DECATHLON

Spirulina tabletten voor een kuur van 3 weken 84x 0,5 g

€9,99
Ref. : 8554097

Met onze spirulina in de vorm van gemakkelijk in te nemen tabletten heb je een voedingssupplement van uitstekende kwaliteit voor perioden waarin je intensief traint.

Ons team van fervente sporters ontwikkelde deze tabletten om een spirulina kuur te doen in periodes waarin je intensief traint.

Aantal:

Bezorging:

9 tot 11 dagen

Winkelvoorraad

Productvoordelen

Samenstelling

Spirulina van uitstekende kwaliteit

Draagt bij tot een gezond functionerend immuunsysteem

Ondersteunt het verdedigingsmechanisme van het lichaam.

Technische informatie

Wij bieden spirulina... in tabletvorm!

Ken je spirulina? Dit algje is een uitstekend voedingssupplement dat ook vitamines, mineralen en oligo-elementen bevat. Het is vooral geschikt voor wie steviger begint te trainen in het vooruitzicht van een wedstrijd.
Je kan natuurlijk altijd spirulinapoeder over je maaltijden strooien, maar wij bieden spirulina in tabletvorm: makkelijker in te nemen bij de maaltijd en makkelijker te bewaren en mee te nemen.

Een spirulinakuur, hoe gaat dat juist?

Met zijn antioxiderende eigenschappen en hoog eiwitgehalte is spirulina een uitstekende trainingspartner, vooral tijdens intensieve periodes.
Hoe doe je een spirulinakuur? Dit potje met 84 tabletten is geschikt om een kuur van 3 weken te doen: de eerste week neem je 2 tabletten per dag, de tweede week 4 per dag en de derde week 6 per dag, bij de maaltijden, voor een effect dat in stijgende lijn gaat!

Een biologisch product en hoogwaardige spirulina:

Spirulina is een algje: het filter het water waarin het zich bevindt en neemt er alle voedingsstoffen uit op. En die voedingsstoffen zitten dus in jouw kuur. En om er zeker van te zijn dat onze spirulina van topkwaliteit is, zijn we hem in India gaan halen.

Ons productontwikkelingsteam geeft je tips voor de spirulinakuur:

"Het voordeel van dit product is dat je de kuur start met 1 gram spirulina per dag en aan het einde 3 gram per dag neemt: zo went je lichaam geleidelijk aan de spirulina. Het idee is dat je start met de kuur wanneer je je trainingen zwaarder begint te maken. Als de wedstrijden vroeg vallen, in april bijvoorbeeld, kan je na nieuwjaar al starten met een kuur."
"Ik heb het getest en ben uiterst tevreden. Het hielp echt om vermoeidheid en spierpijn tegen te gaan."

Gebruiksadvies

De eerste week 2 tabletten per dag, de tweede week 4 per dag en de derde week 6 per dag, bij de maaltijden. Indien nodig kan je de kuur nog eens herhalen in de loop van het jaar. De aanbevolen dagelijkse dosis van 2, 4 of 6 tabletten (afhankelijk van de week van de kuur) niet overschrijden.

Opgelet ...

Die voedingssupplement is geen geneesmiddel. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een evenwichtige, gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Vraag bij langdurig gebruik (langer dan 2 maanden) advies aan een arts of voedingsdeskundige. Dit product wordt afgeraden bij nier- of leverinsufficiëntie en voor zwangere vrouwen of kinderen. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Product samenstelling

Voedingssupplement in de tabletvorm, op basis van spirulina. Ingrediënten: 100% biologisch spirulinapoeder (Spirulina platensis).

VOORRAADADVIES

Spirulina in tabletvorm! Koel en droog bewaren.

TESTS

Alle producten van Aptonia worden getest in elke fase van hun ontwikkeling, door onze technische partners en door consumenten, zodat ze optimaal voldoen aan de behoeften van onze klanten.

Goedgekeurd door

De Spirulina van Aptonia werd goedgekeurd door ons panel van testpersonen.

Reviews

Loading

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook