DOMYOS

SOFTBALL DIAMETER 240 mm BLAUW

€4,99
Ref. : 8736370

Deze bal werd ontwikkeld om je houding te verbeteren en je krachttraining zwaarder te maken.

Deze softball is opblaasbaar met een rietje en helpt om je houding te verbeteren en je diepe spieren aan het werk te zetten bij oefeningen die je zittend, staand en zelfs liggend doet.

Kleur: Leiblauw

M
Aantal:

Winkelvoorraad

Productvoordelen

Veelzijdigheid

Eén accessoire voor een betere houding, meer weerstand en om te stretchen.

Compactheid

Makkelijk op te blazen met het rietje, hardheid aan te passen naar wens!

Technische informatie

Waarom deze softball gebruiken?

Met deze bal voeg je instabiliteit en een extra moeilijkheidsgraad aan je fitnesstraining toe. Je kunt erop leunen bij plankoefeningen om je core zwaarder te belasten, of hem tussen je bovenbenen klemmen bij brugoefeningen.

Hoe blaas je de softball op?

Om de softball op te blazen, blaas je gewoon in het meegeleverde rietje; hij wordt meteen opgeblazen! Blaas op tot de gewenste hardheid zodat je comfortabel kan trainen. Haal het rietje eruit en vergeet de opening niet weer af te sluiten: nu kan je van start gaan!

Garantie

2

Gewicht

0.16 kg

Overige informatie

Product samenstelling

Kleine bal: 100.0% Polyvinylchloride

VOORRAADADVIES

We raden aan om de bal op te bergen op een droge en schone plaats, beschermd tegen warmte (radiator, vloerverwarming, zonnig raam, gelakte of geverniste oppervlakken enz.).

TESTS

Om te garanderen dat onze softball echt alle goede eigenschappen heeft die we eraan toeschrijven, deden we eerst heel wat tests (vooral of hij bestand is tegen barsten). Bovendien willen we graag benadrukken dat de bal gemaakt is van materialen die geen schadelijke stoffen bevatten.

Goedgekeurd door

"Heel goed product ! Ik gebruik het vaak, om mijn spieren sterker te maken of mijn rug soepeler te maken", vertelt Gilles, die onze softball gebruikt.

ONDERHOUDSADVIES

Met een vochtige doek schoonmaken.

Reviews

Vragen & Antwoorden