Slaapzak voor kamperen Arpenaz 10°

€24,99

Onze ontwikkelaars, zelf kampeerders, ontwierpen deze slaapzak Arpenaz 10° waarin je comfortabel slaapt bij temperaturen rond 10°C.

10°C. Onze motivatie? Je een slaapzak bieden met een volledige rits zodat hij ver te openen is. Hij is ook om te vormen tot deken. 5 jaar garantie!

Vragen & Antwoorden
Kleur: Petroleum blauw / GRIJS

Laten bezorgen

ECODESIGN
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5
Media 6
Media 7
Media 8

PRODUCTVOORDELEN

Gebruikstemperatuur

Gebruikstemperatuur

Comforttemperatuur: 10°C | Limiettemperatuur: 5°C

Slaap kwaliteit

Slaap kwaliteit

Afmetingen: 190 x 72 cm | Volledige rits

Transportgemak

Transportgemak

Gewicht: 1300 g | Volume: 15 l | Met zakje

Compatibiliteit

Compatibiliteit

Deze slaapzak kan niet aan een andere worden geritst

Onderhoudsgemak

Onderhoudsgemak

Makkelijk te wassen in de machine, volg de onderhoudstips

Ecodesign

Ecodesign

Bi-ton "dope dyed" voeringstof | Voor een lagere milieu-impact

AFBEELDINGEN

Slaapzak voor kamperen Arpenaz 10°
Slaapzak voor kamperen Arpenaz 10°
Slaapzak voor kamperen Arpenaz 10°

TECHNISCHE INFORMATIE

Gebruikstemperatuur

Op al onze slaapzakken vermelden we de comforttemperaturen, die getest worden door een onafhankelijk lab (AITEX) op basis van de Europese norm ISO 23537-1 van 21/01/2017. De comforttemperatuur is de benedengrens waarbij een gebruiker die languit in de slaapzak ligt, globaal in thermisch evenwicht is en het dus niet te koud of te warm heeft (bepaald voor een vrouw van gemiddeld postuur en in normale gebruiksomstandigheden). Kies je slaapzak volgens die temperatuur.

Wat is de limiettemperatuur?

De limiettemperatuur is de temperatuur waarbij de gebruiker van de slaapzak in een houding met opgetrokken benen globaal in thermisch evenwicht is en het dus niet te koud of niet te warm heeft (bepaald voor een man van gemiddeld postuur en in normale gebruiksomstandigheden).

Wat je nog moet weten over de temperaturen

Een slaapzak produceert zelf geen warmte maar houdt de warmte van het lichaam vast. Als je doodop en helemaal verkleumd in een ijskoude en vochtige slaapzak kruipt, zal je het vermoedelijk koud hebben, hoe goed je slaapzak ook is! Die temperaturen hangen dus af van hoe goed iemand tegen de kou kan (mager of wat molliger, vermoeidheid ...), van zijn uitrusting (slaapmatje dat isoleert van de grond, ...), van zijn kleding (naakt, ondergoed, ...) en van het weer (vochtigheid, wind ...).

Een paar tips voor je in je slaapzak kruipt

Kleed je niet te dik (één laag kleding volstaat). Warm je lichaamsuiteinden op: muts, handschoenen, warmtepacks, je warm wrijven… Een drinkbus gevuld met heet water kan dienst doen als kruik (als er geen gevaar is dat die onbedoeld opengaat!). Trek je spieren samen (70% van de verbruikte energie wordt omgezet in warmte), maar zonder bewegingen te maken die koude tocht veroorzaken. Om je slaapzak minder te moeten wassen, is een lakenzak geen slecht idee.

Samenstelling

Binnen- en buitenstof: 100% polyester | Vulling: 100% polyester wattering 300 g/m².

Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken

De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuscore het snelst herkent.
Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe.

Milieubewust ontwerp

We kozen voor een bi-ton 'dope dyed' voeringstof en 'dope dyed' garen om onze milieu-impact voor dit product te verminderen. Het garen wordt al tijdens het spinnen geverfd zodat verfbaden niet nodig zijn. Een van de garens wordt spinbad geverfd, het andere garen wordt niet geverfd. Hieronder de resultaten in vergelijking met een klassieke voeringstof:
- 65,8% minder fijnstofuitstoot (PM 2,5)
- 65,6% minder zoetwatereutrofiëring
- 76,7% minder zoutwatereutrofiëring

Garantie

5 jaar

Andere klanten kochten dit ook

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Garnering 100% Polyester Voering 100% Polyester Hoofdstof 100% Polyester Achtertas 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Prop de slaapzak gewoon in het zakje, met het voeteneinde eerst. Thuis haal je hem uit het zakje en leg je hem uit op een droge plek zodat hij volumineus en dus warm blijft.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet koppelbaar!

TESTS

Op deze slaapzak krijg je 5 jaar garantie, te rekenen vanaf de verkoopdatum vermeld op de kassabon. Geldt de garantie, dan wordt je artikel gratis gerepareerd of omgeruild. De garantie dekt gebreken aan de slaapzak, tenzij die veroorzaakt zijn door normale slijtage of door abnormaal gebruik. Die bijzondere garantie van 5 jaar geldt alleen op vertoon van het product en van de kassabon.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Niet bleken

Drogen op lage temperatuur

Drogen op lage temperatuur

Niet strijken

Niet strijken

Niet droogreinigen

Niet droogreinigen

Andere bekeken ook

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN

Anderen gingen je voor