Slaapzak voor kamperen Arpenaz 10°

24,99
Kleur: Petroleum blauw / GRIJS
Thuisbezorging

2 tot 3 werkdagen of afhalen in de winkel

Beschikbaar

Onze ontwikkelaars, zelf kampeerders, ontwierpen de slaapzak Arpenaz 10° op een milieubewuste manier. Voor comfortabel slapen bij temperaturen rond 10°C.

10°C. Onze motivatie? Je een slaapzak bieden met een volledige rits zodat hij ver te openen is. Hij is ook om te vormen tot deken. 5 jaar garantie!

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Gebruikstemperatuur

Comforttemperatuur: 10°C | Limiettemperatuur: 5°C

Slaap kwaliteit

Afmetingen: 190 x 72 cm | Volledige rits

Transportgemak

Gewicht: 1300 g | Volume: 15 l | Met zakje

Compatibiliteit

Deze slaapzak kan niet aan een andere worden geritst

Onderhoudsgemak

Makkelijk te wassen in de machine, volg de wasinstructies

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Gebruikstemperatuur

Op al onze slaapzakken vermelden we de comforttemperaturen, die getest worden door een onafhankelijk lab (AITEX) op basis van de Europese norm ISO 23537-1 van 21/01/2017. De comforttemperatuur is de benedengrens waarbij een gebruiker die languit in de slaapzak ligt, globaal in thermisch evenwicht is en het dus niet te koud of te warm heeft (bepaald voor een vrouw van gemiddeld postuur en in normale gebruiksomstandigheden). Kies je slaapzak volgens die temperatuur.

Wat is de limiettemperatuur?

De limiettemperatuur is de temperatuur waarbij de gebruiker van de slaapzak in een houding met opgetrokken benen globaal in thermisch evenwicht is en het dus niet te koud of niet te warm heeft (bepaald voor een man van gemiddeld postuur en in normale gebruiksomstandigheden).

Wat je nog moet weten over de temperaturen

Een slaapzak produceert zelf geen warmte maar houdt de warmte van het lichaam vast. Als je doodop en helemaal verkleumd in een ijskoude en vochtige slaapzak kruipt, zal je het vermoedelijk koud hebben, hoe goed je slaapzak ook is! Die temperaturen hangen dus af van hoe goed iemand tegen de kou kan (mager of wat molliger, vermoeidheid ...), van zijn uitrusting (slaapmatje dat isoleert van de grond, ...), van zijn kleding (naakt, ondergoed, ...) en van het weer (vochtigheid, wind ...).

Een paar tips voor je in je slaapzak kruipt

Kleed je niet te dik (één laag kleding volstaat). Warm je lichaamsuiteinden op: muts, handschoenen, warmtepacks, je warm wrijven… Een drinkbus gevuld met heet water kan dienst doen als kruik (als er geen gevaar is dat die onbedoeld opengaat!). Trek je spieren samen (70% van de verbruikte energie wordt omgezet in warmte), maar zonder bewegingen te maken die koude tocht veroorzaken. Om je slaapzak minder te moeten wassen, is een lakenzak geen slecht idee.

Samenstelling

Binnen- en buitenstof: 100% polyester | Vulling: 100% polyester wattering 300 g/m².

Garantie

5 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Garnering 100% Polyester Voering 100% Polyester Hoofdstof 100% Polyester Achtertas 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Prop de slaapzak gewoon in het zakje, met het voeteneinde eerst. Thuis haal je hem uit het zakje en leg je hem uit op een droge plek zodat hij volumineus en dus warm blijft.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet koppelbaar!

TESTS

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie. Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en de beoefenaars van outdoor sporten.
Een groot voordeel wanneer we kwalitatieve producten voor wandelen ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de natuur, in de omstandigheden die jullie kunnen tegenkomen tijdens het kamperen.
Ons team en een testpanel (bestaande uit partners, ambassadeurs en klanten) stellen de producten op de proef, tijdens het hele ontwikkelingsproces en tot het moment dat ze op de markt worden gebracht.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Drogen op lage temperatuur

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Slaapzak voor kamperen Arpenaz 10°
Slaapzak voor kamperen Arpenaz 10°
Slaapzak voor kamperen Arpenaz 10°

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN