KALENJI

SPIKES AT MID - DISTANCE

€44,99
€59,99 -25%
Ref. : 8558251

Je doet aan atletiek en bent op zoek naar een schoen voor de langere loopnummers? Ontdek dan deze spikeschoenen, de perfecte keuze voor de 800 tot de 10.000 meter, over de 1.500 en de 3.000 m.

Onze ontwikkelaars, stuk voor stuk fervente atleten, bedachten deze spikeschoen speciaal voor wedstrijden op de piste. De ideale kompaan!

Kleur: Navyblauw / Fluo limoengroen / ZWART

Maattabel
  • 37 10 stuks
  • 38 10 stuks
  • 39 10 stuks
  • 40 10 stuks
  • 41 10 stuks
  • 42 10 stuks
  • 43 10 stuks
  • 44 10 stuks
  • 45 10 stuks
  • 46 10 stuks

Aantal:

Productvoordelen

Grip

Uitstekende grip dankzij de (meegeleverde) spikepunten van 6 mm.

Lichtgewicht

Geen hielversteviging, om zich mooi te vormen naar je voet.

Energieteruggave

Dun zoolplaatje vooraan voor extra veerkracht.

Technische informatie

Een schoen voor de langere loopnummers

Je doet aan atletiek en wil je specialiseren in de langere loopnummers? Ontdek dan deze spikeschoenen, de perfecte keuze voor de 800 tot de 10.000 meter, over de 1.500 en de 3.000 m. Een schoen die tegelijk lichtheid, comfort en steun biedt. Het luchtige mesh-bovenwerk voert het water ook af tijdens de steeple.

Lichte en comfortabele spikeschoenen:

Dankzij zijn uitgepuurde ontwerp sluit deze schoen mooi aan op de vorm van je voet. Hij laat je voet ademen en heeft geen hielversteviging, wat hem uiterst licht maakt (slechts 130g in maat 43). Die lichtheid wordt bijzonder op prijs gesteld door halve-fondlopers, gezien de herhaalde schokken die ze ondergaan. Voor nog meer comfort hebben we de tong zacht en heel soepel gemaakt.

Betaalbare schoenen:

Mehdi, productmanager bij Kalenji, is bijzonder trots op deze schoenen: "Bij sommigen is atletiek een manier om te overleven, bij anderen, in Frankrijk bijvoorbeeld, een middel om op te klimmen op de sociale ladder. We hebben niet allemaal dezelfde verwachtingen, maar we lopen met dezelfde producten. Ik ben dan ook bijzonder trots dat we deze betaalbare topschoenen op de markt kunnen brengen".

Om de spikepunten van je schoenen vast en los te schroeven!

Omdat we als geen ander weten dat je niet altijd zomaar een sleutel bij de hand hebt, worden deze spikepunten geleverd met een zeskantsleutel. Op die manier vervang je de spikes razendsnel en is een vergeten sleutel geen excuus meer!

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Product samenstelling

Behuizing 72% Thermoplastisch polyurethaan, 28% EVA Buitenkant van 46% Polyethyleentereftalaat (PET), 30% Thermoplastisch polyurethaan, 14% Polyurethaan, 10% polyamide 6.6 Binnenkant van 100% Polyethyleentereftalaat (PET), EVA

VOORRAADADVIES

Bewaren op een droge plaats. Je kunt deze spikes ook bewaren in de spiketas van Kalenji. Dankzij het verluchtingsroostertje in de tas kunnen ze zo vlot drogen.

TESTS

Al onze atletiekschoenen met spikes worden in de praktijk getest door externe hardlopers, in dezelfde omstandigheden die jij ook kunt tegenkomen tijdens je trainingen of wedstrijden. Deze tests hebben als doel om het product op een objectieve manier te laten evolueren tijdens het ontwerp, zodat jij je tegenstanders kunt verslaan en je grenzen kunt verleggen.

Goedgekeurd door

Voordat jij ze draagt, hebben deze schoenen al honderden steeplechases afgelegd.
Ze voldoen dus perfect aan de eisen van de meest veeleisende halve afstandslopers.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Afbeeldingen

SPIKES AT MID - DISTANCE
SPIKES AT MID - DISTANCE
SPIKES AT MID - DISTANCE
SPIKES AT MID - DISTANCE
SPIKES AT MID - DISTANCE
SPIKES AT MID - DISTANCE
SPIKES AT MID - DISTANCE
SPIKES AT MID - DISTANCE

Reviews

Loading

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook