Slippers voor dames 550 camel

€15,99

8525394

Onze ontwikkelaars, zelf surfers, hebben deze teenslippers ontworpen, om voor en na het watersporten op rond te lopen. Ze passen aan ieders voet!

Deze teenslippers blijven goed aan de voet zitten dankzij het anatomisch gevormde voetbed dat de voetboog ondersteunt, en door het bandje dat breder uitloopt.

Kleur:

Kaneel

Maat:

Maattabel

PRODUCTVOORDELEN

Fit

Breed en anatomisch gevormd voetbed, ondersteunt de voetboog. Brede bandjes.

Pascomfort

Tussenteenstukje in gevlochten nylon en verbrede bandjes in soepele stof.

Levensduur

Verstevigde zool, tweelaagse constructie. Stevig voetriempje.

Droogtijd

Droogtijd 5 uur. Getest in het lab bij 23°C.

TECHNISCHE INFORMATIE

SURFSTERS en SLIPPERS

Slippers zijn hét schoeisel van surfsters. Niet alleen zijn ze lekker nonchalant en het symbool van zonnige surfspots, ze zijn ook gewoon het ideale schoeisel voor surfers: ze bieden essentiële bescherming voor je voetzolen, zijn eenvoudig, praktisch, makkelijk in onderhoud en ze gaan vooral heel makkelijk aan en uit, zelfs met natte voeten en met je handen vol surfmateriaal.

Ontwikkeling

Bij OLAIAN laten we ons voor de ontwikkeling van onze slippers leiden door de wensen en behoeften van surfsters, de slippers geschikt zijn voor zoveel mogelijk mensen. Ontwikkeld en getest door onze teams van surfers in Hendaye (Frankrijk). Het internationaal ontwerpcentrum van Olaian is gevestigd aan de oever van de Bidassoa in Hendaye. In die omgeving komen we vaak in contact met de watersporters voor wie we onze producten ontwikkelen.

Gebruik

Deze slippers zijn geschikt om regelmatig te dragen, door surfsters die iets verder moeten lopen naar hun surfspot en over lastig terrein: af te leggen afstand (- 5 km per dag), grillig terrein, verschillende soorten ondergrond.Geschikt voor iedereen, en mee bepaald voor al je zomerse activiteiten.

Test in de praktijk

Ontwikkeld en getest door onze teams in Hendaye, in samenwerking met externe testpersonen.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Behuizing 100% EVA Buitenkant van 100% Polyethyleentereftalaat (PET)

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN