Snorkelmasker Easybreath 500 donkerturquoise

€24,99

We hebben de Easybreath 500 ontwikkeld, de tweede generatie gezichtsmaskers voor een betere visuele ervaring en om nog gemakkelijker adem te halen

Dankzij het snorkelmasker Easybreath 500 met panoramisch zicht en de mogelijkheid om door de neus en de mond te ademen, kun je nog gemakkelijker de onderwaterwereld ontdekken.

Vragen & Antwoorden
Kleur: Donker eendenblauw / Carbongrijs
Maat: Maattabel

Laten bezorgen

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Ademcomfort

Ademcomfort

Volgelaatsmasker om natuurlijk te ademen door mond en/of neus.

Dampwerend

Dampwerend

Exclusief concept dat de lucht laat circuleren om aandampen te vermijden.

Gezichtsveld

Gezichtsveld

Panoramisch gezichtsveld, 180°-effect.

Gemakkelijk aan en uit

Gemakkelijk aan en uit

Elastische verstelbare band die niet aan de haren trekt.

Waterdichtheid

Waterdichtheid

Dry Top Release om te voorkomen dat er langs boven water binnenloopt.

Waterafvoer

Waterafvoer

Waterloosventiel onderaan om water af te voeren wanneer je het hoofd optilt.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Wat is het verschil met het vorige Easybreath-model?

Het heeft dezelfde kenmerken als het vorige masker: zicht van 180°, dampwerend, makkelijk op te zetten... En we hebben het masker steviger gemaakt, de mantel comfortabeler en de ademhaling gemakkelijker door de ademinspanning met 20% te verminderen. Tot slot is de Easybreath 500 voorzien van de nieuwe "dry-top-release". Er loopt geen water meer binnen als er een golf passeert, zodat je kan blijven ademen.

Waarom kun je niet diep duiken met een Easybreath?

Het volume lucht dat wordt vastgehouden in de Easybreath, is veel groter dan in een gewone duikbril, vanaf 1 m diepte wordt de druk van het snorkelmasker op het gezicht erg onaangenaam. Bij vrijduiken is decompresseren verplicht, maar met de Easybreath is dat onmogelijk, omdat je niet bij je neus kunt.

Waarom is de snorkel van de Easybreath niet langer?

Anders dan je zou denken, steekt de snorkel van de Easybreath hoger boven het water uit dan een gewone snorkel. Een gewone snorkel lijkt langer omdat die begint vanaf de mond en niet bovenop het hoofd zoals bij een Easybreath. Om een ademinspanning te garanderen conform de geldende normen, kunnen we de snorkel niet langer maken.

Welke maat van Easybreath kiezen?

De Easybreath is verkrijgbaar in 3 maten, dus geschikt voor 90% van de gezichten.
Voor kinderen van 6 tot 10 jaar kies je de maat XS. Voor kinderen vanaf 10 jaar en kleine gezichten is er maat S/M, voor grote gezichten maat M/L.

Ik heb een baard, kan ik de Easybreath gebruiken?

Een baard kan er oorzaak van zijn dat er heel wat water binnenloopt. We raden heren met baard aan om zich te scheren voordat ze de Easybreath gebruiken omdat de siliconen mantel door de baardharen niet perfect dicht afsluit tegen de huid.

Hoe werkt het exclusieve anti-aandampconcept?

Werkt optimaal in water vanaf 18°C en berust op het feit dat de vers ingeademde lucht wordt geprojecteerd op het glas voordat die in de neus of mond komt. De vochtige lucht die je uitademt, wordt afgevoerd via de verbindingen opzij die eerst in silicone en daarna in plastic zijn en de lucht naar de snorkel voeren. Op die manier wordt de lucht voortdurend ververst. Dit is hetzelfde principe als bij de verluchting van je autoruit.

Hoe werkt het Dry Top-systeem dat binnenstromend water tegenhoudt?

Ontwikkeld om te vermijden dat er water in de snorkel loopt wanneer er deining staat, bij kleine golfjes op het oppervlak of wanneer de duiker het hoofd te veel naar voren buigt om de bodem te observeren. De snorkel bevat een vlotter die bij onderdompeling naar boven gaat in de snorkel om de ingang af te sluiten. Na onderdompeling mag je niet vergeten hard door de snorkel te blazen wanneer je weer boven bent zodat de vlotter weer naar beneden gaat.

Welke voorzorgsmaatregelen moet ik nemen met mijn Easybreath?

Opgelet voor zand! Zorg ervoor dat er geen zand op je Easybreath komt, de korrels maken krassen op het glas. Wanneer er zand op zit, mag je niet forceren om de snorkel vast te klikken. Spoel snorkel en duikbril voor je ze in elkaar steekt. Zand kan ook de vlotter in je snorkel blokkeren. Spoel de snorkel grondig of steek een sleutel doorheen de verluchtingsopeningen achteraan de snorkel om de vlotter los te maken, spoel daarna de snorkel.

Kan ik het snorkelmasker Easybreath repareren wanneer het stuk is?

Ja, verleng de levensduur van je snorkelmasker Easybreath! Het atelier van je Decathlon-winkel biedt je een dienst na verkoop. Codes van de onderdelen: bandje - 8316952, ventiel - 8363399, snorkel - 8506099.

Afmetingen

Hoogte: 28 cm.Breedte: 18 cm.Dikte: 12 cm.

Gewicht

600 gram

Garantie

Onderdelen verkrijgbaar gedurende: 2 jaar.

Gewicht

0.634 kg

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Glas 100% Polycarbonaat-Acrylonitril-butadieen-styreen Mantel 100% Silicone Tube (for snorkel) 100% Polycarbonaat-Acrylonitril-butadieen-styreen Hoofdstof 100% Polyester Riem 66% Polyamide, 23% Polyester, 11% Elastaan Rand 100% Polypropyleen

VOORRAADADVIES

Bewaren op een droge en donkere plaats.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet geschikt voor kinderen < 10, vrijduiken, intensief zwemmen

ONDERHOUDSADVIES

Spoel na gebruik met helder water. Maak je bril schoon met een aangepast accessoire: microvezeldoekje of speciale reinigingsspray voor brillen (assortiment accessoires van ORAO).. Op een droge en geventileerde plaats laten drogen.

Manual

To have more informations about this product, consult the notice

AFBEELDINGEN

Snorkelmasker Easybreath 500 donkerturquoise
Snorkelmasker Easybreath 500 donkerturquoise
Snorkelmasker Easybreath 500 donkerturquoise

VIDEO

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN