Snorkelmasker Easybreath voor volwassenen 540 freetalk blauw akoestisch ventiel

€29,99

8613126

Deze Easybreath doet van zich spreken! Met dit Easybreath-masker met handig geluidsventiel maak je jezelf beter verstaanbaar aan de oppervlakte

Dankzij het geluidsventiel en het panoramische zicht maakt het Easybreath Freetalk 540-masker het snorkelen interactief. Deel vanaf nu je beste momenten!

Kleur:

Saffierblauw / Fluogeel / Donkerblauw

Maat:

Maattabel

Aantal:

PRODUCTVOORDELEN

Audio-efficiëntie

Handig om uit het water te communiceren, dankzij het slimme geluidsventiel.

Gemakkelijke ademhaling

Volgelaatsmasker om natuurlijk te ademen door je mond en neus.

Anti-condens

Exclusief concept dat de lucht laat circuleren om beslaan te vermijden.

Gezichtsveld

Panoramisch gezichtsveld, 180°-effect.

Waterdichtheid

Snorkel met dry-top-release om te voorkomen dat er langs boven water binnenloopt

Waterafvoer

Loosventiel onderaan om water af te voeren wanneer je het hoofd optilt.

Anatomisch ontwerp

Verkrijgbaar in 2 maten en siliconen mantel voor veel comfort en een uitstekende afdichting.

TECHNISCHE INFORMATIE

Veilig snorkelen

Snorkelen is een eenvoudige en leuke activiteit voor het hele gezin! Zwemmen en tegelijk door een snorkel ademen kan meer energie vergen dan gewoon zwemmen. Als je moe wordt, een benauwd gevoel krijgt of duizelig wordt, zet dan je masker af en ga het water uit.
Gebruik dit product niet als je een hart- of longaandoening hebt (longontsteking, keelontsteking, astma, hoge bloeddruk, hartziekte enz.). Raadpleeg bij twijfel je arts.

Wat is de Easybreath?

De Easybreath 540 is de opvolger van het volgelaatsmasker, uitgevonden door Decathlon. Het heeft dezelfde kenmerken als het vorige masker: Zicht over 180°, geen last van beslaan, makkelijk op te zetten ... het masker is ook steviger, de mantel comfortabeler en het ademcomfort groter (20% minder inademinspanning). Bovendien zijn er nog vernieuwingen: een ventiel dat toelaat om te praten boven water en de 'dry top release' die verhindert dat er water binnenstroomt bij golven.

Eenvoudig communiceren aan het wateroppervlak!

Het ventiel aan de voorkant van het masker laat toe dat het geluid zich beter verspreidt zodat je kan communiceren met je snorkelvrienden, zelfs met het masker op je gezicht!
De verstaanbaarheid werd goedgekeurd tijdens tests tot een afstand van 3 meter.

Hoe werkt de Easybreath?

De ingeademde verse lucht komt eerst tegen het glas voordat hij naar neus of mond gaat. De constante aanvoer van verse lucht verhindert beslaan.
De uitgeademde, vochtige en zuurstofhoudende lucht wordt afgevoerd via kanaaltjes in de rand van het masker en zo naar de snorkel. Op die manier wordt de lucht voortdurend ververst. Inkomende en uitgaande lucht blijven gescheiden zodat je alleen verse lucht inademt.

Kan ik het snorkelmasker Easybreath 540 repareren wanneer het stuk is?

JA, verleng de levensduur van je snorkelmasker Easybreath! Voor reparatie kan je terecht in de werkplaats van je Decathlon-winkel. Losse onderdelen (strap, beschermkap, snorkels, ventielen) zijn ook online of in de winkel verkrijgbaar.
band - 8316952, ventiel - 8363399, snorkel - 8506099, witte beschermkap - 8665853.

Kan ik duiken met mijn Easybreath 540?

De Easybreath 540 is niet geschikt om diep te duiken. Het volume lucht dat wordt vastgehouden in de Easybreath veel groter is dan in een gewone duikbril. Vanaf 1 m diepte wordt de druk van de duikbril op het gezicht erg onaangenaam. Bij vrijduiken is klaren verplicht. Met de Easybreath is dat echter onmogelijk omdat je niet bij je neus kunt.

Waarom een Easybreath verkiezen boven de traditionele combinatie van duikbril en snorkel?

De Easybreath is geschikt voor gebruikers die liever niet met een snorkel in de mond duiken of niet de diepte opzoeken. Het snorkelmasker Easybreath is ideaal voor waterpret aan de oppervlakte. Je kan er vrijuit mee ademen via je neus en mond en genieten van een panoramisch gezichtsveld.

Welke maat van Easybreath 540 kiezen?

De Easybreath 540, met dat specifieke geluidsventiel, is verkrijgbaar in 2 maten en geschikt voor 90% van de volwassen gezichten.
Voor kinderen vanaf 10 jaar en kleine gezichten is er maat S/M, voor grote gezichten maat M/L.Om de juiste maat te kiezen in de winkel, druk je het snorkelmasker tegen je gezicht: er mag geen ruimte overblijven tussen je kin en de onderkant van het snorkelmasker.

Ik heb een baard, kan ik de Easybreath 540 dragen?

Baardharen verhinderen dat het masker goed aansluit op je gelaat. Voor mensen met een baard kunnen we de waterdichtheid dus niet garanderen. Je scheren is de beste manier om de waterdichtheid te garanderen. Anderzijds kan ook een dikke zalf als vaseline soelaas bieden.

Hoe werkt het dry top systeem dat binnenstromend water tegenhoudt?

Ontwikkeld om te vermijden dat er water in de snorkel loopt wanneer er deining staat, bij kleine golfjes op het oppervlak of wanneer de duiker het hoofd te veel naar voren buigt om de bodem te observeren. De snorkel bevat een vlotter die bij onderdompeling naar boven gaat in de snorkel om de ingang af te sluiten. Na onderdompeling mag je niet vergeten hard door de snorkel te blazen wanneer je weer boven bent zodat de vlotter weer naar beneden gaat.

Kan ik een bril dragen onder mijn Easybreath-masker?

De meeste brilmonturen zullen de goede afdichting van het masker in de weg zitten, omdat ze de mantel vervormen. De Easybreath is dus moeilijk te combineren met een bril.

Welke voorzorgsmaatregelen moet ik nemen met mijn Easybreath 540?

Opgelet voor zand! Zorg ervoor dat er geen zand op je Easybreath 540 komt. De korrels maken krassen op het glas. Wanneer er zand op zit, mag je niet forceren om de snorkel vast te klikken. Spoel snorkel en duikbril voor je ze in elkaar steekt. Zand kan ook de vlotter in je snorkel blokkeren. Spoel de snorkel grondig of steek een sleutel doorheen de verluchtingsopeningen achteraan de snorkel om de vlotter los te maken, spoel daarna de snorkel.

Afmetingen gedemonteerd


Hoogte: 29 cm.
Breedte: 18 cm.Dikte: 12 cm.

Garantie

Onderdelen verkrijgbaar gedurende: 2 jaar.

Gewicht

S/M : 0.634 kg
M/L : 0.639 kg

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Glas 100% Polycarbonaat-Acrylonitril-butadieen-styreen Mantel 100% Silicone Tube 100% Polycarbonaat-Acrylonitril-butadieen-styreen Rand 100% Polypropyleen

VOORRAADADVIES

Goed afspoelen en op een goed verluchte, droge en donkere plaats opbergen

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet geschikt voor kinderen jonger dan 10 jaar, vrijduiken, intensief zwemmen

ONDERHOUDSADVIES

Spoel na gebruik met helder water. Maak je bril schoon met een aangepast accessoire: microvezeldoekje of speciale reinigingsspray voor brillen (assortiment accessoires van ORAO).. Op een droge en geventileerde plaats laten drogen.

Handleiding

Voor meer informatie over dit product, bekijk de handleiding

AFBEELDINGEN

Snorkelmasker Easybreath voor volwassenen 540 freetalk blauw akoestisch ventiel
Snorkelmasker Easybreath voor volwassenen 540 freetalk blauw akoestisch ventiel

Productvideo

VIDEO

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden