QUECHUA

Slaapzak voor kamperen Ultim Comfort 0°C katoen 2 personen

€179,99
Schrijf als eerste een review
Ref. : 8755689

Onze ontwikkelaars, zelf kampeerders, ontwierpen de 2-persoonsslaapzak Arpenaz 0° waarin je comfortabel slaapt bij temperaturen rond 0°C.

Ons doel? Je een comfortabele 2-persoons slaapzak bieden in heel aangenaam katoen. 2 meter lang, geheel open te ritsen tot deken. 5 jaar garantie!

Kleur: Leisteengrijs / Dolfijngrijs / -

Aantal:
Bezorging:

Onze excuses, de levertijd van dit product is onbekend.

Winkelvoorraad

Productvoordelen

optimale temperatuur

Voor 2 personen | Comforttemperatuur: 0°C | Limiettemperatuur: -7°C

Slaapkwaliteit

Afmetingen:160 x 230 cm met capuchon | Volledige rits | Katoen binnenin

Eenvoudig transport

Gewicht: 5,9 kg | Volume: 110 l | Transportzakje: 50 x 30 x 38 cm

Compatibiliteit

Deze slaapzak kan niet aan een andere worden geritst

Eenvoudig onderhoud

Makkelijk te wassen in de machine, volg de instructies op het waslabel

Technische informatie

Een paar tips voor je in je slaapzak kruipt

Kleed je niet te dik (één laag kleding volstaat). Warm je lichaamsuiteinden op: muts, handschoenen, sokken, warmtepacks, stevig wrijven enz. Een drinkfles gevuld met heet water kan dienst doen als kruik (als er geen enkel risico is dat die per ongeluk open gaat!). Trek je spieren samen (70% van de verbruikte energie wordt omgezet in warmte), maar zonder bewegingen te maken die koude tocht veroorzaken. Gebruik een lakenzak, dan hoef je de slaapzak minder vaak te wassen.

Gebruikstemperatuur

Op al onze slaapzakken vermelden we de comforttemperaturen, die getest worden door een onafhankelijk lab (AITEX) op basis van de Europese norm ISO 23537-1 van 21.01.2017. De comforttemperatuur is de benedengrens waarbij een gebruiker die languit in de slaapzak ligt globaal in thermisch evenwicht is en het dus niet te koud of te warm heeft (bepaald voor een vrouw van gemiddeld postuur en in normale gebruiksomstandigheden). Kies je slaapzak op basis van die temperatuur.

Je slaapzak wassen

Stop je slaapzak bij voorkeur in een wasmachine met een inhoud van minstens 10 kg, die kan je vinden in een wasserette. Sluit ook goed alle ritsen van je slaapzak.

Samenstelling

Voering: 100% katoen | Buitenstof: 100% polyester | Vulling: 100% polyester 350 g/m².Afmetingen:230 x 160 cm met capuchon
Afmetingen: 200 x 160 cm zonder capuchon

Wat is de limiettemperatuur?

De limiettemperatuur is de temperatuur waarbij een gebruiker die met opgetrokken benen in de slaapzak ligt globaal in thermisch evenwicht is en het dus niet te koud of niet te warm heeft (bepaald voor een man van gemiddeld postuur en in normale gebruiksomstandigheden).

Wat je nog moet weten over de temperaturen

Een slaapzak produceert zelf geen warmte maar houdt de warmte van het lichaam vast. Als je doodop en helemaal verkleumd in een ijskoude en vochtige slaapzak kruipt, zal je het vermoedelijk koud hebben, hoe goed je slaapzak ook is! Die temperaturen hangen dus af van hoe goed iemand tegen de kou kan (mager of wat molliger, vermoeidheid ...), van zijn uitrusting (slaapmatje dat isoleert van de grond ...), van zijn kleding (naakt, ondergoed ...) en van het weer (vochtigheid, wind ...).

Garantie

5

Gewicht

5.9 kg

Overige informatie

Product samenstelling

Vulling: 100.0% Polyester Stof binnenkant: 100.0% Katoen Buitenstof: 100.0% Polyester Voering: 100.0% Polypropyleen Open-/sluitsysteem: 20.0% Zinklegering, 80.0% Polyester Draagtas - Hoofdstof: 20.0% Katoen, 80.0% Polyester Draagtas - Secundaire stof: 100.0% Polyester

VOORRAADADVIES

Stop de slaapzak zo in zijn zak, het voeteneinde eerst. Thuis haal je hem uit de zak en leg je hem uit op een droge plek zodat hij volumineus en dus warm blijft.

GEBRUIKSAANWIJZING

Kan niet aan een andere slaapzak worden geritst

TESTS

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie. Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en de beoefenaars van outdoor sporten.
Een groot voordeel wanneer we hoogwaardige wandelproducten ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de vrije natuur, in de omstandigheden die jij ook kan tegenkomen tijdens het kamperen. Onze teams en een testpanel (van partners, ambassadeurs en klanten) stellen de producten flink op de proef, tijdens het hele ontwikkelingsproces en tot het product in de winkels ligt.

ONDERHOUDSADVIES

Maximum wastemperatuur van 30°C. - Normale behandeling.

Strijken bij een maximale zoolplaattemperatuur van 150°C.

Maximum wastemperatuur 60°C. - Normale behandeling.

Professioneel chemisch gereinigd met tetrachloorethyleen en alle oplosmiddelen die tegenover het F-symbool staan. - Normale behandeling.

Afbeeldingen

Slaapzak voor kamperen Ultim Comfort 0°C katoen 2 personen
Slaapzak voor kamperen Ultim Comfort 0°C katoen 2 personen

Reviews

Vragen & Antwoorden