Slaapzak voor kamperen Arpenaz 15°

17,99
Kleur: Carbongrijs
Thuisbezorging

2 tot 3 werkdagen of afhalen in de winkel

Beschikbaar

Onze ontwikkelaars, zelf kampeerders, ontwierpen de slaapzak Arpenaz 15° op een milieubewuste manier. Voor comfortabel slapen bij temperaturen rond 15°C.

15°C. Onze motivatie? Je een milieuvriendelijke slaapzak bieden met een volledige rits zodat hij ver te openen is. Ook om te vormen tot deken en aan een andere slaapzak te ritsen. 5 jaar garantie

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Gebruikstemperatuur

Comforttemperatuur: 15°C | Limiettemperatuur: 8°C

Slaap kwaliteit

Afmetingen: 190 x 72 cm | Volledige rits

Transportgemak

Gewicht: 1150 g | Volume: 12 l | Met zakje

Compatibiliteit

Met 2 slapen: rits twee dezelfde slaapzakken aan elkaar

Onderhoudsgemak

Makkelijk te wassen in de machine, volg de wasinstructies

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Gebruikstemperatuur

Op al onze slaapzakken vermelden we de comforttemperaturen, die getest worden door een onafhankelijk lab (AITEX) op basis van de Europese norm ISO 23537-1 van 21/01/2017. De comforttemperatuur is de benedengrens waarbij een gebruiker die languit in de slaapzak ligt, globaal in thermisch evenwicht is en het dus niet te koud of te warm heeft (bepaald voor een vrouw van gemiddeld postuur en in normale gebruiksomstandigheden). Kies je slaapzak volgens die temperatuur.

Wat is de limiettemperatuur?

De limiettemperatuur is de temperatuur waarbij de gebruiker van de slaapzak in een houding met opgetrokken benen globaal in thermisch evenwicht is en het dus niet te koud of niet te warm heeft (bepaald voor een man van gemiddeld postuur en in normale gebruiksomstandigheden).

Onze belofte om minder water te verbruiken bij de vervaardiging van dit product

We verbeterden dit product met een ecodesignmaatregel voor de stof door de dope dye-techniek toe te passen. Bij het verven van textiel wordt enorm veel water verbruikt en komt het afvalwater van de verfbaden in het milieu terecht. Om die milieu-impact te verkleinen, gebruiken we de spinbad-methode, waarbij de kleurstoffen al tijdens het spinnen aan het garen worden toegevoegd.

Samenstelling

Binnen- en buitenstof: 100% polyester | Vulling: 100% polyester wattering 200 g/m².

Wat je nog moet weten over de temperaturen

Een slaapzak produceert zelf geen warmte maar houdt de warmte van het lichaam vast. Als je doodop en helemaal verkleumd in een ijskoude en vochtige slaapzak kruipt, zal je het vermoedelijk koud hebben, hoe goed je slaapzak ook is! Die temperaturen hangen dus af van hoe goed iemand tegen de kou kan (mager of wat molliger, vermoeidheid ...), van zijn uitrusting (slaapmatje dat isoleert van de grond, ...), van zijn kleding (naakt, ondergoed, ...) en van het weer (vochtigheid, wind ...).

Een paar tips voor je in je slaapzak kruipt

Kleed je niet te dik (één laag kleding volstaat). Warm je lichaamsuiteinden op: muts, handschoenen, warmtepacks, je warm wrijven… Een drinkbus gevuld met heet water kan dienst doen als kruik (als er geen gevaar is dat die onbedoeld opengaat!). Trek je spieren samen (70% van de verbruikte energie wordt omgezet in warmte), maar zonder bewegingen te maken die koude tocht veroorzaken. Om je slaapzak minder te moeten wassen, is een lakenzak geen slecht idee.

Garantie

5 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Onderlaag 100% Polyester Fles/Lichaam 100% Polyester Trapas 100% Polyester Binnenkamer 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Prop de slaapzak gewoon in het zakje, met het voeteneinde eerst. Thuis haal je hem uit het zakje en leg je hem uit op een droge plek zodat hij volumineus en dus warm blijft.

TESTS

Op deze slaapzak krijg je 5 jaar garantie, te rekenen vanaf de verkoopdatum vermeld op de kassabon. Geldt de garantie, dan wordt je artikel gratis gerepareerd of omgeruild. De garantie dekt gebreken aan de slaapzak, tenzij die veroorzaakt zijn door normale slijtage of door abnormaal gebruik. Die bijzondere garantie van 5 jaar geldt alleen op vertoon van het product en van de kassabon.

Goedgekeurd door

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie. Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en de beoefenaars van outdoor sporten.
Een groot voordeel wanneer we kwalitatieve producten voor hiken ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Drogen op normale temperatuur

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Slaapzak voor kamperen Arpenaz 15°
Slaapzak voor kamperen Arpenaz 15°

VIDEO

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN