Sneeuwpak voor skiën / sleeën peuters Warm blauw

29,99
Kleur: Kobalt blauw
Maat: Maattabel

Laten bezorgen

We ontwikkelden dit sneeuwpak voor peuters die voor het eerst sleetje rijden. Het pak is lekker warm en beschermt je kind tegen de kou en de sneeuw.

Dit baby skipak / sneeuwpak is tegelijk warm, licht en waterdicht zodat je kind ongehinderd kan genieten van sneeuwpret en sleeën. Dankzij de grote opening trek je het zo aan en uit.

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Instelbaar

Brede verstelbare flap aan de kraag. Elastieken aan polsen en enkels.

Waterdichtheid

Coating 2000 mm, naden niet afgedicht, waterafstotend. Omhullende capuchon.

Warmte

Wattering 150 g/m². Fleece voering 140 g/m². Warme kraag, hoog in de nek.

Veelzijdig

Warme kraag, hoog in de nek.In een handomdraai om te vormen tot een capuchon.

zakken

1 zak.

Gebruiksgemak

Doe de elastiek van de sneeuwvangers over de sneeuwlaarzen.

Personalisatie

Label binnenin om de naam van je kind op te schrijven.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Warm

Onze ontwikkelaars kozen voor een wattering en een speciale voering voor de warmte. Die synthetische materialen op basis van polyester houden meer of minder lucht vast, afhankelijk van hun dikte. Hoe dikker de wattering of voering, hoe meer lucht ze kan vasthouden en hoe beter ze dus isoleert.

Waterdicht

Men meet in hoeverre een stof bestand is tegen een waterdruk, die wordt uitgedrukt in mm waterkolom (test gebaseerd op de ISO-norm 811). Hoe hoger de druk, hoe beter waterdicht de stof. Een stof met een waterdichtheid van 2000 mm is dus bestand tegen de druk die wordt uitgeoefend door 2000 mm water.Een garantie voor de kwaliteit van dit sneeuwpak.

Hoe vermijd je dat er sneeuw in de schoenen komt?

Trek de elastiek aan de onderkant van de broek over de laarzen. Zo vermijd je dat er sneeuw en lucht in de schoenen en broek komen.

Hoe moet je je allerkleinste aankleden zodat hij het lekker warm heeft tijdens het sleeën?

De beste manier om je kind warm en droog te houden, is het te kleden volgens het laagjessysteem: Een eerste laag of baselayer om droog te blijven. Een tweede laag of midlayer om de warmte vast te houden. Een derde laag als bescherming tegen weer en wind.

Wat betekent 'waterafstotend'?

Een waterafstotende stof laat druppels zo over het oppervlak rollen: de stof slorpt geen water op en het kledingstuk blijft licht en ademend. Je kunt zien hoe druppels blijven liggen op het oppervlak van de stof en er zo afglijden. Een stof wordt waterafstotend door de buitenkant ervan te behandelen. Die behandeling moet tijdens de levensduur van het artikel worden herhaald (om de 3 wasbeurten).

Hoe maak je een kledingstuk opnieuw waterafstotend?

Was het kledingstuk binnenstebuiten op 30°C, op een programma voor synthetische stoffen. Laat overvloedig spoelen. Je kunt je gewone wasmiddel gebruiken, maar voeg nooit wasverzachter toe. Laat vervolgens het kledingstuk drogen aan de lucht, plat op een droogrek. Daarna stop je het 10 minuten in de droger op lage temperatuur. De warmte reactiveert het waterafstotend vermogen van de stof.

Personalisatie

Er is plek voorzien om de naam van je kind op te schrijven. Handig om het sneeuwpak terug te vinden in de kinderopvang.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Garnering 100% Polyester Hoofdstof 100% Polyester Hoofdvoering 100% Polyester Tweede voering 100% Polyester Coating 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Bij voorkeur ophangen op een kleerhanger, liever niet opvouwen want dat kan het membraan van de stof beschadigen. Altijd eerst goed laten drogen, dan pas opbergen op een droge en verluchte plaats.

TESTS

Alle producten voor het sleeën worden getest in de echte omstandigheden waarvoor ze gemaakt zijn: bij sneeuwval, bij koud weer en in alle andere situaties waar je in kunt belanden tijdens het sleeën. Daarbij gaan onze ontwikkelaars, productmanagers, ingenieurs en modellers na of het product helemaal geschikt is voor het beoogde gebruik.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Drogen op lage temperatuur

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Sneeuwpak voor skiën / sleeën peuters Warm blauw
Sneeuwpak voor skiën / sleeën peuters Warm blauw
Sneeuwpak voor skiën / sleeën peuters Warm blauw
Sneeuwpak voor skiën / sleeën peuters Warm blauw

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN