Snorkelmasker voor kinderen (6-10 jaar / maat XS) Easybreath bloem

€27,99

De Easybreath, ons eerste volgelaats snorkelmasker, is er nu ook voor kinderen vanaf 6 jaar, zodat ook zij onder water zien en ademen zoals aan land!

Dankzij het snorkelmasker Easybreath met panoramisch zicht en de mogelijkheid om door de neus te ademen, kun je nog gemakkelijker de onderwaterwereld ontdekken.

Vragen & Antwoorden
Kleur: Aardbei / Sneeuwwit / Aardbei
Maat: Maattabel
XS

Laten bezorgen

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Ademcomfort

Ademcomfort

Volgelaatsmasker om natuurlijk te ademen door mond en/of neus

Dampwerend

Dampwerend

Exclusief concept dat de lucht laat circuleren om aandampen te vermijden.

Gezichtsveld

Gezichtsveld

Panoramisch gezichtsveld, 180°-effect

Gemakkelijk aan en uit

Gemakkelijk aan en uit

Elastische verstelbare band die niet aan de haren trekt.

Waterdichtheid

Waterdichtheid

Snorkel met Dry Top-release zodat er minder water binnenloopt langs boven.

Waterafvoer

Waterafvoer

Waterloosventiel onderaan om water af te voeren wanneer je het hoofd optilt.

Aanpasbaarheid

Aanpasbaarheid

Maat XS met mantel in silicone voor meer comfort en een betere afdichting.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Waarom kun je niet diep duiken met een Easybreath?

Het volume lucht dat wordt vastgehouden in de Easybreath, is veel groter dan in een gewone duikbril, vanaf 1 m diepte wordt de druk van het snorkelmasker op het gezicht erg onaangenaam. Bij vrijduiken is decompresseren verplicht, maar met de Easybreath is dat onmogelijk, omdat je niet bij je neus kunt.

Waarom is de snorkel van de Easybreath niet langer?

Anders dan je zou denken, steekt de snorkel van de Easybreath hoger boven het water uit dan een gewone snorkel. Een gewone snorkel lijkt langer omdat die begint vanaf de mond en niet bovenop het hoofd zoals bij een Easybreath. Om een ademinspanning te garanderen conform de geldende normen, kunnen we de snorkel niet langer maken.

Welke maat van Easybreath kiezen?

De Easybreath is verkrijgbaar in 3 maten, dus geschikt voor 90% van de gezichten.
Voor kinderen van 6 tot 10 jaar kies je de maat XS. Voor kinderen vanaf 10 jaar en kleine gezichten is er maat S/M, voor grote gezichten maat M/L.

Hoe werkt het Dry Top-systeem dat ervoor zorgt dat er minder water binnenkomt?

Ontwikkeld om te vermijden dat er water in de snorkel loopt wanneer er deining staat, bij kleine golfjes op het oppervlak of wanneer de duiker het hoofd te veel naar voren buigt om de bodem te observeren. De snorkel bevat een vlotter die bij onderdompeling naar boven gaat in de snorkel om de ingang af te sluiten. Na onderdompeling mag je niet vergeten hard door de snorkel te blazen wanneer je weer boven bent zodat de vlotter weer naar beneden gaat.

Waarom was de productie van maat XS stopgezet?

Het "dry-top"-concept van de snorkel is moeilijk uit te leggen aan een kind van 6-10 jaar. Zo raken sommige kinderen in paniek als de snorkel afsluit om te verhinderen dat er water in loopt. Nu zijn we trots op de ontwikkeling van het 1ste "dry-top-release"-systeem wereldwijd! Als het kind met het hoofd onder water gaat, sluit de snorkel nog steeds af zodat er geen water in kan, maar het kind kan meteen weer ademen als het boven water komt, zelfs nog voor de vlotter van de dry-top weer neervalt.

Hoe werkt het exclusieve anti-aandampconcept?

Werkt optimaal in water vanaf 18°C en berust op het feit dat de vers ingeademde lucht wordt geprojecteerd op het glas voordat die in de neus of mond komt. De vochtige lucht die je uitademt, wordt afgevoerd via de verbindingen opzij die eerst in silicone en daarna in plastic zijn en de lucht naar de snorkel voeren. Op die manier wordt de lucht voortdurend ververst. Dit is hetzelfde principe als bij de verluchting van je autoruit.

Welke voorzorgsmaatregelen moet ik nemen met mijn Easybreath?

Opgelet voor zand! Zorg ervoor dat er geen zand op je Easybreath komt, de korrels maken krassen op het glas. Wanneer er zand op zit, mag je niet forceren om de snorkel vast te klikken. Spoel snorkel en duikbril voor je ze in elkaar steekt. Zand kan ook de vlotter in je snorkel blokkeren. Spoel de snorkel grondig of steek een sleutel doorheen de verluchtingsopeningen achteraan de snorkel om de vlotter los te maken, spoel daarna de snorkel.

Kan ik het snorkelmasker Easybreath repareren wanneer het stuk is?

Ja, verleng de levensduur van je snorkelmasker Easybreath! Het atelier van je Decathlon-winkel biedt je een dienst na verkoop. Onderdelen zijn ook online verkrijgbaar: codes van de onderdelen: band - 8316952, ventiel - 8363399, snorkel - 8559605, witte dop - 8363395.

Afmetingen

Hoogte: 23 cm.
Breedte: 15 cm.
Dikte: 11 cm.

Garantie

Essentiële onderdelen verkrijgbaar gedurende: 2 jaar.

Gewicht

0.586 kg

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Mantel 100% Silicone Rand 100% Polypropyleen Tube (for snorkel) 100% Polycarbonaat-Acrylonitril-butadieen-styreen Glas 100% Polycarbonaat

VOORRAADADVIES

Bewaren op een droge en donkere plaats.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet geschikt voor kinderen < 6, vrijduiken, intensief zwemmen.

ONDERHOUDSADVIES

Spoel na gebruik met helder water. Maak je bril schoon met een aangepast accessoire: microvezeldoekje of speciale reinigingsspray voor brillen (assortiment accessoires van ORAO).. Op een droge en geventileerde plaats laten drogen.

VIDEO

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN