Snorkelset voor volwassenen SNK 520 bleek koraalrood

19,99
Kleur: Pastel fluoperzik / Pastel koraal / Fluorood
Maat: Maattabel
M
Thuisbezorging:

Beschikbaar
Ophalen in de winkel:

Ons ontwerpteam ontwikkelde deze set om je een betere snorkelervaring te bieden dankzij de duikbril in gehard glas en de soepele snorkel met een ventiel.

Deze snorkelset 520 biedt je een comfortabele ademhaling en blijft goed zitten op je gezicht. Droogt gemakkelijk dankzij het net.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Gemakkelijk aan en uit

De stoffen band trekt niet aan de haren. Ingewerkte snorkellus.

Waterafvoer

Water in de snorkel wordt makkelijk afgevoerd dankzij het ventiel.

Anatomisch ontwerp

Comfortabele en goed afsluitende siliconen mantel. In verschillende maten.

Mondcomfort

Het mondstuk in silicone is erg comfortabel.

Gemakkelijke ademhaling

De grootte van de snorkel is afgestemd op volwassenen.

Stevigheid

Eendelig gehard glas voor een betere krasvastheid.

Gezichtsveld

Afgemeten gezichtsveld voor maat M.

TECHNISCHE INFORMATIE

Ventiel

Tijdens je snorkeltrips kan er water in je snorkel komen als je onderduikt of door opspattend water. Daarom hebben we een ventiel geplaatst, een klepje onderaan de snorkel waardoor je gemakkelijk water uit de snorkel kan blazen. Dankzij dat ventiel wordt het meeste water langs onderen afgevoerd, waardoor je minder hard moet uitblazen (in tegenstelling tot een klassieke snorkel waar het water weer naar boven moet).

Gebruik van het ventiel

Je moet gewoon zachtjes blazen om het water te lozen via het ventiel. Let na het leegblazen wel op dat je voorzichtig weer inademt, er kan altijd nog wat water in de snorkel zitten. Als je niet zeker bent, geen paniek: kom met het hoofd boven water en het water zal meteen via het ventiel uit de snorkel lopen. Intensief snel zwemmen wordt niet aangeraden, zo gaat het ventiel bewegen en loopt er water binnen.

Onderhoud van het ventiel

Soms komt er zand of zout vast te zitten tussen het ventiel en het harde deel van de snorkel. Daardoor kan het ventiel niet mooi plat vallen en is de waterdichtheid niet verzekerd. Spoel in dat geval de snorkel overvloedig met kraantjeswater en controleer vervolgens of het ventiel weer goed afsluit.

Mondstuk

Het deel van de snorkel dat je in de mond houdt. Dankzij de speciaal ontwikkelde vorm van het mondstuk is dit één van de meest comfortabele snorkels.

Buis van de snorkel

De afmetingen en inhoud van de snorkel zijn afgestemd op de longcapaciteit van een volwassene.

Deflector

De deflector is het gedeelte bovenaan de snorkel. De gebogen vorm is een soort van barrière om waterindringing langs boven te vermijden.

Maten

Maat M is geschikt voor smalle gezichten en maat L voor brede gezichten.

Silicone

Silicone is een uiterst soepel materiaal. Een mantel in silicone is niet alleen zacht maar past zich ook aan de vorm van het gezicht aan, wat bijdraagt tot een goede waterdichtheid. Een mondstuk in silicone voelt comfortabeler aan in de mond.

Kijkglas in gehard glas

Gehard glas is twee tot vijf keer sterker dan gewoon glas. Het breekt in kleine stukjes om ernstige letsels te vermijden.

Goedgekeurd

Duikbril conform de veiligheidsvoorschriften en de Europese norm EN 16805: 2015. Gecertificeerd door het INPP (Institut National de Plongée Professionnelle).

0% pvc

De set met een duikbril en snorkel bevat geen PVC.

Afmetingen van de set

Breedte: 21 cm.Hoogte: 41 cm.Dikte: 8 cm.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Mask 50% Silicone, 20% Polyethyleentereftalaat (PET), 20% Polycarbonaat, 10% Glas mineraal Snorkel 50% Polystyreen, 25% Silicone, 25% Polycarbonaat Verpakking 100% Gerecyleerd polyester

VOORRAADADVIES

We raden aan om de set met de duikbril en snorkel te bewaren op een droge, donkere plaats.

ONDERHOUDSADVIES

Spoel na gebruik met helder water.

Laat je inspireren door andere sporters

Jouw foto op onze website? Deel jouw sportfoto met onze producten op Instagram en gebruik daarbij @decathlonnederland en #GoTryDecathlon!

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN