QUECHUA

Slaapzak voor kamperen Arpenaz 20°

€14,99
Ref. : 8648438

Onze ontwikkelaars, zelf kampeerders, ontwierpen deze slaapzak voor comfortabele nachten op de camping bij temperaturen rond 20°C.

Ons doel? Je een slaapzak voor 20°C bieden met een volledige rits zodat hij ver te openen is. Open te ritsen tot deken. 5 jaar garantie!

Kleur: Turquoise / Grijs / Lichtgroen

Aantal:
Bezorging:

Onze excuses, de levertijd van dit product is onbekend.

Winkelvoorraad

Productvoordelen

optimale temperatuur

Comforttemperatuur: 20°C | Limiettemperatuur: 15°C.

Slaapkwaliteit

Afmetingen:190 x 72 cm | Volledige rits.

Eenvoudig transport

Gewicht: 755 g | Volume: 9 l | Draagtas.

Compatibiliteit

Je kunt deze slaapzak niet combineren met een andere slaapzak.

Eenvoudig onderhoud

Makkelijk te wassen in de machine, volg het onderhoudsadvies.

Technische informatie

Gebruikstemperatuur

Op al onze slaapzakken vermelden we de comforttemperaturen, die getest worden door een onafhankelijk lab (AITEX) op basis van de Europese norm ISO 23537-1 van 21.01.2017. De comforttemperatuur is de benedengrens waarbij een gebruiker die languit in de slaapzak ligt het niet te koud of te warm heeft (bepaald voor een vrouw van gemiddeld postuur en in normale gebruiksomstandigheden). Kies je slaapzak op basis van die temperatuur.

Wat is de limiettemperatuur?

De limiettemperatuur is de temperatuur waarbij een gebruiker die met opgetrokken benen in de slaapzak ligt het niet te koud heeft (bepaald voor een man van gemiddeld postuur en in normale gebruiksomstandigheden).

Wat je nog moet weten over de temperaturen

Een slaapzak produceert zelf geen warmte maar houdt de warmte van het lichaam vast. Als je doodop en helemaal verkleumd in een ijskoude en vochtige slaapzak kruipt, zal je het vermoedelijk koud hebben, hoe goed je slaapzak ook is! Die temperaturen hangen dus af van hoe goed iemand tegen de kou kan (mager of wat molliger, vermoeidheid ...), van zijn uitrusting (slaapmatje dat isoleert van de grond ...), van zijn kleding (naakt, ondergoed ...) en van het weer (vochtigheid, wind ...).

Een paar tips voor je in je slaapzak kruipt

Kleed je niet te dik (één laag kleding volstaat). Warm je lichaamsuiteinden op: muts, handschoenen, sokken, warmtepacks, stevig wrijven enz. Een drinkfles gevuld met heet water kan dienst doen als kruik (als er geen enkel risico is dat die per ongeluk open gaat!). Trek je spieren samen (70% van de verbruikte energie wordt omgezet in warmte), maar zonder bewegingen te maken die koude tocht veroorzaken. Gebruik een lakenzak, dan hoef je de slaapzak minder vaak te wassen.

Samenstelling

Voering en buitenstof: 100% polyester | Vulling: 100% polyester, 100 g/m².

Je slaapzak wassen

We raden aan je slaapzak te wassen in een wasmachine met een inhoud van minstens 7 kg en goed alle ritsen van je slaapzak te sluiten.

Garantie

5

Gewicht

0.784 kg

Overige informatie

Product samenstelling

Vulling: 10.0% Polyester, 90.0% Polyester Voering: 100.0% Polyester Buitenstof: 100.0% Polyester Open-/sluitsysteem: 20.0% Zinklegering, 80.0% Polyester Draagtas: 100.0% Polyester

VOORRAADADVIES

Stop de slaapzak zo in zijn zak, het voeteneinde eerst. Thuis haal je hem uit de zak en leg je hem uit op een droge plek zodat hij volumineus en dus warm blijft.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet koppelbaar!

TESTS

Op deze slaapzak krijg je 5 jaar garantie, te rekenen vanaf de aankoopdatum die op de kassabon staat. Als je slaapzak onder de garantie valt, wordt hij gratis hersteld of omgeruild. De garantie dekt alle gebreken aan de slaapzak, met uitzondering van gebreken veroorzaakt door normale slijtage of door abnormaal gebruik. Die speciale garantie van 5 jaar geldt alleen op vertoon van het product en de kassabon.

ONDERHOUDSADVIES

Strijken bij een maximale zoolplaattemperatuur van 200°C.

Niet in de droogtrommel.

Maximale wastemperatuur van 70°C. - Normale behandeling.

Elk strijkijzer.

Maximum wastemperatuur van 30°C. - Zeer matige behandeling.

Reviews

Vragen & Antwoorden