met het meetlint losjes om je heen.

Aan de hand van die omtrek vind je in de maattabel je juiste behamaat.

Hoe worden de sportbeha's van DOMYOS ontwikkeld?

Alle modellen worden gecontroleerd in onze laboratoria waar we de mate van ondersteuning bepalen aan de hand van een test die meet hoeveel de borsten minder bewegen tijdens het sporten*. Op basis daarvan worden ze geclassificeerd van 1 tot 5: 1 voor lichte ondersteuning, 3 voor gemiddelde ondersteuning en 5 voor veel ondersteuning.
*De fitnessbeha's van DOMYOS verminderen het bewegen van de borsten met minstens 10% (niveau 1) en tot 50% (niveau 5) in vergelijking met een gewone beha.

Worden de producten van DECATHLON voor verkoop getest?

Ja, uiteraard! Al onze stoffen ondergaan strenge testen in het laboratorium zodat je veilig en comfortabel kunt sporten. We testen onze artikelen op kleurvastheid, wasbestendigheid, afvoer van transpiratie ... We noemen dit niet voor niets onze "torture test".
En daarna? Testers zoals jij proberen onze producten uit tijdens hun sportactiviteiten. We luisteren naar hen, analyseren hun indrukken en verbeteren waar nodig. En zo komen onze, of zeg maar jouw outfits tot stand!

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 84% Polyethyleentereftalaat (PET), 16% Elastaan Inzetstuk 76% Polyethyleentereftalaat (PET), 24% Elastaan Tweede voering 76% Polyethyleentereftalaat (PET), 24% Elastaan Voering cup 100% Polyethyleentereftalaat (PET)

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

VIDEO

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden