Slaapzak voor kinderen MH100 10°C blauw

15,99
Kleur: Petroleum blauw / Anijsgroen / Leisteengrijs
Thuisbezorging

2 tot 3 werkdagen of afhalen in de winkel

Beschikbaar

Je kind gaat kamperen? Onze ontwikkelaars gooiden al hun ervaring als ouders in de weegschaal om deze handige meegroeslaapzak te ontwerpen.

Voor lekker slapen op de eerste kampeervakantie, dankzij de vulling en het aangepaste formaat. De zak is ingewerkt zodat je die niet kwijt kan raken, te gebruiken als zak voor de knuffel of zaklamp.

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Aanpasbaarheid

3 verstelmogelijkheden, geschikt voor kinderen van 1,15 tot 1,55 m.

Transportgemak

Gewicht 755 g / volume 12 l / geïntegreerd zakje

Slaap kwaliteit

Afmetingen:170 x 65 cm. Voor kinderen tot max. 155 cm. Volledige rits.

Gebruikstemperatuur

Comforttemperatuur van 10°C - met wattering.

Onderhoudsgemak

Makkelijk te wassen in de machine, volg de instructies op het waslabel.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Gebruikstemperatuur:

Op al onze slaapzakken vermelden we de comforttemperatuur zoals getest door een onafhankelijk laboratorium (AITEX) volgens de Europese norm EN 13537 van 11-04-2002. De comforttemperatuur is de uiterste temperatuur waarbij een liggend persoon globaal genomen in thermisch evenwicht is en het dus niet te koud of niet te warm heeft (bepaald voor een doorsnee vrouw en in normale gebruiksomstandigheden).
Kies je slaapzak op basis van die temperatuur.

Toch moet je dit weten over de temperaturen:

Een slaapzak produceert zelf geen warmte maar houdt de warmte van het lichaam vast. Als je uitgeput en koud in een ijskoude en vochtige slaapzak kruipt, zal je het vermoedelijk koud hebben, hoe goed je slaapzak ook is! Die temperaturen hangen dus af van hoe goed iemand tegen de kou kan (lichaamsbouw, vermoeidheid …), van de uitrusting (matje dat isoleert van de grond …), van de kleding (naakt, ondergoed …) en van het weer (regen, wind …).

Speciaal voor kinderen:

Hoe groter het volume lucht dat opgewarmd moet worden, hoe meer energie je lichaam verbruikt en hoe groter het risico dat het 's nachts afkoelt. Kies dus een slaapzak die goed is aangepast aan de lengte van je kind.
Bovendien gaat heel wat warmte bij een kind verloren via het hoofd. Aarzel dus niet om het tijdens een koude nacht een muts op te zetten.

Onze duurzame aanpak:

Quechua streeft ernaar om de milieu-impact van zijn producten klein te houden. Voor deze slaapzak is het Bi-ton-procedé gebruikt, waarbij slechts een op de twee draden wordt geverfd. Stoffen verven heeft een grote impact op het milieu doordat er veel water wordt gebruikt (en vervuild).
Maar het kan nog beter, daarom blijven we ijveren om dit product ooit volledig 'ecodesigned' te krijgen.

Garantie

5 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Garnering 100% Polyester Voering 100% Polyester Materiaal buitenkant 100% Polyester

VOORRAADADVIES

De slaapzak gaat het makkelijkst in de zak als je hem er gewoon in propt. Na je reis haal je hem uit de zak en leg je hem uit op een droge plek om de vulling intact te houden.

TESTS

Ons team bedenkt, tekent en ontwikkelt de Quechua-producten in Frankrijk, aan de voet van de Mont Blanc.
We testen ze met andere kampeerders in de praktijk zodat we zeker weten dat ze comfortabel zijn en tegen een stootje kunnen. Bretagne, Corsica... We zoeken zoveel mogelijk terreinen en weersomstandigheden op. Tijdens die momenten overleggen we met onze testers, hun feedback en input zijn voor ons van onschatbare waarde!

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Drogen op lage temperatuur

Niet strijken

Niet droogreinigen

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN