Sportbeha voor fitness 540 gemiddelde ondersteuning groen

€19,99

8666339

Deze sportbeha met gemiddelde ondersteuning is geschikt voor medium impact activiteiten als cardioboksen, dans-workouts of trainen met een stepbankje.

We kozen zachte en ademende schuimvullingen voor deze sportbeha met gemiddelde ondersteuning. Verander je look door de bandjes op de rug te veranderen, voor een trendy en sportieve uitstraling.

Kleur:

GROEN

Maat:

Maattabel

PRODUCTVOORDELEN

Borstondersteuning

LICHT: vermindert de beweging van de borsten met 44,4%* bij medium impact activiteiten

Zweetafvoer

De ademende, sneldrogende stof houdt je huid droog.

Verstelbaar

Verstelbare bandjes.

Rekbaar

Elastaan in de stof voor veel bewegingscomfort.

Borstvorming

Deze sportbeha heeft pads om je borsten te verfraaien.

TECHNISCHE INFORMATIE

Cups met schuimpads

De fitnessbeha 540 met gemiddelde ondersteuning heeft twee voorgevormde schuimstof pads.

Verstelbare bandjes en aanpasbare rug

We kozen voor verstelbare bandjes en een afstelling op de rug. Zo kan je deze sportbeha perfect op jouw lichaam afstellen, voor comfort en ondersteuning tijdens al je cardio-activiteiten.

Pas je stijl aan volgens je wensen

Je kunt de bandjes op verschillende manieren dragen: naar keuze recht of gekruist op de rug!

Zoek daarom de juiste ondersteuning: niet te weinig, niet te veel

Tijdens het sporten worden de huid en de ligamenten van de borsten belast en uitgerekt. Zonder de juiste ondersteuning loop je het risico dat je pijn krijgt of dat je borsten vroegtijdig verslappen. Toch kan te veel ondersteuning ook nefast zijn op lange termijn: je beha moet aangepast zijn aan je maat en aan de intensiteit van de impact.
De bedoeling is om de borsten te beschermen zonder hun natuurlijke beweging te wijzigen.

Drie ondersteuningsniveaus, afhankelijk van je sport

Onze sportbeha's zijn verkrijgbaar met drie verschillende ondersteuningsniveaus, afhankelijk van je sport: lichte ondersteuning voor activiteiten waarbij de borsten weinig bewegen (Pilates, stretching, spiertraining ...), gemiddelde ondersteuning voor activiteiten waarbij de borsten matig en niet-repetitief op en neer bewegen (dans-workouts, cardiotraining ...) en veel ondersteuning voor activiteiten waarbij de borsten veel bewegen (oefeningen met een stepbankje, rennen op de loopband, trampolinespringen...).

Hoe kies je de juiste maat?

Een sportbeha in de juiste maat geeft de nodige steun aan je borsten en zorgt voor je comfort. Om de juiste maat te bepalen, pak je een meetlint en meet je je borstomtrek (zonder beha): ga voor een spiegel staan; houd het meetlint horizontaal, bovenaan je rug, onderaan je schouderbladen; breng het meetlint naar voren, over het zwaarste deel van je borsten; lees de omtrek af met het meetlint losjes om je heen; kijk in de maattabel om je maat te vinden.

Hoe worden de sportbeha's van DOMYOS ontworpen?

De DOMYOS-sportbeha's zijn door onze teams stuk voor stuk bedacht om jouw comfort te verzekeren en gezondheidsproblemen te voorkomen. We gebruiken geen beugels, om het risico op letsels en druk op de lymfeklieren te vermijden, we beperken zoveel mogelijk naden ter hoogte van de tepels om het risico op irritatie te vermijden en we kiezen voor stoffen die de transpiratie vlot afvoeren, om jouw comfort te verzekeren en het risico op irritatie aanzienlijk te beperken.

Hoe worden de sportbeha's van DOMYOS getest?

Alle modellen worden gecontroleerd in onze laboratoria waar we de mate van ondersteuning bepalen aan de hand van een test die meet hoeveel de borsten minder bewegen tijdens het sporten*. Op basis daarvan worden ze geklasseerd van 1 tot 5: 1 voor lichte steun, 3 voor gemiddelde steun en 5 voor veel steun.
*De fitnessbeha's van DOMYOS verminderen het bewegen van de borsten met minstens 10% (niveau 1) en tot 50% (niveau 5) in vergelijking met een gewone beha.

Worden de Decathlonproducten voor verkoop getest?

Ja, uiteraard! Al onze stoffen ondergaan strenge testen in het laboratorium zodat je veilig en comfortabel kunt sporten. We testen onze artikelen op kleurvastheid, wasbestendigheid, afvoer van transpiratie ... We noemen dit niet voor niets onze "torture test".
En daarna? Testers zoals jij proberen onze producten uit tijdens hun sportactiviteiten. We luisteren naar hen, analyseren hun indrukken en verbeteren waar nodig. En zo komen onze, of zeg maar jouw outfits tot stand!

Domyos zet zich in voor de planeet

Deze sportbeha bevat 70% gerecycled polyamide. Wat houdt dat in? Dat betekent dat de beha niet alleen technisch is, maar dat we ook rekening hielden met de ecologische voetafdruk ervan. Kort samengevat: polyamide is een kunstvezel gemaakt van aardolie. Kiezen voor gerecycled polyamide houdt in dat productieresten of producten die bestemd waren om te worden weggegooid, worden ingezameld en getransformeerd in plaats van nieuwe fossiele grondstoffen te gebruiken. Dat is al een stap in de goede richting, niet?

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 84% Polyamide, 16% Elastaan Voering 76% Polyethyleentereftalaat (PET), 24% Elastaan Voering tussenstuk 100% Polyamide Voering cup 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Elastische strook 71.6% Polyamide, 17.4% Elastodieen, 11% Polyethyleentereftalaat (PET)

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

VIDEO

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN