Snorkelmasker Easybreath akoestisch ventiel volwassenen 540 freetalk Jungle

29,99
Kleur: BLAUW
Maat: Maattabel

De Easybreath waarover iedereen het heeft! Met het snorkelmasker Easybreath met akoestisch ventiel kan je gemakkelijker communiceren boven water

Dankzij het akoestisch ventiel en het panoramisch zicht van het snorkelmasker Easybreath 540 wordt snorkelen een interactieve ervaring. Eindelijk kan je je mooiste momenten meteen delen!

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Geluidefficiëntie

Praat boven water met elkaar zonder het masker af te zetten dankzij het akoestisch ventiel.

Ademcomfort

Volgelaatsmasker om natuurlijk te ademen door mond en/of neus.

Dampwerend

Exclusief concept dat de lucht laat circuleren om beslaan te vermijden.

Gezichtsveld

Panoramisch gezichtsveld, 180°-effect.

Waterdichtheid

Dry Top Release om te voorkomen dat er langs boven water binnenloopt

Waterafvoer

Waterloosventiel onderaan om water af te voeren wanneer je het hoofd optilt.

Aanpasbaarheid

2 maten en siliconen mantel voor veel comfort en een uitstekende afdichting.

TECHNISCHE INFORMATIE

Wat is de Easybreath?

De Easybreath 540 is een verdere ontwikkeling van het volgelaatsmasker dat Decathlon heeft uitgevonden. Het heeft dezelfde kenmerken als het vorige masker: Zicht over 180°, antifog, gemakkelijk op te zetten ... en we verbeterden de stevigheid van het masker, het comfort van de mantel en ook de ademhaling door het inademen 20% makkelijker te maken. Bovendien is het masker voorzien van nieuwe innovaties: een ventiel zodat je boven water kan communiceren en een dry-top release die verhindert dat je adem wordt afgesneden op het moment dat je onderduikt.

Eenvoudig communiceren aan het wateroppervlak!

Het ventiel aan de voorkant van het masker zorgt ervoor dat het geluid zich beter verspreidt zodat je kan communiceren met je snorkelvrienden, zelfs met het masker op je gezicht!
De verstaanbaarheid werd goedgekeurd tijdens tests tot een afstand van 3 meter.

Hoe werkt de Easybreath?

De ingeademde verse lucht wordt geprojecteerd op het glas voordat hij in de neus of mond komt. Doordat er constant verse lucht binnenkomt, beslaat het masker minder snel.
De vochtige en CO²-rijke lucht wordt afgevoerd via kanalen binnen in de rand van het masker en gaat langs die kanalen naar de snorkel. De lucht wordt voortdurend ververst. De inkomende en uitgaande luchtstroom worden gescheiden zodat je uitsluitend verse lucht inademt die niet vermengd is met uitgeademde lucht.

Kan je duiken met de Easybreath 540?

Het snorkelmasker Easybreath 540 van Decathlon is niet geschikt voor diepzeeduiken. Het volume lucht dat wordt vastgehouden in het masker Subea Easybreath is veel groter dan dat in een gewone duikbril. Vanaf 1 m diepte wordt de druk van het masker onaangenaam. Bij vrijduiken moet je klaren. Met de Easybreath is dat echter onmogelijk omdat je niet bij je neus kunt.

Waarom kiezen voor een Easybreath in plaats van een gewone snorkel?

Het masker Easybreath van Decathlon is bedoeld voor wie liever geen snorkel in de mond houdt of wie niet graag diep onder water gaat. De Easybreath is ideaal voor activiteiten aan het wateroppervlak. Je kan natuurlijk ademen door neus en mond en geniet van een groot gezichtsveld.

Welke maat van Easybreath 540 kiezen?

Het snorkelmasker Easybreath 540 met akoestisch ventiel is verkrijgbaar in 2 maten en hierdoor geschikt voor 90% van de gezichten.
Voor kinderen vanaf 10 jaar en kleine gezichten is er maat S/M, voor grote gezichten maat M/L.Om de juiste maat te kiezen in de winkel, druk je het snorkelmasker tegen je gezicht: er mag geen ruimte overblijven tussen je kin en de onderkant van het snorkelmasker.

