QUECHUA

Slaapzak voor kamperen Arpenaz 0°

€59,99
Schrijf als eerste een review
Ref. : 8789047

Onze ontwikkelaars, zelf fervente kampeerders, ontwierpen deze slaapzak volgens onze principes. Hij is geschikt voor temperaturen rond 0°C.

Een slaapzak met een volledige rits, zodat hij ver te openen is. Ook om te vormen tot deken of te koppelen aan een andere slaapzak. 5 jaar garantie!

Kleur: Donker grijsgroen / Eucalyptusgroen / -

Aantal:
Bezorging:

Onze excuses, de levertijd van dit product is onbekend.

Winkelvoorraad

Productvoordelen

optimale temperatuur

Comforttemperatuur: 0°C | Limiettemperatuur: -9 °C

Slaapkwaliteit

Afmetingen:215 x 80 cm met capuchon | Volledige rits

Eenvoudig transport

Gewicht: 2200 g | Volume: 29 l | Draagtas ( 47 x 30 x 20 cm )

Compatibiliteit

Met 2 personen slapen: rits twee dezelfde slaapzakken aan elkaar

Eenvoudig onderhoud

Makkelijk te wassen in de machine, volg de instructies op het waslabel

Technische informatie

Aan elkaar vastmaken

Als je met twee personen wil slapen, moet je twee dezelfde slaapzakken aan elkaar ritsen.
De niet-verwijderbare capuchon van deze slaapzak kan je dan echter niet meer gebruiken. Om comfortabel met twee personen te slapen moet je die dus inklappen.

Een paar tips voor je in je slaapzak kruipt

Kleed je niet te dik (één laag kleding volstaat). Warm je lichaamsuiteinden op: muts, handschoenen, sokken, warmtepacks, stevig wrijven enz. Een drinkfles gevuld met heet water kan dienst doen als kruik (als er geen enkel risico is dat die per ongeluk open gaat!). Trek je spieren samen (70% van de verbruikte energie wordt omgezet in warmte), maar zonder bewegingen te maken die koude tocht veroorzaken. Om je slaapzak minder te moeten wassen, is een lakenzak geen slecht idee.

Garantie

Op deze slaapzak krijg je 5 jaar garantie, te rekenen vanaf de aankoopdatum die op de kassabon staat. Als je slaapzak onder de garantie valt, wordt hij gratis hersteld of omgeruild. De garantie dekt alle gebreken aan de slaapzak, met uitzondering van gebreken veroorzaakt door normale slijtage of door abnormaal gebruik. Die speciale garantie van 5 jaar geldt alleen op vertoon van het product en de kassabon.

Gebruikstemperatuur

Op al onze slaapzakken vermelden we de comforttemperaturen, die getest worden door een onafhankelijk lab (AITEX) op basis van de Europese norm ISO 23537-1 van 21.01.2017. De comforttemperatuur is de benedengrens waarbij een gebruiker die languit in de slaapzak ligt, globaal in thermisch evenwicht is en het dus niet te koud of te warm heeft (bepaald voor een vrouw van gemiddeld postuur en in normale gebruiksomstandigheden). Kies je slaapzak op basis van die temperatuur.

Je slaapzak wassen

We raden je aan om een wasmachine te gebruiken met een minimale capaciteit van 8 kg en om de ritssluitingen van je slaapzak goed te sluiten.

Samenstelling

Voering en buitenstof: 100% polyester | Vulling: 100% polyester van 350 g/m².

Wat is de limiettemperatuur?

De limiettemperatuur is de temperatuur waarbij de gebruiker van de slaapzak in een houding met opgetrokken benen globaal in thermisch evenwicht is en het dus niet te koud of niet te warm heeft (bepaald voor een man van gemiddeld postuur en in normale gebruiksomstandigheden).

Wat je nog moet weten over de temperaturen

Een slaapzak produceert zelf geen warmte maar houdt de warmte van het lichaam vast. Als je doodop en helemaal verkleumd in een ijskoude en vochtige slaapzak kruipt, zal je het vermoedelijk koud hebben, hoe goed je slaapzak ook is! Die temperaturen hangen dus af van hoe goed iemand tegen de kou kan (mager of wat molliger, vermoeidheid ...), van zijn uitrusting (slaapmatje dat isoleert van de grond ...), van zijn kleding (naakt, ondergoed ...) en van het weer (vochtigheid, wind ...).

Garantie

5

Gewicht

2.2 kg

Overige informatie

Product samenstelling

Vulling: 100.0% Polyester Stof binnenkant: 100.0% Polyester Buitenstof: 100.0% Polyester Open-/sluitsysteem: 20.0% Zinklegering, 80.0% Polyester Draagtas: 100.0% Polyester

VOORRAADADVIES

Prop de slaapzak zo in zijn zak, het voeteneinde eerst. Thuis haal je hem uit de zak en leg je hem uit op een droge plek zodat hij volumineus en dus warm blijft.

TESTS

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie. Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en de beoefenaars van outdoor sporten. Een groot voordeel wanneer we hoogwaardige producten voor bergwandelen ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

Goedgekeurd door

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie. Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en de beoefenaars van outdoor sporten. Een groot voordeel wanneer we hoogwaardige producten voor bergwandelen ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

ONDERHOUDSADVIES

Maximum wastemperatuur van 30°C. - Normale behandeling.

Strijken bij een maximale zoolplaattemperatuur van 150°C.

Maximum wastemperatuur 60°C. - Normale behandeling.

Bleken uitgesloten.

Professioneel chemisch gereinigd met tetrachloorethyleen en alle oplosmiddelen die tegenover het F-symbool staan. - Normale behandeling.

Afbeeldingen

Slaapzak voor kamperen Arpenaz 0°
Slaapzak voor kamperen Arpenaz 0°
Slaapzak voor kamperen Arpenaz 0°

Reviews

Vragen & Antwoorden