SMARTWATCH GEZONDHEID EN SPORT (+ GPS) FITBIT VERSA 3 zwart

199,99 −7%
184,99
Kleur: ZWART
Thuisbezorging:
Beschikbaar
Bezorgen in de winkel:

Fitbit Versa 3: dé smartwatch voor een gezond en sportief leven met ingebouwde gps, minuten in actieve zones, meer dan 20 sporten om te tracken en muziek!

Motivatie, inspiratie, personalisatie: alles wat je nodig hebt om gewoon te gaan.

PRODUCTVOORDELEN

Meting van de parameters

Activiteitsopvolging, hartslag pols, gps, calorieën, afstand, muziek, ...

Autonomie

- Tot 10 dagen autonomie - Tot 12 uur met de gps continu aan Laadt zeer snel op

Ondoordringbaarheid

Volg je zwemtrainingen op en draag hem onder de douche: waterdicht tot 50 m.

Connectiviteit

De Fitbit-app is compatibel met de meest gebruikte telefoonmodellen.

Veelzijdigheid

Meer dan 20 sporten aan de pols + SmartTrack: hardlopen, zwemmen, fietsen, ...

TECHNISCHE INFORMATIE

Belangrijkste functies (1/2)

- Ingebouwde gps: gebruik de ingebouwde gps om je snelheid en afstand zonder telefoon te tracken en bekijk na je training een overzicht in de Fitbit-app.
- Continue hartslagmeting
Volg het aantal verbrande calorieën en de intensiteit van je training aan je pols en bekijk de gegevens over je hartslag en conditie in de Fitbit-app.
- Minuten in actieve zone

Belangrijkste functies (2/2)

Muziek: bewaar en luister naar muziek en podcasts met Deezer en controleer Spotify aan je pols. Gebruik ze vervolgens om gemotiveerd te blijven met playlists die je speciaal voor je trainingen hebt samengesteld.
- Automatische slaapopvolging en slaapscore: ontdek hoeveel tijd je doorbrengt in lichte, diepe en remslaap en bekijk je slaapscore om een beter beeld van je slaapkwaliteit te krijgen.

Blijf steeds op de hoogte, waar je ook gaat

Meldingen van oproepen, sms-berichten en apps: beantwoord oproepen via bluetooth® en ontvang meldingen van sms-berichten en apps op je watch als je telefoon in de buurt ligt.
- Google Assitant en Amazon Alexa: bekijk de weersvoorspellingen, stel herinneringen om te gaan slapen en alarmen in, controleer je aangesloten huishoudtoestellen en nog veel meer, gewoon door tegen de stemassistent aan je pols te spreken.

Doordacht design

Versa 3 is licht en waterdicht met een soepel Infinity-bandje. De watch heeft een grote wijzerplaat met een haarscherp AMOLED-scherm om statistieken en meldingen eenvoudig te bekijken.

Functies op basis van je hartslag

- CONTINUE OPVOLGING VAN JE HARTSLAG: volg het aantal verbrande calorieën en optimaliseer je fysieke inspanningen met onze verbeterde PurePulse-technologie. De app geeft je bovendien een overzicht van je hartslag in rust en je fysieke conditie.
- GEPERSONALISEERDE ADEMHALINGSSESSIES: kom doorheen de dag even tot rust met gepersonaliseerde en begeleide ademhalingssessies van 2 en 5 minuten op basis van je hartslag.

Slaapfuncties

- OPVOLGING VAN DE SLAAP: ontdek hoeveel tijd je doorbrengt in lichte, diepe en remslaap en gebruik de tips om je slaapkwaliteit te verbeteren.
- SLAAPSCORE: de slaapscore is een eenvoudige en snelle manier om te zien of je goed hebt geslapen en trends op te volgen.
- STIL ALARM
- SLAAPSTAND: gebruik de slaapstand om het startscherm en alle meldingen uit te zetten. Zo kan je genieten van een ongestoorde slaap.

Opvolging van menstruatie

Leer je lichaam zo goed mogelijk kennen door Versa 3 en de Fitbit-app te gebruiken om je maandstonden en symptomen te registeren, je ovulatieperiode te voorspellen en het verloop van je cyclus te volgen.

FITBIT PAY

Betaal je aankopen met je smartwatch via een contactloze betaalterminal (op voorhand dien je wel je betaalkaarten in de 'Wallet' van je Fitbit-app te registreren).
Fitbit Pay werkt overal waar contactloos betalen mogelijk is.

Fysieke kenmerken

De Fitbit Flex 3 is gemaakt uit een soepel en stevig materiaal dat gebruikt wordt voor de meeste sporthorloges. De watch heeft eveneens een kast uit aluminium.

SENSOREN EN ONDERDELEN

- Gyroscoop
- Ingewerkte gps + GLONASS
- Versnellingsmeter 3 assen
- Hoogtemeter
- Wifi (802.11b/g/n 2,4 GHz)
- Omgevingslichtsensor
- Microfoontjes
- Luidspreker
- Trilmotor
- Optische hartslagmeter
- Temperatuursensor (temperatuurschommelingen van de huid, enkel via Premium)

Afmetingen en maten

- Afmetingen: 40,48 x 40,48 x 12,35 mm
- Maten van de bandjes: S: voor een polsomtrek van 140 tot 180 mm
- L: voor een polsomtrek van 180 tot 220 mm

De set bevat

- Fitbit Versa 3 zwart
- Klassiek bandjes (S en L)
- Oplaadkabel

Garantie

2 jaar

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

VERGELIJKBARE PRODUCTEN