Maintenance Picto

Onderhoud & Reparatie

Snelservice racket bespannen

Vanaf
2000 *

Het snel bespannen van je racket

Onze werkplaatsen hebben een 1-uur service voor het bespannen van rackets. Hiervoor betaal je een kleine meerprijs. Neem altijd contact op met een medewerker van de werkplaats voor de mogelijkheden.

Vind mijn winkel

PRODUCTVOORDELEN

Vermogen

De spanning aanpassen volgens je besnaring en hoe vaak je snaren breekt.

TECHNISCHE INFORMATIE

Expressdienst bespannen racket

Laat je tennisracket binnen het uur opnieuw bespannen. Hou er rekening mee dat het bespannen van een racket niet altijd direct kan. Neem hiervoor altijd contact op met een medewerker van de werkplaats om te vragen naar de mogelijkheden hiervan.

prestatie

Wij gebruiken uitsluitend professionele bespanningstechnieken zodat wij kunnen garanderen dat je tennisracket optimaal presteert.

Essentie van het bespannen

Een bespanning maakt 40-50% van je spel uit, een belangrijke factor dus. Het is daarom van belang dat je deze goed onderhoud en niet alleen vervangt wanneer deze breekt. Speel je gemiddeld 1x in de week, dan is het gebruikelijk dat je deze 1x per jaar vervangt. Speel je 2x in de week, dan 2x per jaar... etc.

TIP:

Laat je racket niet op een te hoog aantal kilo’s bespannen. Een hogere spankracht zorgt voor meer armbelasting en vergroot de kans op blessures. Een lagere spankracht zorgt voor meer comfort en gevoel in je spel.

OVERIGE INFORMATIE

BEWAARADVIES

Bewaar je racket altijd in een donkere ruimte/tas en vermijd blootstelling aan de zon en/of warmte en grote temperatuurschommelingen. Dit zorgt namelijk voor een langer spanningsbehoud van je snaren.