Snowboardboots all mountain heren Aero boa coiler zwart

€159,99 -3%
€15499
*Vanaf 26/06/2017 en zolang de uitverkoop duurt
DSM : X8372436

Ontworpen voor: ervaren tot gevorderde snowboarders op zoek naar een goede steun en een medium stijfheid voor op de piste/off-piste/in het park.

Een krachtige en snelle aanspanning dankzij de "Boa coiler": krachtig dankzij de Boa-aanspanning en snel dankzij een veer in het wieltje dat de kabel inslikt. Enkele kliks en klaar!


Maat Maattabel


Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Positiebehoud product

Afstelling hiel 15 mm: goede steun bij hoge snelheid.

Makkelijk te openen / sluiten

Boa® Coiler : erg krachtig & gemakkelijk systeem met kabel en wieltje + oproller

Stijfheid

medium/stijve flex voor precieze controle over het board bij erg grote snelheid.

Thermische isolatie

.

Aantrekgemak

Gegoten 3D EVA-schuim op de tong, tenen en binnenzool.

Hechting

Rubberen zool.

Schokdemping

.

AFBEELDINGEN

TECHNISCHE INFORMATIE

Boa coiler®-sluitingsysteem

Klik na klik wordt de Boa®-aanspanning krachtiger. Het Boa®-sluitingsysteem biedt een gepersonaliseerd comfort met zachtheid, zonder los te komen en zonder drukpunten. Met de BOA® Coiler kan je je schoenen nog sneller aanpassen dan met de traditionele BOA®. De BOA® Coiler neemt de volledige kabel automatisch binnen. Het enige wat je nog moet doen is enkele keren aan het wieltje draaien om aan te spannen zoveel als je wil.

Comfort

Binnenschoen: 1 FEATHER - standaard thermogevormd schuim - verluchte tong voor minder vocht - klittenbandsluiting om beweging van de tong te voorkomen

Flex / stijfheid van de boot

De flex van de FLOW Aero Boa® Coiler is medium. Het is geschikt voor personen die bochten maken met een hoge snelheid (noodzaak aan een stijve boot), maar het laat ook toe reactief te zijn in kleine bochten, of op verrassende bulten (noodzaak aan een voldoende soepele boot voor een snelle flexie/extensie van de benen). De Boa® laat ook toe de flex iets stijver te maken: door het sluitingsysteem meer aan te spannen wordt de boot stijver.

OVERIGE INFORMATIE

BEWAARADVIES

Haal op het eind van de dag de binnenschoenen uit de boots om ze te laten luchten en sneller te drogen. Neem ook de binnenzool uit de boot zodat deze perfect droog is in 1 nacht.

ACTIE FOTO

Previous
Next

DIENSTEN

DECATHLON SPORTPAS

Ontdek de Decathlon Sportpas en alle voordelen!

GIFTCARD

Betaal gemakkelijk met de Decathlon giftcard