Is de Easybreath 540 geschikt voor wie een baard heeft?

Een baard verhindert een goed contact tussen de gezichtshuid en de mantel van het masker. De dichtheid van het volgelaatsmasker kan dus niet worden gegarandeerd voor wie een baard heeft. Je scheren is dan ook de beste manier om de dichtheid te verzekeren. Als je dat liever niet doet, kan het ook helpen om een dikke zalfachtige substantie als vaseline te gebruiken.

Hoe werkt het Dry Top-systeem dat binnenstromend water tegenhoudt?

Ontwikkeld om te vermijden dat er water in de snorkel loopt wanneer er deining staat, bij kleine golfjes op het oppervlak of wanneer de duiker het hoofd te veel naar voren buigt om de bodem te observeren. De snorkel bevat een vlotter die bij onderdompeling naar boven gaat in de snorkel om de ingang af te sluiten. Na onderdompeling mag je niet vergeten hard door de snorkel te blazen wanneer je weer boven bent zodat de vlotter weer naar beneden gaat.

Kan ik een bril dragen in combinatie met mijn Easybreath-masker?

De meeste brilmonturen brengen de dichtheid van het masker in het gedrang doordat ze de mantel van het masker vervormen. Het is voor brildragers dus niet zo eenvoudig om de Easybreath te gebruiken.
Subea ontwikkelde corrigerende glazen die je met een zuignap op de binnenkant van het glas van het masker zet. Je kan de correctie van elk glas apart kiezen (van -1 tot -6) en de glazen plaatsen afhankelijk van je behoefte.

Welke voorzorgsmaatregelen moet ik nemen met mijn Easybreath 540?

Opgelet voor zand! Zorg ervoor dat er geen zand op je Easybreath 540 komt, de korrels maken krassen op het glas. Wanneer er zand op zit, moet je niet forceren om de snorkel vast te klikken. Spoel snorkel en duikbril af voor je ze in elkaar steekt. Zand kan ook de vlotter in je snorkel blokkeren. Spoel de snorkel grondig of steek een sleutel door de ventilatie-openingen achteraan de snorkel om de vlotter los te maken, spoel daarna de snorkel af.

Kan ik het snorkelmasker Easybreath 540 repareren wanneer het stuk is?

JA, verleng de levensduur van je snorkelmasker Subea Easybreath! Het atelier van je Decathlon-winkel biedt je een dienst na verkoop. Onderdelen (band, top, snorkel, ventielen) zijn online of in de winkel te verkrijgen.
band - 8316952, ventiel - 8363399, snorkel - 8506099, witte top - 8665853.

Afmetingen van het gedemonteerde masker


Hoogte: 29 cm.
Breedte: 18 cm.Dikte: 12 cm.

Garantie

Onderdelen verkrijgbaar gedurende: 2 jaar.

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Glas 100% Polycarbonaat-Acrylonitril-butadieen-styreen Mantel 100% Silicone Tube 100% Polycarbonaat-Acrylonitril-butadieen-styreen Rand 100% Polypropyleen

VOORRAADADVIES

Goed afspoelen en op een goed geventileerde, droge en donkere plaats opbergen

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet geschikt voor kinderen < 10, vrijduiken, intensief zwemmen

ONDERHOUDSADVIES

Spoel na gebruik met helder water. Maak je bril schoon met een aangepast accessoire: microvezeldoekje of speciale reinigingsspray voor brillen (assortiment accessoires van ORAO).. Op een droge en geventileerde plaats laten drogen.

AFBEELDINGEN

Snorkelmasker Easybreath akoestisch ventiel volwassenen 540 freetalk Jungle
Snorkelmasker Easybreath akoestisch ventiel volwassenen 540 freetalk Jungle
Snorkelmasker Easybreath akoestisch ventiel volwassenen 540 freetalk Jungle
Snorkelmasker Easybreath akoestisch ventiel volwassenen 540 freetalk Jungle

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN