Slaapzak voor kamperen Arpenaz 10° katoen
Slaapzak voor kamperen Arpenaz 10° katoen
Slaapzak voor kamperen Arpenaz 10° katoen
Slaapzak voor kamperen Arpenaz 10° katoen
Slaapzak voor kamperen Arpenaz 10° katoen
Slaapzak voor kamperen Arpenaz 10° katoen
QUECHUA

Slaapzak voor kamperen Arpenaz 10° katoen

€54,99
PRIJS VERLAAGD Was €59,99
Ref. : 8558913

10°C. Onze motivatie? Je een comfortabele slaapzak bieden in heel aangenaam biokatoen. 2 meter lang, om te vormen tot deken. 5 jaar garantie!

Onze productontwikkelaars, zelf fervente kampeerders, ontwierpen deze katoenen slaapzak Arpenaz 10° zodat je comfortabel kan slapen bij temperaturen rond 10°C.

Kleur: Petroleum blauw

Aantal:

Thuisbezorging:

Op werkdagen voor 15:00 besteld, de volgende dag in huis

Out of stock

Winkelvoorraad

PRODUCTVOORDELEN

Optimale temperatuur

Comforttemperatuur: 10°C | Limiettemperatuur: 3°C

Slaapkwaliteit

Afmetingen: 200 x 80 cm | Volledige rits met dubbele runner | Biologisch katoen

Eenvoudig transport

Gewicht: 2200 g | Volume: 22 l | Zakje

Compatibiliteit

Met 2 slapen: rits twee dezelfde slaapzakken aan elkaar

Eenvoudig onderhoud

Makkelijk te wassen in de machine, volg de onderhoudstips

TECHNISCHE INFORMATIE

Gebruikstemperatuur

Op al onze slaapzakken vermelden we de comforttemperaturen, die getest worden door een onafhankelijk lab (AITEX) op basis van de Europese norm ISO 23537-1 van 21/01/2017. De comforttemperatuur is de benedengrens waarbij een gebruiker die languit in de slaapzak ligt, globaal in thermisch evenwicht is en het dus niet te koud of te warm heeft (bepaald voor een vrouw van gemiddeld postuur en in normale gebruiksomstandigheden). Kies je slaapzak volgens die temperatuur.

Wat is de limiettemperatuur?

De limiettemperatuur is de temperatuur waarbij de gebruiker van de slaapzak in een houding met opgetrokken benen globaal in thermisch evenwicht is en het dus niet te koud of niet te warm heeft (bepaald voor een man van gemiddeld postuur en in normale gebruiksomstandigheden).

Samenstelling

Voering: 100% biologisch katoen | Buitenstof: 35% biologisch katoen en 65% polyester/biokatoen | Vulling: 100% polyester wattering 300 g/m².

Wat je nog moet weten over de temperaturen

Een slaapzak produceert zelf geen warmte maar houdt de warmte van het lichaam vast. Als je doodop en helemaal verkleumd in een ijskoude en vochtige slaapzak kruipt, zal je het vermoedelijk koud hebben, hoe goed je slaapzak ook is! Die temperaturen hangen dus af van hoe goed iemand tegen de kou kan (mager of wat molliger, vermoeidheid ...), van zijn uitrusting (slaapmatje dat isoleert van de grond, ...), van zijn kleding (naakt, ondergoed, ...) en van het weer (vochtigheid, wind ...).

Een paar tips voor je in je slaapzak kruipt

Kleed je niet te dik (één laag kleding volstaat). Warm je lichaamsuiteinden op: muts, handschoenen, warmtepacks, je warm wrijven… Een drinkbus gevuld met heet water kan dienst doen als kruik (als er geen gevaar is dat die onbedoeld opengaat!). Trek je spieren samen (70% van de verbruikte energie wordt omgezet in warmte), maar zonder bewegingen te maken die koude tocht veroorzaken. Om je slaapzak minder te moeten wassen, is een lakenzak geen slecht idee.

Je slaapzak wassen

We raden je aan om een wasmachine te gebruiken met een minimale capaciteit van 7 kg en om de ritssluitingen van je slaapzak goed te sluiten.

Garantie

5 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

100% Polyethyleentereftalaat (PET) Stof binnenkant 100% Katoen Hoofdstof 64.89% Polyethyleentereftalaat (PET), 35.11% Katoen Draagtas - Hoofdstof 88.64% Polyethyleentereftalaat (PET), 11.36% Katoen

VOORRAADADVIES

Prop de slaapzak gewoon in het zakje, met het voeteneinde eerst. Thuis haal je hem uit het zakje en leg je hem uit op een droge plek zodat hij volumineus en dus warm blijft.

GEBRUIKSAANWIJZING

Maat en lichaamslengte: maximum 1,90 m.

TESTS

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie (Frankrijk). Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en de beoefenaars van outdoor sporten.
Een groot voordeel wanneer we producten voor wandelen ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

AFBEELDINGEN

Slaapzak voor kamperen Arpenaz 10° katoen
Slaapzak voor kamperen Arpenaz 10° katoen
Slaapzak voor kamperen Arpenaz 10° katoen

VIDEO

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden