Sportbeha voor fitness lichte ondersteuning 100

5,99
Kleur: ZWART
Maat: Maattabel

Laten bezorgen

We ontwikkelden deze fitnessbeha voor low impact sporten: spiertraining, lichte gym, stretching, pilates.

We kozen voor katoen omdat dat heel comfortabel is: vederzacht materiaal dat de transpiratie afvoert. Deze fitnessbeha is met zijn sportieve look een goede basic voor elke fitnessgarderobe!

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Borstondersteuning

LICHT: beperkt het bewegen van de borsten* met 16% bij LOW IMPACT-sporten.

Zweetafvoer

Blijf droog tijdens het sporten dankzij de ademende en sneldrogende stof.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Zonder voorgevormde cups, mogelijkheid om padding te dragen

De fitnessbeha met lichte ondersteuning 100 heeft geen voorgevormde cups. Dankzij de openingen in dit model kan je er gemakkelijk pads insteken.

Een comfortabele beha voor low impact activiteiten

De fitnessbeha met lichte ondersteuning 100 is ideaal voor low impact fitness*, zoals pilates, stretching of spiertraining. Het ondersteuningsniveau is bijzonder geschikt voor kleine borsten. Dankzij de openingen in dit model kan je er gemakkelijk pads insteken.
* vermindert schokken met 16% t.o.v. een gewone beha bij LOW IMPACT-activiteiten.

Onmisbaar in je sportgarderobe om je borsten te beschermen

Tijdens het sporten worden je borsten, die bijzonder kwetsbaar zijn en bijna uitsluitend worden ondersteund door je huid, veel zwaarder belast dan in het gewone dagelijkse leven. Ongeacht je cupmaat of leeftijd, krijgen ze bewegingen en schokken te verduren waardoor ze tot vijf keer in gewicht kunnen toenemen, al naargelang de intensiteit. Een sportbeha biedt de nodige ondersteuning en comfort tijdens het fitnessen. Het beschermt je borsten tegen schokken, pijn en vroegtijdig hangen.

Vind de juiste ondersteuning: niet te weinig, niet te veel

Tijdens het sporten worden je huid en borstligamenten uitgerekt. Zonder de juiste ondersteuning kan dit pijn gaan doen en kunnen je borsten vroegtijdig gaan hangen. Toch kan te veel ondersteuning ook nefast zijn op lange termijn: je beha moet aangepast zijn aan je cupmaat en aan de intensiteit van de impact. De bedoeling is om de borsten te beschermen, zonder de natuurlijke beweging te wijzigen.

Drie ondersteuningsniveaus, afhankelijk van jouw sport

We ontwikkelen onze sportbeha's met drie verschillende ondersteuningsniveaus, afhankelijk van je sport: lichte ondersteuning voor activiteiten waarbij de borsten weinig bewegen (pilates, stretching, spiertraining ...); gemiddelde ondersteuning voor activiteiten waarbij de borsten matig en niet-repetitief op en neer bewegen (dans-workouts, cardiotraining ...); veel ondersteuning voor activiteiten waarbij de borsten veel bewegen (loopband, trampoline ...).

Hoe kies je de maat van je sportbeha?

De juiste behamaat voor jouw lichaamsbouw garandeert de goede ondersteuning en het comfort van je borsten. Om die te weten, pak je een meetlint om je borstomvang (zonder beha) te meten: ga voor een spiegel staan; houd het meetlint horizontaal, bovenaan je rug, onderaan je schouderbladen; breng het meetlint naar voren, over het breedste deel van je borsten; lees de omtrek af met het meetlint losjes om je heen; raadpleeg de correspondentietabel om je maat te vinden.

Hoe worden de sportbeha's van DOMYOS ontwikkeld?

Onze sportteams ontwikkelden de Domyos sportbeha's om jou comfortabel te laten sporten en gezondheidsproblemen te vermijden. We gebruiken geen beugels om het risico op verwondingen en het afknellen van de lymfeklieren te voorkomen. Om irritaties te beperken zitten er bovendien geen naden aan de tepels en kozen we voor materialen die de transpiratie afvoeren, wel zo comfortabel.

Hoe worden de sportbeha's van DOMYOS getest?

Al onze modellen worden getest in onze laboratoria met een controle van de ondersteuning van de borsten, waarbij we meten hoeveel minder de borsten bewegen tijdens het sporten*. Ze krijgen vervolgens een score van 1 tot 5: 1 voor een lichte ondersteuning, 3 voor een gemiddelde ondersteuning en 5 voor veel ondersteuning.
*De fitnessbeha's van DOMYOS garanderen dat je borsten 10% (niveau 1) tot 50% (niveau 5) minder bewegen dan met een klassieke beha.

Worden de DECATHLON-producten voor verkoop getest?

Ja, natuurlijk! Al onze stoffen ondergaan strenge testen in het laboratorium zodat je veilig en comfortabel kunt sporten. We controleren de kleurvastheid, wasbestendigheid, afvoer van transpiratie ... We noemen dit niet voor niets onze "torture test".
En daarna? Sporters als jij testen onze producten tijdens het sporten. We luisteren naar hen, analyseren hun indrukken en verbeteren waar nodig. Zo ziet jouw outfit het levenslicht!

Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken

De milieu-impact van elk artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je de modellen met de beste milieuscore snel herkent. We vergelijken hiervoor gelijkaardige artikelen en geven elk ervan een score. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe.
Meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 83% Polyester, 17% Elastaan Voering 90% Polyester, 10% Elastaan Stof op rug 84% Polyester, 16% Elastaan

TESTS

Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

VIDEO

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN