QUECHUA

Slaapzak voor kamperen 0° COMFORT 2-persoons

€109,99
Schrijf als eerste een review
Ref. : 8810956

Ga je met z'n tweetjes kamperen? Slaap comfortabel in deze 2-persoons slaapzak, zelfs tijdens frisse nachten met temperaturen tegen het vriespunt aan.

Een volledige rits zodat je de slaapzak ook kan gebruiken als deken. En hij mag in de wasmachine, voor een probleemloos onderhoud

Kleur: [EN] LAUREL GREEN / donker grijsgroen

Aantal:
Bezorging:

Onze excuses, de levertijd van dit product is onbekend.

Winkelvoorraad

Productvoordelen

optimale temperatuur

Comforttemperatuur: 0°C | Limiettemperatuur: -7 °C

Slaapkwaliteit

Afmetingen:215 x 160 cm met capuchon | Volledige rits

Eenvoudig transport

Gewicht: 4,2 kg | Volume: 69 l | Zakje 48 x 36 x 40 cm

Compatibiliteit

Deze slaapzak kan niet aan een andere worden geritst

Eenvoudig onderhoud

Makkelijk te wassen in de machine, volg de instructies op het waslabel

Technische informatie

Garantie

Op deze slaapzak krijg je 5 jaar garantie, te rekenen vanaf de aankoopdatum die op de kassabon staat. Als je slaapzak onder de garantie valt, wordt hij gratis hersteld of omgeruild. De garantie dekt alle gebreken aan de slaapzak, met uitzondering van gebreken veroorzaakt door normale slijtage of door abnormaal gebruik. Die speciale garantie van 5 jaar geldt alleen op vertoon van het product en de kassabon.

Hoe de slaapzak ARPENAZ 0°C 2-PERSOONS wassen?

De slaapzak ULTIM COMFORT 20°C mag in de wasmachine.
De wasmachine heeft bij voorkeur een inhoud van minstens 7 kg.
Sluit ook goed alle ritsen van je slaapzak.

Hoe werd de comforttemperatuur van de slaapzak ARPENAZ 0°C 2-PERSOONS bepaald?

Op al onze slaapzakken vermelden we de comforttemperaturen, die getest worden door een onafhankelijk lab (AITEX) op basis van de Europese norm ISO 23537-1 van 21.01.2017. De comforttemperatuur is de benedengrens waarbij een gebruiker die languit in de slaapzak ligt, globaal in thermisch evenwicht is en het dus niet te koud of te warm heeft (bepaald voor een vrouw van gemiddeld postuur en in normale gebruiksomstandigheden). Kies je slaapzak op basis van die temperatuur.

Is de comforttemperatuur voor iedereen hetzelfde?

Een slaapzak produceert zelf geen warmte maar houdt de warmte van het lichaam vast. Als je doodop en helemaal verkleumd in een ijskoude en vochtige slaapzak kruipt, zal je het vermoedelijk koud hebben, hoe goed je slaapzak ook is! Die temperaturen hangen dus af van hoe goed iemand tegen de kou kan (mager of wat molliger, vermoeidheid ...), van zijn uitrusting (slaapmatje dat isoleert van de grond ...), van zijn kleding (naakt, ondergoed ...) en van het weer (vochtigheid, wind ...).

Wat is de limiettemperatuur van de slaapzak ARPENAZ 0°C 2-PERSOONS?

De limiettemperatuur is de temperatuur waarbij een gebruiker die met opgetrokken benen in de slaapzak ligt globaal in thermisch evenwicht is en het dus niet te koud of niet te warm heeft (bepaald voor een man van gemiddeld postuur en in normale gebruiksomstandigheden).

Wat is de samenstelling van de slaapzak ARPENAZ 0°C 2-PERSOONS?

Voering en buitenstof: 100% polyester | Vulling: 100% polyester van 350 g/m².

Wat trek je aan om comfortabel te slapen in de slaapzak ARPENAZ 0°C 2-PERSOONS?

Trek één laag kleding aan om in de slaapzak ULTIM COMFORT 20°C te slapen. Zorg dat je lichaamsuiteinden warm blijven, draag een muts, handschoenen, sokken, gebruik een handwarmer enz. Een drinkfles met heet water kan dienen als kruik (als er geen risico is dat die per ongeluk open gaat!). Trek je spieren samen (70% van de verbruikte energie wordt omgezet in warmte), maar zonder bewegingen te maken die koude tocht veroorzaken. Gebruik een lakenzak, dan hoef je de slaapzak minder vaak te wassen.

Garantie

5

Gewicht

4.2 kg

Overige informatie

Product samenstelling

Vulling: 100.0% Polyester Stof binnenkant: 100.0% Polyester Buitenstof: 100.0% Polyester Draagtas - Hoofdstof: 5.0% Thermoplastisch Polyurethaan, 95.0% Polyester Open-/sluitsysteem: 80.0% Polyester, 20.0% Zinklegering

VOORRAADADVIES

Prop de slaapzak zo in zijn zak, het voeteneinde eerst. Thuis haal je hem uit de zak en leg je hem uit op een droge plek zodat hij volumineus en dus warm blijft.

TESTS

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de omstandigheden die jij ook kan tegenkomen tijdens het kamperen.

Onze teams en een testpanel (van partners, ambassadeurs en klanten) stellen de producten flink op de proef, tijdens het hele ontwikkelingsproces en tot het product in de winkels ligt.

Goedgekeurd door

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie. Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en de beoefenaars van outdoor sporten. Een groot voordeel wanneer we hoogwaardige producten voor bergwandelen ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

ONDERHOUDSADVIES

Elke droogkuis.

Strijken bij een maximale zoolplaattemperatuur van 200°C.

Maximale wastemperatuur van 70°C. - Normale behandeling.

Elk strijkijzer.

Maximum wastemperatuur van 30°C. - Zeer matige behandeling.

Reviews

Vragen & Antwoorden