SUBEA

Snorkelmasker voor volwassenen Easybreath 500 met tas grijs

€24,99
Ref. : 8771627

Na de uitvinding van het volgelaats-snorkelmasker, komt Subea nu met de Easybreath 500, een masker van de nieuwe generatie dat nog meer ademcomfort biedt.

Met het snorkelmasker Easybreath 500, met panoramisch zicht en de mogelijkheid om door de neus en de mond te ademen, kun je nog gemakkelijker de onderwaterwereld ontdekken

Kleur: Mistgrijs / Maangrijs

ML
Aantal:

Productvoordelen

gebruiksgemak

Volgelaatsmasker om natuurlijk te ademen door mond en/of neus.

anti-condens

Exclusief concept dat de lucht laat circuleren om beslaan te vermijden.

Gezichtsveld

Panoramisch gezichtsveld, 180°-effect.

Waterdichtheid

"Dry-top-release"-snorkel: er komt geen water in en de vlotter blokkeert niet

Technische informatie

Afmetingen van het gedemonteerde masker


Hoogte: 29 cm.
Breedte: 18 cm.Dikte: 12 cm

Controleer voor elk gebruik je Easybreath, vooral die van je kind:

- Neem de snorkel in je hand en verplaats hem van links naar rechts. Het balletje moet soepel en ongehinderd meebewegen.
- Controleer of de dichting aanwezig is, in goede staat is en er goed op zit.
- Ga na of alle ventielen aanwezig zijn, niet vervormd zijn en goed tegen hun basis aangedrukt zijn.
- Controleer of er geen gebreken zijn in de montage van de mantel op het frame en het glas.
- Gebruik het snorkelmasker nooit zonder de snorkel.

Hoe werkt de Easybreath?

De verse lucht komt eerst tegen het glas terecht voordat het via de neuskleppen de mond of neus bereikt. De constante aanvoer van verse lucht verhindert het aandampen.
De uitgeademde, vochtige en zuurstofhoudende lucht wordt afgevoerd via kanaaltjes in de rand van het masker en zo naar de snorkel. Op die manier wordt de lucht voortdurend ververst. Inkomende en uitgaande lucht blijven gescheiden zodat je alleen verse en geen vieze lucht inademt.Gelicentieerd door Ocean Reef Group

Hoe werkt het dry-top-systeem dat binnenstromend water tegenhoudt?

Het masker werkt met de Dry-top-technologie. Dit systeem werd ontwikkeld om te vermijden dat er water in de snorkel loopt wanneer er deining staat, bij kleine golfjes op het oppervlak, bij onderdompeling of wanneer je je hoofd te veel naar voren buigt om de bodem te observeren. De snorkel bevat een vlotter die bij onderdompeling naar boven gaat in de snorkel om de ingang af te sluiten. Als dat gebeurt, haal je de snorkel uit het water en blaas je in het masker om de vlotter te laten zakken.

Ik heb een baard, kan ik de Easybreath 500 dragen?

Baardharen verhinderen dat het masker goed aansluit op je gezicht. Voor mensen met een baard kunnen we de waterdichtheid dus niet garanderen. Je scheren is de beste manier om de waterdichtheid te garanderen. Anderzijds kan ook een dikke zalf als vaseline soelaas bieden.

Kan ik een bril dragen onder mijn Easybreath-masker?

De meeste brilmonturen zullen een goede afdichting van het masker in de weg zitten, omdat ze de mantel vervormen. De Easybreath is dus moeilijk te combineren met een bril.

Kan ik het snorkelmasker Easybreath 500 repareren wanneer het stuk is?

Ja, verleng de levensduur van je Subea Easybreath-snorkelmasker! Voor reparatie kan je terecht in de werkplaats van je Decathlon-winkel. Losse onderdelen (strap, beschermkapje, snorkels, ventielen) zijn ook online of in de winkel verkrijgbaar.
band - 8316952, ventiel - 8363399, snorkel - 8506099, beschermkapje - 8520085.

Kun je duiken met de Easybreath 500?

Dit snorkelmasker bevat meer lucht dan een klassieke duikbril.
Vanaf 1 m diepte wordt de druk van het masker op het gezicht erg onaangenaam. Bij vrijduiken moet je klaren, maar met de Easybreath is dat onmogelijk omdat je niet bij je neus kunt.

Veilig snorkelen

Snorkelen is een eenvoudige en leuke activiteit voor het hele gezin! Zwemmen en tegelijk door een snorkel ademen kan meer energie vergen dan gewoon zwemmen. Voel je je vermoeid, krijg je onvoldoende lucht of voel je je duizelig, zet je snorkelmasker dan af en ga uit het water.
Gebruik dit product niet als je een hart- of longaandoening hebt (longontsteking, keelontsteking, astma, hoge bloeddruk, hartziekte enz.). Raadpleeg bij twijfel je arts.

Waarom kiezen voor een Easybreath in plaats van een gewone set met duikbril en snorkel?

Een volgelaatsmasker is de beste keuze als je vooral veel ademcomfort en een groot gezichtsveld wil.
Door het specifieke ontwerp is het Easybreath-snorkelmasker van Decathlon perfect voor wie het onderwaterleven wil ontdekken vanaf het wateroppervlak.

Wat is de Easybreath?

De Decathlon Easybreath 500 is de tweede generatie van het bekende volgelaatsmasker dat Decathlon heeft uitgevonden. Het heeft dezelfde kenmerken als het vorige masker: Zicht over 180°, geen last van beslaan, makkelijk op te zetten ... Het masker is ook steviger, de mantel comfortabeler en het ademcomfort groter (20% minder inademinspanning). En we voorzagen het van een innovatie: de "dry-top-release". Er loopt geen water meer binnen als er een golf langskomt, zodat je kan blijven ademen.

Wat te doen als het masker beslaat?

Als het masker binnenin beslaat, raden we aan de 4 stappen hierboven te doorlopen, je Easybreath-masker opnieuw en juist op te zetten en na te gaan of de maat wel de juiste is voor jouw gezicht. Als het probleem zich blijft voordoen, gebruik je het masker niet langer en ga je ermee naar een Decathlon-winkel in je buurt.

Welke Easybreath-modellen vind je bij Decathlon?

Easybreath: het masker voor neus-mondademhaling, met een breed gezichtsveld en een antidampsysteem met luchtcirculatie. Beschikbaar voor volwassenen en kinderen.

Easybreath + (540): bovendien kun je dankzij de akoestische klep beter met elkaar praten aan de oppervlakte, met het hoofd boven water (zonder dat je het masker moet afdoen! )

Easybreath 900: via een soepel neusstuk kun je je oren klaren en tot 3 meter diep duiken. Blijf niet meer alleen aan de oppervlakte, ga op verkenning!

Welke maat Easybreath 500 kiezen?

Het snorkelmasker Easybreath 500 voor volwassenen bestaat in 2 maten en past op die manier voor 90% van de volwassenen.
Voor kinderen vanaf 10 jaar en kleine gezichten is er maat S/M, voor grote gezichten is er maat M/L.
Om de juiste maat te kiezen in de winkel, druk je het snorkelmasker tegen je gezicht: er mag geen ruimte overblijven tussen je kin en de onderkant van het snorkelmasker.

Welke voorzorgsmaatregelen moet ik nemen met mijn Easybreath 500?

Let op voor zand! Vermijd contact met zand, dat kan krassen maken in het glas van je masker. Wanneer er zand op zit, mag je niet forceren om de snorkel vast te klikken. Spoel snorkel en duikbril voor je ze in elkaar steekt. Zand kan ook de vlotter in je snorkel blokkeren. Spoel de snorkel grondig of steek een sleutel door de openingen achteraan de snorkel om de vlotter los te maken, spoel daarna de snorkel.

Garantie

Onderdelen verkrijgbaar gedurende: 2 jaar.

Gewicht

0.634 kg

Overige informatie

Product samenstelling

Glas: 100.0% Polycarbonaat-Acrylonitril-Butadieen-Syreen Mantel: 100.0% Siliconen Tube: 100.0% Polycarbonaat-Acrylonitril-Butadieen-Syreen Hoofdstof: 100.0% Polyester Riem: 11.0% Elasthaan, 66.0% Polyamide, 23.0% Polyester Rand: 100.0% Polypropyleen

VOORRAADADVIES

Bewaren op een droge plaats, beschermd tegen licht.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet geschikt voor kinderen jonger dan 10 jaar, vrijduiken, intensief zwemmen

ONDERHOUDSADVIES

Stoomstrijkijzer aanbevolen.
Niet strijken over bedrukking op de borst.
Koud en handmatig voorwassen totdat er helder water ontstaat.

Productvideo

Reviews

Vragen & Antwoorden