Slot voor fietsaccessoires 120 spiraal sleutel

november 2016 : €9,99
€699
DSM : 49

Ontworpen voor: het beschermen van de accessoires aan je fiets (wiel, zadel, tas...).

Zet zowel de onderdelen (wiel, zadel) als de accessoires van je fiets (tas, mand...) goed beschut. Praktisch, licht en voordelig slot voor elke dag.


Maat Maattabel


Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Inbraakwering

b'Secure score: 3 op 10.

Volume

Bruikbare lengte: 150 cm.

Lichtheid

Gewicht: 600 gram.

Previous
Next

TECHNISCHE INFORMATIE

Veiligheid

In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, bestaat er geen onfeilbaar slot. Een fietsslot moet het stelen van de fiets bemoeilijken en de dief vertragen. Het heeft dus in de eerste plaats een ontradend effect. Een goed fietsslot bestaat uit materiaal dat niet kan worden doorgestoken en dat specifiek gereedschap vereist om te forceren.

Veiligheidsscore

De veiligheidsscore is een hulp om een fietsslot aan te schaffen dat past bij jouw fietsgewoontes. Daarvoor ontwikkelde B'TWIN samen met het onafhankelijk lab CNPP een testprotocol gebaseerd op de gangbare diefstaltechnieken. Dit unieke protocol laat toe om elk model een vergelijkbare score van weerstand tegen openbreken te geven, van 0 tot 10.

REVIEWS

3.8 /5
232 Reviews
232 Gebruikers bevelen dit artikel aan
5
83
4
88
3
18
2
15
1
28
b'twin slot
2/5
slot is heel moeilijk dicht te maken
Je krijgt het slot heel moeilijk dicht. Soms moet je eerst het sleuteltje in het slot omdraaien, dan het uiteinde erin stoppen en het sleuteltje weer omdraaien. Dit is heel onhandig.
Als je niet eerst de sleutel omdraait, krijg je het uiteinde er gewoon niet in.
Meer
antwoord van het merk
Beste Paulus,

Bedankt voor je review. Vervelend dat het slot niet werkt zoals zou moeten. Ik zal je feedback doorgeven aan de product manager, mogelijk kan hij enkele aanpassingen doen in de nieuwe serie om het slot makkelijker open en dicht te laten gaan.
Als je wilt kun je het slot terug brengen in een van onze winkels of retour sturen door in je account een retour aan te maken.

Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik dat graag.

Sportieve groet,
Joost Boterman Web marketeer DECATHLON
Meer
Paulus vonden dit antwoord nuttig
Amper op slot te krijgen
1/5
Ik heb dit slot vanmiddag gekocht. Maar het is amper op slot te krijgen. Slot kan ook gedraaid worden, waardoor hij er niet stevig uit ziet.
Hier kan ik niks mee, laat staan m'n 13 jarige zoon..
Meer
antwoord van het merk
Beste Janny,

Bedankt voor je review.
Vervelend dat het slot niet naar behoren werkt. Ik zal je feedback doorgeven aan de productmanager zodat hij kan kijken of er aanpassingen mogelijk zijn.
Als je wil kun je het slot terugbrengen in de winkel en omruilen voor een nieuwe. Je kunt ook je geld terugkrijgen als je dat liever hebt.

Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik dat graag.

Sportieve groet,
Joost Boterman Web marketeer DECATHLON
Meer
Te gemakkelijk open gekregen
2/5
Zet er geen al te dure fiets mee op slot. Dieven hoeven maar aan het slot te wringen waardoor de pin scheef komt te zitten en het slot gewoon open gaat!
Meer
antwoord van het merk

Beste Ruben,

Alvast dank voor je review en de tijd die je hiervoor wou vrijmaken. Het spijt me te moeten vaststellen dat je niet tevreden bent over een product dat je bij ons hebt aangekocht. We geven alvast je informatie door aan onze product verantwoordelijke. Mocht je nog in het bezit zijn van dit product of het aankoopbewijs mag je dit steeds komen omruilen.

Mvg

Bruno ROELS DECATHLON
Meer

AANBEVOLEN SPORTARTIKELEN

EERDER BEKEKEN DOOR JOU

B'twin Slot voor fietsaccessoires 120 spiraal sleutel