Skischoenen voor kinderen Pumzi 500 geel

84,99
Maat: Maattabel

Laten bezorgen

Ga je op skivakantie met je kind? Met deze schoenen leert het sneller skiën. De maat is verstelbaar zodat ze verschillende jaren meegroeien.

Deze technische schoenen passen zich aan de schoenmaat van je kind aan. Dankzij het opblaassysteem kan je het volume van de binnenschoen 3 maten verstellen. Voor schoenen die 2 seizoenen meegaan!

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Instelbaar

De schoenen groeien mee met je kind: 1 paar gaat 3 schoenmaten mee.

Gebruiksgemak

2 gespen zodat de schoen goed blijft zitten. Ideaal om vooruitgang te boeken.

Stijfheid

Flex van 40, soepel genoeg om tolerant te zijn, stijf genoeg om te vorderen.

Aanpasbaarheid

Een paar keer pompen om het volume aan te passen aan de voeten van je kind.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Een uitleg van de productmanager

De eerste kinderskischoenen van Wed'ze met verstelbare maat. We gingen op zoek naar het optimale compromis tussen steun en comfort, om ervoor te zorgen dat jonge skiërtjes zich volledig kunnen focussen op het leren skiën, zonder dat ze hinder ondervinden omdat hun skiboots niet de juiste maat hebben.

Makkelijk te openen / sluiten

2 gespen met 4 mogelijke standen, voor een nauwkeurige en snelle afstelling. Dankzij het opblaassysteem krijgt je kind alle nodige steun en zitten de voeten stevig vast. Blaas de schoen op voordat je de gespen sluit zodat hij zo goed mogelijk blijft zitten.

Milieuvriendelijk

Onze binnenschoenen worden vervaardigd van ftalaatvrije kunststoffen.

Wat is de flex?

Om je een idee te geven van de stijfheid van de schoen, bepalen de merken voor elke schoen een flex. Dat cijfer geeft de stijfheid van het geheel aan: hoe hoger de waarde, hoe stijver de buitenschaal. Een flex van 40 wordt als ideaal beschouwd voor kinderen die leren skiën.

Hoe verstel je deze schoenen?

1/ Doe de schoen aan de voet van je kind.
2/ Blaas het verstelsysteem op door 20 keer op de plusknop (+) te duwen.
3/ Vergrendel de onderste gesp halverwege (2e of 3e tand) en span vervolgens de bovenste gesp zo ver als nodig aan.
4/ Vraag aan je kind of de schoen goed zit: Als dat zo is, dan is het klaar voor de pistes. Knelt de schoen, druk dan op de minknop (-) tot hij wel comfortabel zit. Je kunt deze handeling 3 keer herhalen.

Handige tip om de schoenen aan te trekken

Om de schoen gemakkelijker aan te trekken, trek je de tong naar buiten (en niet recht naar voren) om de schaal zo ver mogelijk te openen zodat je gemakkelijker met je voet in de schoen kunt.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Buitenkant van 100% Polypropyleen Binnenkant van 100% Polyester Zool van 100% Thermoplastisch polyurethaan Warme binnenvoering 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Droog bewaren, bij voorkeur in een tas voor skischoenen. Sluit de buckles om vervorming van de schaal te voorkomen. Niet bewaren in de buurt van een warmtebron.

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN