Sportbeha voor fitness lichte ondersteuning 100

5,99
Kleur: GRIJS
Maat: Maattabel

We ontwikkelden deze sportbeha voor lage impact activiteiten: krachttraining, lichte gym, stretching, Pilates.

We kozen voor polyester om je optimaal comfort te bieden: dat is zacht en voert de transpiratie af. Deze beha in sportieve look is een basisstuk in je sportgarderobe!

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Borstondersteuning

LICHT: beperkt het bewegen van de borsten* met 16% bij low impact activiteiten.

Zweetafvoer

Blijf droog tijdens de inspanning dankzij de ademende en sneldrogende stof.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Soepele cups en mogelijkheid om er schuimpads in te stoppen

De fitnessbeha met lichte ondersteuning 100 heeft zachte cups zonder padding. Dit model is voorzien van openingen zodat je er pads in kan stoppen als je dat wenst.

Een comfortabele sportbeha voor low impact-activiteiten

De fitnessbeha met lichte ondersteuning 100 is ideaal voor activiteiten met lage impact* zoals Pilates, stretching of krachttraining. De ondersteuning is in het bijzonder geschikt voor de kleine borsten. Dit model is voorzien van openingen zodat je er pads in kan stoppen als je dat wenst.
* vermindert schokken met 16% t.o.v. een gewone beha bij LOW IMPACT-activiteiten.

Een onmisbaar onderdeel van je sportuitrusting om je borsten te beschermen

Je borsten zijn kwetsbaar en worden bijna uitsluitend ondersteund door de huid. Tijdens het sporten worden ze veel zwaarder belast dan in het dagelijks leven. Ongeacht je cupmaat of leeftijd krijgen ze bewegingen en schokken te verduren en kunnen daardoor tot vijf keer in gewicht toenemen, al naargelang de intensiteit. Een sportbeha geeft ze de nodige ondersteuning en comfort tijdens je fitnessactiviteit. Hij beschermt ze tegen schokken, pijn en voortijdige verslapping.

Kies de juiste ondersteuning: niet te weinig, niet te veel

Tijdens het sporten worden de huid en het bindweefsel van je borsten uitgerekt. Zonder de juiste ondersteuning riskeer je pijn of voortijdige verslapping. Toch kan te veel ondersteuning ook schadelijk zijn op lange termijn: je beha moet aangepast zijn aan je maat en aan de intensiteit van de impact.
De bedoeling is om de borsten te beschermen zonder hun natuurlijke beweging te wijzigen.

Drie ondersteuningsniveaus, afhankelijk van je sport

We ontwikkelden onze sportbeha's met drie verschillende ondersteuningsniveaus naargelang de sport die je beoefent: lichte ondersteuning voor activiteiten waarbij je borsten weinig bewegen (pilates, stretching, spiertraining …); gemiddelde ondersteuning voor activiteiten waarbij je borsten matig en niet-repetitief op en neer bewegen (dans-workouts, cardiotraining ...); veel ondersteuning voor activiteiten waarbij je borsten veel bewegen (trainen op een loopband, trampolinespringen ...).

Hoe kies je de juiste behamaat?

De juiste maat garandeert ondersteuning en comfort.
Om je maat te bepalen, neem je een meetlint en meet je je borstomtrek (zonder dat je een beha draagt): ga voor een spiegel staan; houd het meetlint horizontaal, bovenaan je rug, onderaan je schouderbladen; breng het meetlint naar voren, over het dikste deel van je borsten; Lees de omtrek af met het meetlint losjes om je heen.

Aan de hand van die omtrek vind je in de maattabel je juiste behamaat.

Hoe worden de sportbeha's van DOMYOS ontwikkeld?

Ons team ontwikkelde de sportbeha's van DOMYOS om je meer comfort te bieden en gezondheidsproblemen te vermijden. We gebruiken geen beugels om het risico's op letsel en druk op de lymfeklieren te vermijden. We beperken zoveel mogelijk de naden ter hoogte van de tepel (risico op irritatie). We geven de voorkeur aan stoffen die de transpiratie afvoeren voor meer draagcomfort en een aanzienlijk lager risico op irritatie.

Hoe worden de sportbeha's van DOMYOS getest?

Alle modellen worden gecontroleerd in onze laboratoria waar we de mate van ondersteuning bepalen aan de hand van een test die meet hoeveel de borsten minder bewegen tijdens het sporten*. Op basis daarvan worden ze geklasseerd van 1 tot 5: 1 voor lichte steun, 3 voor gemiddelde steun en 5 voor veel steun.
*De fitnessbeha's van DOMYOS garanderen een afname van de bewegingen van de borsten met minstens 10% (niveau 1) tot 50% (niveau 5) in vergelijking met een gewone beha.

Worden de producten van DECATHLON voor verkoop getest?

Ja, uiteraard! Al onze stoffen ondergaan strenge testen in het laboratorium zodat je veilig en comfortabel kunt sporten. We testen onze artikelen op kleurvastheid, wasbestendigheid, afvoer van transpiratie ... We noemen dit niet voor niets onze "torture test".
En daarna? Testers zoals jij proberen onze producten uit tijdens hun sportactiviteiten. We luisteren naar hen, analyseren hun indrukken en verbeteren waar nodig. En zo komen onze, of zeg maar jouw outfits tot stand!

Domyos zet zich in voor de planeet

Deze sportbeha bevat 70% gerecycled polyester. Wat houdt dat in? Dat betekent dat de beha niet alleen technisch is, maar dat we ook rekening hielden met de ecologische voetafdruk ervan. Kort samengevat: polyester wordt gemaakt van onder meer aardolie. Kiezen voor gerecycled polyester houdt in dat producten die bestemd waren om te worden weggegooid, zoals productieresten of plastic flessen, worden ingezameld en getransformeerd in plaats van nieuwe grondstoffen op basis van aardolie te gebruiken. Dat is al een stap in de goede richting, toch?

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 83% Polyethyleentereftalaat (PET), 17% Elastaan Voering 90% Polyethyleentereftalaat (PET), 10% Elastaan Stof op rug 84% Polyethyleentereftalaat (PET), 16% Elastaan

TESTS

Dit artikel werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.We raden je aan om de schuimvullingen uit je beha te halen voor je hem in de wasmachine stopt. Gebruik bij voorkeur een wasnetje.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Sportbeha voor fitness lichte ondersteuning 100

VIDEO

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN