Softshell broek voor wandelen MH550 zwart kinderen 7-15 jaar

€29,99

8586203

Onze ontwikkelaars, zelf ouders van jonge hikertjes, ontwikkelden de softshell broek MH550 voor wandelingen en buitenactiviteiten in alle weer

Deze broek kan elk avontuur van je kind probleemloos aan, ongeacht de weersomstandigheden. Ze is niet enkel licht, maar ook waterafstotend, winddicht en schuur- en scheurvast

Kleur:

Carbongrijs

Maat:

Maattabel

Aantal:

PRODUCTVOORDELEN

Slijtvastheid

De stof is schuurvast en bestand tegen winkelhaken

Winddicht

De stof beschermt tegen de wind

Waterafstotend

Je kind blijft ook bij korte regenbuien droog

Anatomisch ontwerp

Breed elastiek aan de taille, de broek past zich aan elk figuur aan

Zakken

3 zakken met rits (2 steekzakken, 1 achterzak)

Lichtgewicht

De broek weegt 460 gram in maat 10-11 jaar

TECHNISCHE INFORMATIE

Stevige stoffen

Test op slijt- en schuurvastheid: zo controleren we bijvoorbeeld dat een fleecestof niet gaat pluizen, op basis van tests in onze laboratoria. Test op kleurbehoud: De kleurvastheid wordt streng gecontroleerd om er zeker van te zijn dat de kleuren niet afgeven bij contact met speeksel. Slijtagetest: de eigenschappen, het gedrag, de dikte en de look van een stof mogen zelfs na vaak wassen niet veranderen.

Waterafstotend

Eigenschap die wordt verkregen door de stof met een speciale behandeling waterafstotend te maken. Dankzij die behandeling kunnen waterdruppels zich niet langer vasthechten op de stof en neemt de stof dus ook geen water op. De druppels blijven als pareltjes op de stof liggen en rollen er zo vanaf. Dankzij dit waterafstotend vermogen wordt de stof niet doornat, de broek blijft dus licht en droogt snel.

Winddicht

Bescherming tegen de wind is erg belangrijk, zowel in activiteit als in rust, omdat wind het lichaam sterk afkoelt. De windchill-factor of gevoelstemperatuur wordt berekend volgens de wind en de buitentemperatuur: bij een temperatuur van 5 °C en een wind van 30 km/u bedraagt de gevoelstemperatuur 0 °C. Bij een temperatuur van 0 °C en een wind van 30 km/u voelt het voor het lichaam aan alsof het -6 °C is. De stof van onze kleding voorkomt afkoeling door de wind

ONZE MILIEU-AANPAK

Omdat we heel goed weten dat we actie moeten ondernemen om ons speelterrein te beschermen, zet Quechua zich in om de milieu-impact van zijn producten te beperken.
Voor deze broek hebben we het ontwerp tot in de puntjes geoptimaliseerd en geopteerd voor een lichtere stof, zonder toegevingen op kwaliteitsvlak.
De CO2-impact is minstens 20% lager dan die van haar voorganger.
Maar het kan nog beter, daarom blijven we ijveren om deze broek ooit volledig 'ecodesigned' te krijgen.

WAAR KOMEN ONZE BROEKEN VANDAAN?

Deze broek werd bedacht en ontwikkeld in ons International Design Center aan de voet van de Mont Blanc in Frankrijk, en geproduceerd door onze leveranciers in Vietnam.
Onze partners hebben een uitvoerige knowhow verworven in de confectie van onze broeken en we werken heel nauw met hen samen.
Dankzij die vertrouwensrelatie met onze industriële partners kunnen we technisch hoogstaande, kwalitatieve producten maken.

De arbeidsomstandigheden in onze productieateliers

We zien er nauw op toe dat onze leveranciers ons gedragscharter tot op de letter volgen. Onze leveranciers zijn overigens vaak gevestigd in ontwikkelingslanden, waar onze aanwezigheid jobs creëert.
Aan de hand van audits en dankzij teams ter plaatse waken we erover dat alle werknemers een kwaliteitsvolle werkomgeving krijgen, waar respect, zelfontplooiing én milieubewustzijn centraal staan.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 88% Polyamide, 12% Elastaan Inzetstuk 61% Polyethyleentereftalaat (PET), 37% Polyamide, 2% Elastaan Voering 86% Polyethyleentereftalaat (PET), 14% Elastaan Zak 100% Polyethyleentereftalaat (PET)

VOORRAADADVIES

Opvouwen en opbergen op een schone en droge plaats.

TESTS

Ons team is gevestigd aan de voet van de Mont Blanc, in de Franse Haute-Savoie. Het hele jaar door bedenken en ontwerpen onze productontwikkelaars er mooie, eenvoudige en technische artikelen. Die worden vervolgens ongenadig in de praktijk getest. We zijn er immers van overtuigd dat onze artikelen gebruiken in echte omstandigheden de enige manier is om ze continu te verbeteren..

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de bergen, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen op wandelingen.
Sarah, onze testingenieur, en een panel van kinderen testen de producten gedurende het hele ontwikkelingsproces, tot ze op de markt worden gebracht.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Drogen op lage temperatuur

Niet strijken

Niet droogreinigen

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden