SUBEA

Snorkel met ventiel 100 turquoise

€7,99
Ref. : 8811694

Snorkel met ventiel voor je eerste keer duiken op enkele meters diepte.

Een snorkel met ventiel, om water gemakkelijker uit te blazen, en met een soepel gedeelte om gemakkelijker rond je gezicht te plaatsen samen met het masker.

UNIQUE
Aantal:
Bezorging:

Op werkdagen en zondag voor 21:00 besteld, de volgende dag in huis.

Productvoordelen

Waterafvoer

Ventiel zodat je water moeiteloos uitblaast en er minder water in achterblijft.

Waterdichtheid

Dankzij de deflector bovenaan komt er minder water in bij onstuimigheid op zee

Mondcomfort

Orthodontisch mondstuk in silicone voor optimaal comfort.

Anatomisch ontwerp

Flexibel mondstuk om gemakkelijker te positioneren op je gezicht en in je mond.

Gemakkelijke ademhaling

Het volume van de snorkel is aangepast voor volwassenen.

Technische informatie

Veilig snorkelen

Snorkelen is een eenvoudige en leuke activiteit voor het hele gezin! Zwemmen en tegelijk door een snorkel ademen kan meer energie kosten dan gewoon zwemmen. Als je moe wordt, een benauwd gevoel krijgt of duizelig wordt, zet dan je duikbril af, doe je snorkel uit en ga het water uit.
Het gebruik van dit product wordt niet aanbevolen als je cardiovasculaire problemen hebt (longontsteking, keelontsteking, astma, hoge bloeddruk, hartaandoeningen, enz.). Raadpleeg bij twijfel je arts.

Ventiel

Terwijl je aan het snorkelen bent, kan er water in je snorkel komen als je onderduikt of door opspattend water. Daarom hebben we een ventiel geplaatst, een klepje onderaan de snorkel waardoor je gemakkelijk water uit de snorkel kan blazen. Dankzij dat ventiel wordt het meeste water aan de onderkant afgevoerd, waardoor je minder hard moet uitblazen (in tegenstelling tot een klassieke snorkel waar het water weer naar boven moet).

Gebruik van het ventiel

Om je snorkel leeg te maken blaas je gewoon zachtjes door het ventiel. Nadat je hebt uitgeblazen moet je wel even opletten als je weer inademt! Adem zachtjes in, er kan altijd wat water achtergebleven zijn in de snorkel. Twijfel je? Geen paniek! Kom met het hoofd boven water en het water zal meteen via het ventiel uit de snorkel lopen.
Intensief en met hoge snelheid zwemmen wordt afgeraden, omdat het ventiel dan kan bewegen waardoor je een slok water kunt binnenkrijgen.

Onderhoud van het ventiel

Soms komt er zand of zout vast te zitten tussen het ventiel en het harde deel van de snorkel. Daardoor kan het ventiel niet mooi plat vallen en is de waterdichtheid niet verzekerd. Spoel in dat geval de snorkel overvloedig met schoon water en controleer vervolgens of het ventiel weer goed afsluit.

Eenvoudig ademhalen

Met zijn comfortabele mondstuk en zijn aangepaste grootte kun je in alle veiligheid ademen.

Silicone

Silicone is een uiterst soepel materiaal. Het mondstuk voelt dus heel comfortabel aan in je mond.

0% pvc

Deze snorkel bevat geen pvc.

Mondstuk

Het mondstuk van de snorkel is het stuk dat je in je mond steekt. Door zijn specifiek ontwikkelde vorm is dit een van de meest comfortabele snorkels op de markt.

Deflector

De deflector is het gedeelte bovenaan de snorkel. Door zijn gebogen vorm verhindert hij dat er langs boven water in de snorkel komt.

Goedgekeurd

Snorkel conform de veiligheidsvoorschriften en de Europese norm EN 1972. Gecertificeerd door het INPP (Institut National de Plongée Professionnelle).

Afmetingen van de snorkel

Lengte: 40 cm.Dikte: 3 cm.

Gewicht

120 gram.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Product samenstelling

Tube 100% Polypropyleen Deflector 100% Polycarbonaat Mondstuk 50% Siliconen, 50% Polycarbonaat Tube connector 100% Siliconen

VOORRAADADVIES

Bewaren op een droge plaats, beschermd tegen licht.

GEBRUIKSAANWIJZING

Deze snorkel is niet geschikt voor intensief zwemmen.

ONDERHOUDSADVIES

Spoel na gebruik met helder water.

Handleiding

Voor meer informatie over dit product, bekijk de handleiding

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook