SUBEA

Snorkelmasker Easybreath voor volwassenen 900 Zwart

€44,99
Ref. : 8771629

Dankzij de soepele neus kun je met het snorkelmasker Easybreath 900 voor volwassenen tot 3 meter diep duiken en op die manier de onderwaterwereld ontdekken.

Met het snorkelmasker Easybreath 900 voor volwassenen kun je je oren klaren en zo enkele meters diep duiken

Kleur: Antraciet / ZWART

Maattabel
 • S/M 10 stuks
 • M/L 10 stuks

Aantal:

  PRODUCTVOORDELEN

  Egalisatie

  Soepele neus om je oren te klaren en te duiken tot 3 m diepte

  Gemakkelijke ademhaling

  Volgelaatsmasker om natuurlijk te ademen door je mond en neus.

  Gezichtsveld

  Panoramisch gezichtsveld, 180°-effect.

  Anti-condens

  Exclusief luchtcirculatiesysteem om beslaan van het masker tegen te gaan

  Waterdichtheid

  Dry Top-snorkel om te voorkomen dat er vanaf boven water binnenloopt.

  Waterafvoer

  Loosventiel onderaan om water af te voeren wanneer je het hoofd optilt.

  Anatomisch ontwerp

  Verkrijgbaar in 2 maten en siliconen mantel voor veel comfort en een uitstekende afdichting.

  TECHNISCHE INFORMATIE

  Veilig snorkelen

  Snorkelen is een eenvoudige en leuke activiteit voor het hele gezin! Zwemmen en tegelijk door een snorkel ademen kan meer energie vergen dan gewoon zwemmen. Als je moe wordt, een benauwd gevoel krijgt of duizelig wordt, zet dan je masker af en ga het water uit.
  Gebruik dit product niet als je een hart- of longaandoening hebt (longontsteking, keelontsteking, astma, hoge bloeddruk, hartziekte enz.). Raadpleeg bij twijfel je arts.

  Wat is er speciaal aan het snorkelmasker Easybreath 900 voor volwassenen?

  Het Easybreath 900-snorkelmasker heeft dezelfde kenmerken als de Easybreath 500 (anti-fog, panoramisch zicht, gemakkelijk op te zetten, dry-top), met dat grote verschil dat het ook is uitgerust met een gloednieuwe innovatie: de 'nose access'. Dankzij het soepele deel ter hoogte van de neus kan je je oren klaren en dieper duiken zonder risico op pijn of schade aan de trommelvliezen. Alle voordelen van het Easybreath-concept met de mogelijkheid om dieper te duiken!

  Waarom heeft het Easybreath-masker een soepele neus?

  Ondanks het beperkte volume zal de omgevingsdruk verhogen bij het afdalen of bij korte vrijduiksessies (tot 3 meter onder water). Dat veroorzaakt hinder aan de oren. De meest eenvoudige manier om de druk te compenseren, is je neus dichtknijpen en zachtjes uitblazen zodat er lucht in je oren komt.
  Door de druk kan het masker ook tegen je gezicht plakken. Om eventuele hinder tegen te gaan, blaas je uit via je neus of mond, zodat het masker weer beter gaat zitten.

  Hoe werkt de Easybreath?

  De ingeademde verse lucht komt eerst tegen het glas voordat hij naar neus of mond gaat. De constante aanvoer van verse lucht verhindert beslaan.
  De uitgeademde, vochtige en zuurstofhoudende lucht wordt afgevoerd via kanaaltjes in de rand van het masker en zo naar de snorkel. Op die manier wordt de lucht voortdurend ververst. Inkomende en uitgaande lucht blijven gescheiden zodat je alleen verse lucht inademt.

  Waarom is het masker Easybreath niet geschikt voor duiken?

  Snorkelaars kiezen voor een snorkelmasker van Decathlon (Easybreath) als ze voornamelijk op zoek zijn naar een manier om heel comfortabel te ademen en een groot gezichtsveld willen.
  Door zijn model is het masker Easybreath ideaal voor personen die de onderwaterwereld vanaf het wateroppervlak observeren en niet al te diepe en korte vrijduiksessies willen doen.

  Welke maat van Easybreath 900 kiezen?

  Het snorkelmasker Easybreath 900 voor volwassenen bestaat in 2 maten en past op die manier voor 90% van de volwassenen.
  Voor kinderen vanaf 10 jaar en kleine gezichten is er maat S/M, voor grote gezichten is er maat M/L.
  Om de juiste maat te kiezen in de winkel, druk je het snorkelmasker tegen je gezicht: er mag geen ruimte overblijven tussen je kin en de onderkant van het snorkelmasker.

  Ik heb een baard, kan ik de Easybreath 900 dragen?

  Baardharen verhinderen dat het masker goed aansluit op je gezicht. Voor mensen met een baard kunnen we de waterdichtheid dus niet garanderen. Je scheren is de beste manier om de waterdichtheid te garanderen. Anderzijds kan ook een dikke zalf als vaseline soelaas bieden.

  Hoe werkt het dry top systeem dat binnenstromend water tegenhoudt?

  Ontwikkeld om te vermijden dat er water in de snorkel loopt wanneer er deining staat, bij kleine golfjes op het oppervlak of wanneer de duiker het hoofd te veel naar voren buigt om de bodem te observeren. De snorkel bevat een vlotter die bij onderdompeling naar boven gaat in de snorkel om de ingang af te sluiten. Na onderdompeling mag je niet vergeten hard door de snorkel te blazen wanneer je weer boven bent zodat de vlotter weer naar beneden gaat.

  Kan ik een bril dragen onder mijn Easybreath-masker?

  De meeste brilmonturen zullen de goede afdichting van het masker in de weg zitten, omdat ze de mantel vervormen. De Easybreath is dus moeilijk te combineren met een bril.
  Subea ontwikkelde corrigerende glazen die je met behulp van een zuignap binnenin het masker kan plaatsen. Je kan de corrigerende factor van elk glas kiezen (van -1 tot -6) en de glazen combineren zoals je wenst.

  Welke voorzorgsmaatregelen moet ik nemen met mijn Easybreath 900?

  Opgelet voor zand! Vermijd contact met zand, dat kan krassen maken in het glas van je masker. Wanneer er zand op zit, mag je niet forceren om de snorkel vast te klikken. Spoel snorkel en duikbril voor je ze in elkaar steekt. Zand kan ook de vlotter in je snorkel blokkeren. Spoel de snorkel grondig of steek een sleutel doorheen de verluchtingsopeningen achteraan de snorkel om de vlotter los te maken, spoel daarna de snorkel.

  Kan ik het snorkelmasker Easybreath 900 repareren wanneer het stuk is?

  JA, verleng de levensduur van je Decathlon-snorkelmasker Easybreath! Voor reparatie kan je terecht in de werkplaats van je Decathlon-winkel. Losse onderdelen (strap, beschermkap, snorkels, ventielen) zijn ook online of in de winkel verkrijgbaar.
  band - 8316952, ventiel - 8363399, snorkel - 8577515, witte beschermkap - 8520085.

  Afmetingen gedemonteerd


  Hoogte: 29 cm.
  Breedte: 18 cm.Dikte: 12 cm.

  Garantie

  Onderdelen verkrijgbaar gedurende: 2 jaar.

  Gewicht

  0.634 kg

  OVERIGE INFORMATIE

  Product samenstelling

  Mantel 100% Silicone Glas 90% Polycarbonaat, 10% Styreen Ethyleen Butadieen Styreen Tube 100% Polycarbonaat Rand 100% Gerecycleerd polypropeen

  VOORRAADADVIES

  Bewaren op een droge plaats, beschermd tegen licht.

  GEBRUIKSAANWIJZING

  Niet geschikt voor kinderen jonger dan 10 jaar, vrijduiken, intensief zwemmen

  ONDERHOUDSADVIES

  Spoel na gebruik met helder water. Maak je bril schoon met een aangepast accessoire: microvezeldoekje of speciale reinigingsspray voor brillen (assortiment accessoires van ORAO).. Op een droge en geventileerde plaats laten drogen.

  Handleiding

  Voor meer informatie over dit product, bekijk de handleiding

  AFBEELDINGEN

  Snorkelmasker Easybreath voor volwassenen 900 Zwart
  Snorkelmasker Easybreath voor volwassenen 900 Zwart
  Snorkelmasker Easybreath voor volwassenen 900 Zwart

  Productvideo

  REVIEWS

  Loading

  Vragen & Antwoorden