Slimme personenweegschaal Scale 700

€4999
DSM : 128365 8353713

Ontworpen voor: lopers die de evolutie van hun gewicht, vetpercentage en spiermassa op de voet willen volgen.

Volg de evolutie van je lichaamsparameters en leer elk onderdeeltje ervan de begrijpen, dankzij de uitleg en de referentiepunten in de app myGeonaute Connect


Maat
  • unieke grootte voorraad 0
Online niet langer leverbaar; check de voorraad in de winkels
Toevoegen aan winkelwagen

Ophalen in de winkel : Toon winkelvoorraad
Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Meting van de parameters

Gewicht, vetpercentage, spier-, bot- en watermassa, BMI, basaal metabolisme

Connectiviteit

Je kan alle metingen overzetten naar je smartphone met de app myGeonaute Connect

Coaching

Meer uitleg nodig? Je lichaamsparameters monitoren? Ga naar myGeonaute.

Veelzijdigheid

Automatische gebruikersdetectie. Je kan tot 8 gebruikers instellen.

Precisie

Gewichtsaanduiding: per 100 g - Maximumgewicht: 150 kg

AFBEELDINGEN

TECHNISCHE INFORMATIE

OVERIGE INFORMATIE

TESTS

Alle Decathlon-producten worden getest door een panel van testgebruikers, in de omstandigheden waarvoor ze ontwikkeld zijn. Die tests worden geleid en begeleid door een apart team van ingenieurs. Ze helpen onze productmanagers, ingenieurs en alle productteams om technische producten te ontwikkelen en te ontwerpen die helemaal voldoen aan de wensen en noden van onze sportieve klanten.

Product samenstelling

"Structuur : 60.0% Mineraalglas, Structuur : 30.0% Acrylonitril butadieen styreen, Structuur : 10.0% Roestvrij staal Binnenkamer : 70.0% PCBA, Binnenkamer : 15.0% NI(OH)2-batterij, Binnenkamer : 10.0% Mineraalglas, Binnenkamer : 5.0% Aluminium"

ACTIE FOTO

REVIEWS

2.1 /5
24 Reviews
24 Gebruikers bevelen dit artikel aan
5
3
4
1
3
2
2
8
1
10
Scale 700 weegschaal
1/5
Heb 3 bleutooth toestellen en koppelt met geen enkele. Achteraf lees je dat er een decathlon app bestaat of je toestel compatibel is, vijgen na pasen want dan heb je je aankoop reeds gedaan, pfff dikken brol, heb al drie mails gestuurd voor hulp, geen reactie.
Meer
antwoord van het merk
Beste Victor,

Bedankt voor je review.
Vervelend dat de weegschaal niet koppelt met je toestellen. Ik zal je feedback doorgeven aan de product manager zodat hij kan kijken naar een verbetering in de verbindingen. 
Als je wilt kun je de weegschaal retourneren en je geld terugkrijgen.

Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik dat graag.

Sportieve groet,
Joost Boterman Web marketeer DECATHLON
Meer
Slechte connectiviteit
2/5
We hebben begin juli deze weegschaal gekocht. In eerste instantie werkte 1 profiel uitstekend. Een tweede, met een ander toestel, niet. OP de een of andere manier hebben dit om kunnen draaien. Nu werkt profiel 2 (elke keer na de tweede weegpoging pas) wel maar profiel 1 niet. De schaal maakt wel verbinding met de smartphone maar zend de gegevens van de weging niet door.
Al met al een teleurstellende aankoop.
We overwegen sterk om deze terug te brengen en een weegschaal van een topmerk te gaan kopen.
Meer
antwoord van het merk
Beste Remco,

Bedankt voor je review.
Vervelend dat de weegschaal niet goed werkt met 2 verschillende profielen. Ik zal je feedback doorgeven aan de product manager zodat hij kan kijken of daar meer klachten over komen en zoeken naar een oplossing of update.
Als je wilt kun je inderdaad de weegschaal retourneren en je geld terug ontvangen. Je kunt hem ook omruilen voor een andere. Ik adviseer je dan in de winkel gelijk te kijken met een van de verkopers of die wel goed werkt met 2 profielen.

Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik dat graag.

Sportieve groet,
Joost Boterman Web marketeer DECATHLON
Meer
Mooi maar onhandig
3/5
De weegschaal oogt mooi. Het display is relatief klein om zelf af te lezen... maar daarvoor dient de app. In tegenstelling tot een andere review werkt de combinatie 'app en weegschaal' wel met iOS maar niet met Android. Alles wordt bij alle platformen gevonden maar... alleen iOS laat een meting toe. Wat mij betreft werkt het op een iPhone 5s maar niet op een Samsung Galaxys2 met Android 7. Bij uitbreiding is het voor de eindgebruiker onhandig om voor elk 'smart device' een andere app te moeten installeren. Mijn hartslagmeter werkt ook via Bluetooth maar voor deze weegschaal is weer een andere app nodig. Conclusie: af te raden voor gebruikers die geen finesse hebben met smartphone, bluetooth, ... (alhoewel een vriendelijke meneer de weegschaal installeert en daar blijft het bij. Bij Android tablet: gekoppeld tot het moment dat er moet gemeten worden. bij iOs (smartphone) lukt alles. Al kan je wel de app op beide devices gebruiken (via eenzelfde account en dan de info op een groter scherm zien).
Meer

AANBEVOLEN SPORTARTIKELEN

Geonaute

Pakje 4 batterijen LR03-AAA 1,5V

(1)

DIENSTEN

DECATHLON SPORTPAS

Ontdek de Decathlon Sportpas en alle voordelen!

GIFTCARD

Betaal gemakkelijk met de Decathlon giftcard