Snorkelmasker voor kinderen van 6-10 jaar Easybreath XS turquoise

€24,99

8549879

Easybreath, het eerste volgelaatsmasker ooit, is er nu ook voor kinderen van 6 tot 10 jaar. Zo kunnen zij ook onderwater zien en ademen zoals op het land!

Een snorkelmasker op maat van het gezicht van kinderen, een panoramisch zicht en natuurlijk ademen door neus en mond, om de onderwaterwereld nog toegankelijker te maken.

Kleur:

Turquoisegroen / Pastel munt

Maat:

Maattabel
XS
Thuisbezorging:

Op werkdagen en zondag voor 20:00 besteld, de volgende dag in huis

Beschikbaar
Ophalen in de winkel

PRODUCTVOORDELEN

Gemakkelijke ademhaling

Volgelaatsmasker om natuurlijk te ademen door mond en/of neus.

Anti-condens

Exclusief concept dat de lucht laat circuleren om beslaan te vermijden.

Gezichtsveld

Panoramisch gezichtsveld, 180°-effect.

Waterdichtheid

Dry-top-release om te voorkomen dat er vanaf boven water binnenloopt.

Waterafvoer

Waterloosventiel onderaan om water af te voeren wanneer je het hoofd optilt.

Anatomisch ontwerp

Maat XS met mantel in siliconen voor meer comfort en een betere afdichting.

TECHNISCHE INFORMATIE

Wat is de Easybreath?

De Easybreath voor kinderen is een volgelaats-snorkelmasker uitgevonden door Decathlon.
Met zijn panoramische zicht van 180°, het anti-condenssysteem en het grote aantrekgemak is de Easybreath van Subea perfect voor kinderen van 6 tot 10 jaar die graag het leven onder water ontdekken.
Het masker heeft ook onze nieuwste innovatie, de 'dry-top-release', die ervoor zorgt dat de ademhaling nooit wordt afgesloten, bijvoorbeeld wanneer er een golf passeert of wanneer je je hoofd weer boven water steekt.

Hoe werkt de Easybreath?

De ingeademde verse lucht wordt geprojecteerd op het glas voordat hij in de neus of mond komt. Doordat er constant verse lucht binnenkomt, beslaat het masker minder snel.
De vochtige en CO²-rijke lucht wordt afgevoerd via kanalen binnen in de rand van het masker en gaat langs die kanalen naar de snorkel. De lucht wordt voortdurend ververst. De inkomende en uitgaande luchtstromen worden gescheiden zodat je uitsluitend verse lucht inademt die niet vermengd is met uitgeademde lucht.

Veilig snorkelen

Snorkelen is een eenvoudige en leuke activiteit voor het hele gezin! Belangrijk is wel dat je kunt zwemmen en over een goede fysieke gezondheid beschikt.Neem contact op met je arts bij de minste twijfel of als je vragen hebt.
Door een snorkel ademen kan meer inspanning vragen dan gewoon zwemmen. Voel je je vermoeid, raak je buiten adem, krijg je geen lucht of voel je je duizelig, zet je snorkel dan af en ga uit het water.

Mag je duiken met de Easybreath voor kinderen?

Het Decathlon-snorkelmasker voor kinderen is niet geschikt voor duiken. Het volume lucht dat wordt vastgehouden in de Easybreath is veel groter dan in een gewone duikbril. Vanaf 1 m diepte wordt de druk van het masker op het gezicht erg onaangenaam. Bij vrijduiken moet je klaren. Met de Easybreath is dat echter onmogelijk omdat je niet bij je neus kunt.

Waarom kiezen voor een Easybreath in plaats van een gewone snorkel?

Door het specifieke ontwerp is het Easybreath-snorkelmasker van Decathlon perfect voor kinderen die het onderwaterleven willen ontdekken vanaf het wateroppervlak.
Een volgelaats-snorkelmasker is de beste keuze als je kind vooral veel ademcomfort en een groot gezichtsveld wil.

Hoe werkt het Dry Top-systeem dat binnenstromend water tegenhoudt?

Ontwikkeld om te vermijden dat er water in de snorkel loopt wanneer er deining staat, bij kleine golfjes aan het oppervlak of wanneer de duiker het hoofd te veel naar voren buigt om de bodem te observeren. De snorkel bevat een vlotter die bij onderdompeling naar boven gaat in de snorkel om de ingang af te sluiten. Na onderdompeling mag je niet vergeten hard door de snorkel te blazen wanneer je weer boven bent zodat de vlotter weer naar beneden gaat.

Welke maat Easybreath kiezen?

Het Easybreath-masker voor kinderen is geschikt voor kinderen tussen 6 en 10 jaar en is beschikbaar in één maat: XS.
Dit volgelaatsmasker is er ook voor kinderen ouder dan 10 jaar en volwassenen, en dat in 2 maten. Op die manier is dit masker geschikt voor 90% van de snorkelaars. Voor kinderen vanaf 10 jaar en kleine gezichten is er maat S/M, voor grote gezichten maat M/L.

Kan ik een bril dragen in combinatie met mijn Easybreath-masker?

De meeste brilmonturen vervormen de mantel van het masker en verhinderen zo een goede waterdichtheid. Het is voor brildragers dus niet zo eenvoudig om de Easybreath te gebruiken.
Subea ontwikkelde corrigerende glazen die je met een zuignap op de binnenkant van het glas van het masker zet. Je kan de sterkte van elk glas kiezen (van -1 tot -6) afhankelijk van je situatie.

Kan ik het snorkelmasker Easybreath repareren wanneer het stuk is?

Ja, geniet langer van je Easybreath-snorkelmasker van Subea! Je kunt terecht in de werkplaats van je Decathlon-winkel. Onderdelen zijn ook online verkrijgbaar: codes van de onderdelen: band - 8316952, ventiel - 8363399, snorkel - 8559605, witte dop - 8590394.

Welke voorzorgsmaatregelen moet ik nemen met mijn Easybreath?

Opgelet voor zand! Vermijd contact met zand, dat kan krassen maken in het glas van het masker. Wanneer er zand op zit, mag je niet forceren om de snorkel vast te klikken. Spoel snorkel en duikbril voor je ze in elkaar steekt. Zand kan ook de vlotter in je snorkel blokkeren. Spoel de snorkel grondig of steek een sleutel door de openingen achteraan de snorkel om de vlotter los te maken, spoel daarna de snorkel.

Afmetingen van het gedemonteerde masker

Hoogte: 23 cm.
Breedte: 15 cm.
Dikte: 11 cm.

Garantie

Beschikbaarheidsduur van essentiële onderdelen: 2 jaar.

Gewicht

0.586 kg

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Mantel 100% Silicone Rand 100% Polypropyleen Tube 100% Polycarbonaat-Acrylonitril-butadieen-styreen Glas 100% Polycarbonaat

VOORRAADADVIES

Bewaren op een droge plaats, beschermd tegen licht.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet geschikt voor kinderen < 6, vrijduiken, intensief zwemmen

ONDERHOUDSADVIES

Spoel na gebruik met helder water. Maak je bril schoon met een aangepast accessoire: microvezeldoekje of speciale reinigingsspray voor brillen (assortiment accessoires van ORAO).. Op een droge en geventileerde plaats laten drogen.

AFBEELDINGEN

Snorkelmasker voor kinderen van 6-10 jaar Easybreath XS turquoise
Snorkelmasker voor kinderen van 6-10 jaar Easybreath XS turquoise
Snorkelmasker voor kinderen van 6-10 jaar Easybreath XS turquoise

VIDEO

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN