Snorkelmasker voor kinderen Easybreath XS 6-10 jaar zeemeermin

29,99
Kleur: LICHTBLAUW / LIGHT MAUVE
Maat: Maattabel
XS
Thuisbezorging:
Beschikbaar
Bezorgen in de winkel:
Kom alles te weten over onze

Easybreath, het eerste volgelaats-snorkelmasker ooit, is er nu ook voor kinderen van 6 tot 10 jaar, zodat ook zij onder water zien en ademen zoals aan land!

Een snorkelmasker op maat van het gelaat van kinderen, een panoramisch zicht en natuurlijk ademen door neus en mond, om de onderwaterwereld nog toegankelijker te maken.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Ademcomfort

Snorkelmasker om natuurlijk te ademen door je mond en neus.

Dampwerend

Exclusief concept dat de lucht laat circuleren om aandampen te vermijden.

Gezichtsveld

Panoramisch gezichtsveld, 180°-effect.

Waterdichtheid

Dry Top Release om te voorkomen dat er langs boven water binnenloopt.

Waterafvoer

Waterloosventiel onderaan om water af te voeren wanneer je het hoofd optilt.

Aanpasbaarheid

Maat XS met mantel in silicone voor meer comfort en een betere afdichting.

TECHNISCHE INFORMATIE

Wat is Easybreath?

De Easybreath Junior is een volgelaats-snorkelmasker uitgevonden door Decathlon.
Met zijn panoramisch zicht van 180° en anti-aandampsysteem is de makkelijk op te zetten Easybreath van Subea perfect voor kinderen van 6 tot 10 jaar die graag het leven onder water ontdekken.
Het masker heeft ook onze jongste innovatie, de 'dry-top-release', die ervoor zorgt dat de ademhaling nooit nog wordt afgesloten, bijvoorbeeld wanneer er een golf passeert of wanneer je je hoofd weer boven water steekt.

Hoe werkt de Easybreath?

De vers ingeademde lucht wordt op het glas geprojecteerd voordat die in de neus of de mond komt via de neusgaten. Doordat er constant verse lucht is, ontstaat er geen damp op het masker.
De vochtige lucht met CO² wordt afgevoerd via kanalen binnenin het frame van het masker, die deze lucht naar de snorkel voeren. Op die manier wordt de lucht voortdurend ververst. De binnenkomende en uitgaande luchtstromen worden gescheiden gehouden, waardoor je alleen verse lucht inademt.

Mag je duiken met de Easybreath Junior?

De Easybreath is niet geschikt om diep te duiken. Dit snorkelmasker bevat meer lucht dan een klassieke duikbril. Vanaf 1 m diepte wordt de druk van de duikbril op het gezicht erg onaangenaam. Bovendien is klaren bij vrijduiken verplicht. Met de Easybreath kan dat niet omdat je niet bij je neus kunt.

Waarom een Easybreath verkiezen boven een klassiek snorkelmasker?

Door het specifieke ontwerp is het Easybreath-snorkelmasker van Decathlon perfect voor kinderen die het onderwaterleven willen ontdekken vanaf het wateroppervlak.
Een 'full face'-snorkelmasker is de beste keuze als je kind vooral veel ademcomfort en een groot gezichtsveld wil.

Welke maat van Easybreath kiezen?

Het masker Easybreath Junior is geschikt voor kinderen tussen 6 en 10 jaar en is er in één maat: XS.
Het Easybreath-masker is er ook voor kinderen ouder dan 10 jaar en volwassenen, en dat in 2 maten. Zo is het geschikt voor 90% van de gebruikers. Voor kinderen vanaf 10 jaar en kleine gezichten is er maat S/M, voor grote gezichten maat M/L.

Hoe werkt het Dry Top-systeem dat binnenstromend water tegenhoudt?

Ontwikkeld om te vermijden dat er water in de snorkel loopt wanneer er deining staat, bij kleine golfjes op het oppervlak of wanneer de duiker het hoofd te veel naar voren buigt om de bodem te observeren. De snorkel bevat een vlotter die bij onderdompeling naar boven gaat in de snorkel om de ingang af te sluiten. Na onderdompeling mag je niet vergeten hard door de snorkel te blazen wanneer je weer boven bent zodat de vlotter weer naar beneden gaat.

Kan ik een bril dragen onder mijn Easybreath-masker?

De meeste brilmonturen zullen de goede afdichting van het masker in de weg zitten, omdat ze de mantel vervormen. Dat maakt het lastig om de Easybreath te gebruiken samen met je bril.
Gelukkig ontwikkelde Subea corrigerende lenzen die je met behulp van een zuignapsysteem in het masker kunt kleven. Je kan de correctie van elke lens kiezen (van -1 tot -6) en je masker naar wens aanpassen.

Welke voorzorgsmaatregelen moet ik nemen met mijn Easybreath?

Opgelet voor zand! Zorg ervoor dat er nergens zand op je snorkelmasker Easybreath 6 -10 komt, want de korrels maken krassen op het glas. Wanneer er zand op zit, mag je niet forceren om de snorkel vast te klikken. Spoel snorkel en duikbril voor je ze in elkaar steekt. Zand kan ook de vlotter in je snorkel blokkeren. Spoel de snorkel grondig of steek een sleutel doorheen de verluchtingsopeningen achteraan de snorkel om de vlotter los te maken, spoel daarna de snorkel.

Kan ik het snorkelmasker Easybreath repareren wanneer het stuk is?

Ja, geniet langer van je Easybreath-snorkelmasker van Subea! Het atelier van je Decathlon-winkel biedt je een dienst na verkoop. Onderdelen zijn ook online verkrijgbaar: codes van de onderdelen: band - 8316952, ventiel - 8363399, snorkel - 8559605, witte dop - 8590394.

Afmetingen gedemonteerd

Hoogte: 23 cm.
Breedte: 15 cm.
Dikte: 11 cm.

Garantie

Essentiële onderdelen verkrijgbaar gedurende: 2 jaar.

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Mantel 100% Silicone Rand 100% Polypropyleen Tube 100% Polycarbonaat-Acrylonitril-butadieen-styreen Glas 100% Polycarbonaat

VOORRAADADVIES

Bewaren op een droge en donkere plaats.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet geschikt voor kinderen < 6, vrijduiken, intensief zwemmen

ONDERHOUDSADVIES

Spoel na gebruik met helder water. Maak je bril schoon met een aangepast accessoire: microvezeldoekje of speciale reinigingsspray voor brillen (assortiment accessoires van ORAO).. Op een droge en geventileerde plaats laten drogen.

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN