Sliplijn hond 100 groen

€9,99

8512020

Deze sliplijn is ideaal om je hond snel vast te maken zonder halsband. Hij is ideaal om je hond te leren niet te trekken.

Wil je je hond onder controle houden zonder al te hard aan zijn hals te trekken? Met dit accessoire kun je met je hond gaan wandelen en hem leren aan de voet te blijven.

Kleur:

Bronsgroen

Maat:

Maattabel
UNIQUE

Aantal:

Thuisbezorging:

Op werkdagen en zondag voor 20:00 besteld, de volgende dag in huis

Beschikbaar
Winkelvoorraad

PRODUCTVOORDELEN

Gebruiksgemak

Gemakkelijk vast te maken dankzij de lasso.

Breukvastheid

Robuuste lijn met diameter 8 mm, bestand tegen zware belasting.

TECHNISCHE INFORMATIE

Lijn met verstelbare lus en antiwurgstop

Met een lengte van 150 cm is deze lijn in polyester ideaal om je hond snel vast te maken. Dankzij de stopper in hypalon (een erg sterk materiaal) kan je de lus gemakkelijk aan de halsomtrek van je hond aanpassen. Deze functionele, handige en sterke lijn is perfect om in het bos of elders te gaan wandelen, maar ook om je hond op te voeden. Met dit accessoire heb je immers meer controle over je hond, ongeacht zijn ras, gewicht, leeftijd of grootte.

Robuust en doordacht accessoire om je hond in een oogwenk aan te lijnen

Onze handige sliplijn is zowel voor de jacht als voor field trial te gebruiken en is ideaal als je je hond afwisselend aan de lijn houdt en los laat lopen: In enkele tellen maak je hem weer vast. Geen halsband meer nodig! Om de lijn om te doen, doe je hem rond de hals van je hond en trek je hem aan. De schuifstopper zorgt ervoor dat je trouwe viervoeter zich niet kan wurgen. Bij de jacht voorkom je met dit type lijn dat je hond vast komt te zitten in een heg of in dichte begroeiing.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Polyamide

ONDERHOUDSADVIES

Niet wassen

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Sliplijn hond 100 groen
Sliplijn hond 100 groen

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden