Damesteenslippers 950 blauw

€29,99

8677808

Onze ontwikkelaars, zelf surfers, hebben deze teenslippers ontworpen, om voor en na het watersporten op rond te lopen. Ze passen aan ieders voet!

Deze slippers zitten erg comfortabel aan je voeten dankzij het teenstukje in textiel met schuimstof en het anatomisch voetbed dat de voetboog ondersteunt.

Kleur:

Turquoise

Maat:

Maattabel

PRODUCTVOORDELEN

Fit

Anatomisch voetbed dat de voetboog ondersteunt en opstaande randen

Gebruikerscomfort

Cilindervormig teenstuk in textiel met schuimstof, bandjes met voering.

Levensduur

Bijzonder slijtvast door de buitenzool van rubber.

Droogtijd

Droog in 7 uur tijd. Getest in het lab bij 23°C.

TECHNISCHE INFORMATIE

SURFSTERS en SLIPPERS

Slippers zijn hét schoeisel van surfsters. Niet alleen zijn ze lekker nonchalant en het symbool van zonnige surfspots, ze zijn ook gewoon het ideale schoeisel voor surfers: ze bieden essentiële bescherming voor je voetzolen, zijn eenvoudig, praktisch, makkelijk in onderhoud en ze gaan vooral heel makkelijk aan en uit, zelfs met natte voeten en met je handen vol surfmateriaal.

Ontwikkeling

Bij OLAIAN laten we ons voor de ontwikkeling van onze slippers leiden door de wensen en behoeften van surfsters, zodat ze geschikt zijn voor zoveel mogelijk mensen. Ontwikkeld en getest door onze teams van surfers in Hendaye (Frankrijk). Het internationaal ontwikkelingscentrum van Olaian is gevestigd aan de oever van de Bidassoa in Hendaye. In die omgeving komen we vaak in contact met de watersporters voor wie we onze producten ontwikkelen.

Gebruik

Deze slippers zijn geschikt om intensief te dragen, door surfers die ver moeten lopen naar hun surfspot, en over lastig terrein: voor grote afstanden of intensief dragen (tot 8 km lopen per dag), oneffen terrein, hellingen, diverse ondergronden, zelfs rotsen of keitjes.Passen aan ieders voet, uitsluitend voor zomeractiviteiten.

Test in de praktijk

Product getest door onze teams, in samenwerking met externe testpersonen en in echte gebruiksomstandigheden.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Buitenkant van 60% Polyamide, 40% Polyurethaan Behuizing 60% EVA, 40% Rubber

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN