SUBEA

Snorkelset voor volwassenen duikbril en snorkel 100 roze

€19,99
Ref. : 8575700

Deze snorkelset 520 biedt je een comfortabele ademhaling en blijft goed zitten op je gezicht. Snel droog dankzij het tasje in netstof.

Ons team ontwikkelde deze set om je een betere snorkelervaring te bieden dankzij de duikbril in gehard glas en de soepele snorkel met een ventiel.

Kleur: Pastel fluoperzik / Pastel koraal / Fluorood

Maattabel
M 10 stuks

Aantal:

Bezorging:

Op werkdagen en zondag voor 21:00 besteld, de volgende dag in huis.

Winkelvoorraad

Productvoordelen

Gemakkelijk aan en uit

De stoffen band trekt niet aan de haren. Ingewerkte snorkellus.

Waterafvoer

Water in de snorkel wordt makkelijk afgevoerd dankzij het ventiel.

Anatomisch ontwerp

Comfortabele en goed afsluitende siliconen mantel. Verkrijgbaar in verschillende maten.

Mondcomfort

Het mondstuk in silicone is erg comfortabel.

Gemakkelijke ademhaling

Het volume van de snorkel is aangepast voor volwassenen.

Stevigheid

Doorlopend gehard glas dat goed bestand is tegen krassen.

Gezichtsveld

Gezichtsveld gemeten voor maat M

Technische informatie

Veilig snorkelen

Snorkelen is een eenvoudige en leuke activiteit voor het hele gezin! Zwemmen en tegelijk door een snorkel ademen kan meer energie vergen dan gewoon zwemmen. Als je moe wordt, een benauwd gevoel krijgt of duizelig wordt, zet dan je duikbril af, doe je snorkel uit en ga het water uit.
Het gebruik van dit product wordt niet aanbevolen als je cardiovasculaire problemen hebt (longontsteking, keelontsteking, astma, hoge bloeddruk, hartaandoeningen, enz.). Raadpleeg bij twijfel je arts.

Ventiel

Tijdens het snorkelen kan er water in je snorkel komen als je onderduikt of door opspattend water. Daarom zit er onderaan de snorkel een ventiel, een klepje waardoor je gemakkelijk water uit de snorkel kan blazen. Dankzij dat ventiel wordt het meeste water langs onderen afgevoerd, waardoor je minder hard moet uitblazen (in tegenstelling tot een klassieke snorkel waar het water weer naar boven moet).

Gebruik van het ventiel

Je moet gewoon zachtjes blazen om het water te lozen via het ventiel. Let na het leegblazen wel op dat je voorzichtig weer inademt, er kan altijd nog wat water in de snorkel zitten. Als je niet zeker bent, geen paniek: kom met het hoofd boven water en het water zal meteen via het ventiel uit de snorkel lopen. Intensief snel zwemmen wordt niet aangeraden, zo gaat het ventiel bewegen en loopt er water binnen.

Onderhoud van het ventiel

Soms komt er zand of zout vast te zitten tussen het ventiel en het harde deel van de snorkel. Daardoor kan het ventiel niet mooi plat vallen en is de waterdichtheid niet verzekerd. Spoel in dat geval de snorkel overvloedig met schoon water en controleer vervolgens of het ventiel weer goed afsluit.

Mondstuk

Het deel van de snorkel dat je in de mond houdt. Dankzij de speciaal ontwikkelde vorm van het mondstuk is dit één van de meest comfortabele snorkels.

Buis van de snorkel

De afmetingen en inhoud van de snorkel zijn afgestemd op de longcapaciteit van een volwassene.

Deflector

De deflector is het gedeelte bovenaan de snorkel. De gebogen vorm is een soort van barrière om waterindringing aan de bovenkant te vermijden.

Maten

Maat M is geschikt voor smalle gezichten en maat L voor brede gezichten.

Silicone

Silicone is een uiterst soepel materiaal. Een mantel in silicone is niet alleen zacht maar past zich ook aan de vorm van het gezicht aan, wat bijdraagt tot een goede waterdichtheid. Een mondstuk in silicone voelt comfortabeler aan in de mond.

Kijkglas in gehard glas

Gehard glas is twee tot vijf keer sterker dan gewoon glas. Het breekt in kleine stukjes om ernstige verwondingen te vermijden.

Goedgekeurd

Duikbril conform de veiligheidsvoorschriften en de Europese norm EN 16805: 2015. Gecertificeerd door het INPP (Institut National de Plongée Professionnelle).

0% pvc

Deze snorkelset bevat geen pvc.

Afmetingen van de set

Breedte: 21 cm.Hoogte: 41 cm.Dikte: 8 cm.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Product samenstelling

Mask 50% Silicone, 20% Polyethyleentereftalaat (PET), 20% Polycarbonaat, 10% Glas mineraal Snorkel 50% Polystyreen, 25% Silicone, 25% Polycarbonaat Verpakking 100% Gerecyleerd polyester

VOORRAADADVIES

We raden aan om de set te bewaren op een droge plaats en beschermd tegen licht.

ONDERHOUDSADVIES

Spoel na gebruik met helder water.

Afbeeldingen

Snorkelset voor volwassenen duikbril en snorkel 100 roze
Snorkelset voor volwassenen duikbril en snorkel 100 roze

Reviews

Loading

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook