Skischoenen voor kinderen 500 blauw

89,99
Maat: Maattabel

Heb je een skikampioen in wording? Deze skischoenen zijn speciaal gemaakt om hem of haar bij te staan in het hele leerproces. Ze zijn comfortabel en precies

Het model voor toekomstige kampioenen. Bestemd voor gevorderde skiërs op zoek naar sportieve en tegelijk comfortabele en warme schoenen.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Instelbaar

4 buckles, 6 standen op de cuff (scheen), 4 standen op de schaal.

Gebruiksgemak

De strap op de tong vergemakkelijkt de doorgang van de wreef.

Stijfheid

Flex van 50, een goede energieoverdracht waarmee je snel vordert.

TECHNISCHE INFORMATIE

Een woordje van de productmanager

Deze schoen met 4 buckles biedt je kind de nodige precisie en energieoverdracht om het snel tot een hoger niveau te schoppen. Voor een vlot leerproces is een schoen vaak belangrijker dan een ski. Je schoenen zijn immers onmisbaar om je ski's te besturen. De natuurlijke hoek helpt je kind om juist te gaan hangen in de tong, voor meer stuurprecisie.

Makkelijk te openen / sluiten

Met de 4 buckles is deze kinderschoen heel precies en gemakkelijk te verstellen. 4 posities op de wreef van de voet en 6 posities op het scheenbeen.

Milieu

Onze binnenschoenen worden vervaardigd van ftalaatvrije kunststoffen.

Wat is de flex?

Om je een idee te geven van de stijfheid van de schoen, bepalen de merken voor elke schoen een flex. Dat cijfer geeft de stijfheid van het geheel aan: hoe hoger de waarde, hoe stijver de schaal. Een flex van 50 wordt als ideaal beschouwd voor kinderen die leren skiën.

Wat is de schoenmaat van mijn kind?

De maten voor skischoenen worden uitgedrukt in Mondopoint-maten. Het gaat om de lengte van je voet in cm.
Ga met je hakken tegen de muur staan, schuif er een stuk papier onder, buig voorover en meet je langste voet.
Als je voet bijvoorbeeld 27,2 cm lang is, heb je maat 27/27,5 nodig.
Een schoen in maat 27 is exact dezelfde als een 27,5.

Hoe pas je skischoenen?

Laat je kind in de schoenen stappen en sluit de buckles tot halverwege. Als je kind de voeten nog kan verschuiven, dan zijn ze te groot. Met de schoen gesloten moet het 3 keer voorover buigen en stevig in de tong gaan hangen, om de hiel mooi tegen de achterkant van de schoen te duwen. Als het rechtop staat, moet de voet de punt van de schaal lichtjes raken. Wanneer het door de knieën buigt, moet de voet naar achteren schuiven en mag het de voorkant niet meer voelen.

Advies bij het aantrekken.

Om de schoenen gemakkelijker aan te trekken, trek je de tong naar buiten (en niet recht naar voren) om de schaal zo ver mogelijk te openen zodat je gemakkelijker met je voet in de schoen kunt.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Buitenkant van 100% Polypropyleen Binnenkant van 100% Polyester Behuizing 100% Thermoplastisch polyurethaan Warme binnenvoering 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Bij voorkeur op een droge plaats opbergen. Na een seizoen: je ski's laten waxen en vragen om de wax niet af te schrapen, om je materiaal in optimale omstandigheden te bewaren.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet op een radiator laten drogen.

ONDERHOUDSADVIES

Na gebruik laten drogen.

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN