Sportbeha voor fitness lichte ondersteuning 120 zwart

€9,99

8648864

Deze katoenen sportbeha is geschikt voor al je low impact-fitnessactiviteiten, zoals stretchen, spierversterking, lichte gym of pilates.

We hebben deze sportbeha voorzien van een vlakke rug om je optimaal comfort te geven als je op je rug ligt. Hij is makkelijk aan te trekken en geschikt voor alle rustige fitnessactiviteiten.

Kleur:

ZWART

Maat:

Maattabel

PRODUCTVOORDELEN

Borstondersteuning

LICHT: beperkt de bewegingen van de borsten* met 10,1% bij low impact-sporten

Zweetafvoer

De ademende, sneldrogende stof houdt je huid droog.

Verstelbaar

Deze sportbeha is niet verstelbaar.

Rekbaar

Elastaan in de stof voor veel bewegingscomfort.

Borstvorming

.

TECHNISCHE INFORMATIE

Voor een licht en zacht gevoel op je huid

De katoenen fitnessbeha met lichte ondersteuning 120 geeft een gevoel van zachtheid en lichtheid tijdens het sporten: comfort verzekerd!

Een sportieve look

Maak je fitnessgarderobe compleet met deze beha die zijn sportieve look dankt aan de elastische band onder de borst.

Soepele cups en mogelijkheid om er schuimpads in te stoppen

De katoenen fitnessbeha met lichte ondersteuning 120 heeft zachte cups zonder pads. Je kan wel schuimpads toevoegen als je dat wil in de daartoe voorziene openingen.

Een comfortabele sportbeha, geschikt voor 'low impact'-sporten

De katoenen fitnessbeha met lichte ondersteuning 120 is geschikt voor al je low impact-fitnessactiviteiten, zoals stretchen, spierversterking, lichte gym of pilates.

Een onmisbaar onderdeel van je sportuitrusting, om goed voor je borsten te zorgen

Terwijl je sport worden je borsten, die kwetsbaar zijn en vrijwel alleen steun krijgen van de huid, onderworpen aan belasting die véél hoger is dan in het dagelijkse leven. Ongeacht je cupmaat of je leeftijd krijgen ze bewegingen en schokken te verduren, waarbij ze soms 5 keer hun normale gewicht moeten verwerken, afhankelijk van de intensiteit. Een sportbeha geeft dan de nodige steun en comfort. Hij beschermt je borsten tegen schokken, pijn en vroegtijdig verslappen.

Zoek daarom de juiste ondersteuning: niet te veel, niet te weinig

Tijdens het sporten worden de huid en de ligamenten van de borsten belast en uitgerekt. Zonder voldoende ondersteuning kan je op termijn pijn voelen of zullen je borsten verslappen. Toch kan te veel ondersteuning ook schadelijk zijn op lange termijn: je beha moet aangepast zijn aan je cupmaat en aan de intensiteit van de impact. De bedoeling is om de borsten te beschermen zonder hun natuurlijke beweging te veranderen.

Drie ondersteuningsniveaus, afhankelijk van je sport

Onze sportbeha's zijn verkrijgbaar met drie verschillende ondersteuningsniveaus, afhankelijk van je sport: lichte ondersteuning voor activiteiten waarbij je borsten enkel licht bewegen (pilates, stretching, spierversterking ...), gemiddelde ondersteuning voor activiteiten met matige en niet-repetitieve schokken (dans-workouts, cardiotraining ...) en sterke ondersteuning voor activiteiten met intensieve bewegingen (steppen, loopband, trampolinespringen ...).

Hoe kies je de juiste maat?

Een sportbeha in de juiste maat geeft de nodige steun aan je borsten en zorgt voor je comfort. Om de juiste keuze te maken, neem je een meetlint en meet je je borstomtrek (zonder beha): ga voor een spiegel staan; houd het meetlint horizontaal, bovenaan je rug, onderaan je schouderbladen; breng het meetlint naar voren, over het breedste deel van je borsten; lees de omtrek af met het meetlint losjes om je heen; check de maattabel om je maat te bepalen.

Hoe worden de sportbeha's van DOMYOS ontwikkeld?

De DOMYOS-sportbeha's zijn door onze teams stuk voor stuk bedacht om jouw comfort te verzekeren en gezondheidsproblemen te voorkomen. We gebruiken geen beugels, om het risico op blessures en samendrukken van de klieren te vermijden, we voorzien zo min mogelijk naden aan de tepels om het risico op irritatie te vermijden en we kiezen voor stoffen die de transpiratie goed afvoeren, om jouw comfort te verzekeren en het risico op irritatie aanzienlijk te beperken.

Hoe worden de sportbeha's van DOMYOS getest?

Alle modellen worden gecontroleerd in onze laboratoria waar we de mate van ondersteuning bepalen aan de hand van een test die meet hoeveel de borsten minder bewegen tijdens het sporten*. Op basis daarvan worden ze geclassificeerd van 1 tot 5: 1 voor lichte ondersteuning, 3 voor gemiddelde ondersteuning en 5 voor veel ondersteuning.
*De fitnessbeha's van DOMYOS garanderen een afname van de bewegingen van de borsten met minstens 10% (niveau 1) tot 50% (niveau 5) in vergelijking met een gewone beha.

Worden de DECATHLON-producten voor verkoop getest?

Ja, uiteraard! Al onze stoffen ondergaan strenge testen in het laboratorium zodat je veilig en comfortabel kunt sporten. We testen onze artikelen op kleurvastheid, wasbestendigheid, afvoer van transpiratie ... We noemen dit niet voor niets onze "torture test".
En daarna? Testers zoals jij proberen onze producten uit tijdens hun sportactiviteiten. We luisteren naar hen, analyseren hun indrukken en verbeteren waar nodig. En zo komen onze, of zeg maar jouw outfits tot stand!

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 92% Katoen, 8% Elastaan Voering 95% Katoen, 5% Elastaan

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

VIDEO

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN