Smartwatch Vivoactive 4S zwart

259,99 −15%
219,99
Kleur: ZWART
Thuisbezorging:
Beschikbaar
Bezorgen in de winkel:
Kom alles te weten over onze

Voor een actieve levensstijl!

Luister naar je lichaam en maak het sterker met de hulp van een smartwatch die alles kan bijhouden en je kan helpen om je gezondheids- en sportdoelen te bereiken.

PRODUCTVOORDELEN

Meting van de parameters

Activity tracker, gps, hartslagmeting (pols), betalen, slaap, muziek, ...

Autonomie

- Smartwatch-modus: tot 7 dagen - Gps-modus en muziek: tot 5 uur

Ondoordringbaarheid

Tot 5 ATM, je kan ermee zwemmen, onder de douche en zelfs in de wellness

Levensduur

Robuust Corning® Gorilla® Glass 3.

Gewicht

40 gram

Volume

- 7 activiteiten met tijdmeting - 14 dagen gegevens voor activity tracking

TECHNISCHE INFORMATIE

Volg je gezondheidstoestand op. (1/4)

- ENERGIEBEWAKING MET BODY BATTERY: Bekijk gedurende de dag het energieniveau van je lichaam. Zo weet je wanneer het tijd is om te bewegen en wanneer je beter kan rusten.
- PULSE OX SENSOR: De pols-oximeter meet de zuurstofsaturatie in je bloed gedurende de dag en terwijl je slaapt om te laten zien hoe goed je lichaam zuurstof opneemt.
- STRESSTRACKING: Dit laat zien of je een rustige, evenwichtige of stressvolle dag hebt.

Volg je gezondheidstoestand op. (2/4)

- TRACKING MENSTRUATIECYCLUS: Gebruik de Garmin Connect app om je menstruatiecyclus te volgen. Registreer de lichamelijke en emotionele symptomen en ontvang informatie over lichaamsbeweging en voeding in elke fase van je cyclus.
- TRACKING VAN HYDRATIE: Leg je dagelijkse vochtinname vast om je eraan te herinneren dat je voldoende moet drinken. Je kunt een doel voor hydratatie vastleggen dat zich automatisch aanpast aan de hoeveelheid zweet die je verliest tijdens activiteiten.

Volg je gezondheidstoestand op. (3/4)

ADEMHALING METEN: Bekijk hoe je ademt gedurende de dag, terwijl je slaapt en tijdens ademhalings- en yoga-oefeningen.
GEAVANCEERDE SLAAPMONITOR: Krijg een volledig beeld van de manier waarop je slaapt met een weergave van je lichte, diepe en REM-slaapfasen, evenals SpO²- en ademhalingsgegevens.

Volg je gezondheidstoestand op. (4/4)

HARTSLAGMETING AAN DE POLS: Het horloge houdt voortdurend je hartslag in de gaten en waarschuwt je als die bij rust te hoog of te laag blijft. Aan de hand van je hartslag weet je ook hoe hard je traint tijdens je activiteiten. Zelfs onder water.MINDFUL ADEMEN: Als je wil ontspannen of je wil concentreren, kan je een ademhalingsoefening starten. De watch houdt je stressniveau en ademhaling bij.

Voor alle manieren waarop je beweegt (1/2)

GRATIS WORKOUTS MET ANIMATIE OP HET SCHERM: Op de watch vind je eenvoudig te volgen vooraf geladen workouts met animatie voor cardio, krachttraining, yoga en Pilates en je kunt meer downloaden via de Garmin Connect app.
- MULTISPORTS: Leg alle activiteiten vast met meer dan 20 voorgeladen binnen- en buitensporten (gps), waaronder wandelen, hardlopen, golf, zwemmen enz.

Voor alle manieren waarop je beweegt (2/2)

GARMIN COACH: Een gratis hardloopcoach om je pols om je te helpen trainen voor je volgende 5 km, 10 km of halve marathon.
- AANGEPASTE WORKOUTS: Stel je eigen workouts samen in Garmin Connect en download ze naar je watch.

Blijf verbonden (1/2)

- SMARTPHONE MELDINGEN
- MUZIEK: Download nummers en afspeellijsten van je compatibele muziekaccounts (mogelijk is een abonnement vereist). Gebruik draadloze oortjes (apart verkocht) om zonder smartphone naar muziek te luisteren
- TRACKING- & VEILIGHEIDSFUNCTIES: Als je horloge en smartphone gekoppeld zijn, kun je je locatie handmatig of tijdens buitenactiviteiten automatisch naar je contactpersonen verzenden.

Blijf verbonden (2/2)

GARMIN PAY: Nog sneller betalen of het openbaar vervoer nemen met de contactloze betaaloplossing Garmin Pay4 bij deelnemende providers.
CONNECT IQ STORE: Geef je horloge een persoonlijke toets door apps, widgets, wijzerplaten en meer te downloaden. Heel eenvoudig en helemaal gratis.

Kenmerken

- BANDJE: silicone
- Grootte horlogekast (BxLxH): 40 x 40 x 12,7 mm
Geschikt voor een polsomtrek van 110 tot 175 mm
- AANRAAKSCHERM
- KLEURENSCHERM
- SCHERMGROOTTE (BREEDTE X HOOGTE): 1.1 inch (27,9 mm) diameter
- SCHERMDEFINITIE (BREEDTE X HOOGTE): 218 x 218 pixels
-

Inhoud van de verpakking

- vívoactive® 4 zwart
- Kabel voor opladen/gegevensoverdracht
- Documentatie

Garantie

2 jaar

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

VERGELIJKBARE PRODUCTEN