SKISCHOENEN HEREN HAWX MAGNA 110 ORANJE

€29999
DSM : X8372186

Ontworpen voor: goede skiërs op zoek naar een brede, maar precieze binnenschoen.

Dit is een grote stap voorwaarts voor schoenen met een large fit: hoewel het de lichtste in zijn categorie is, zit het boordevol speciale details voor brede voeten.


Maat Maattabel


Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Stijfheid

Flex 110. Met de Power Shift kun je de flex aanpassen en 10 punten verhogen.

Gemakkelijk aan en uit

Gemakkelijke slide-in zone, brede tong met strap om gemakkelijk aan te trekken.

Warmte

3M™ Thinsulate™ Platinum isolatie, waardoor je voeten warm blijven..

Gemakkelijk te verplaatsen

Geen stappositie

Instelbaar

4 aluminimum micrometrische gespen om de gespen af te stellen.

AFBEELDINGEN

TECHNISCHE INFORMATIE

Verstelbare gespen

4 aluminium micrometrische gespen. Door de gesp rond zijn as te draaien kun je deze erg precies afstellen. De 2 gespen bovenaan kunnen in 3 posities worden geplaatst om de schoen met een werktuig aan te passen aan alle kuiten. De brede strap dient om de bovenkant van de buitenschaal aan te spannen.

Brede binnenschoen.

Brede binnenschoen. Dankzij de 3M™ Thinsulate™ Platinum isolatie blijven je voeten warm en reactief. Atomic Platinium binnenschoen, gewoonweg de meest stevige, duurzame en warme uit het gamma van Atomic.

Wat is de flex?

Om een indicatie te geven van de stijfheid van de schoen definiëren de merken voor elke schoen een buigingsindex. Dit cijfer bepaalt de stijfheid van het geheel, hoe hoger deze waarde is, hoe stijver de buitenschaal is. Een flex van 50 tot 70 is geschikt voor middelmatige tot ervaren skiërs. Een flex van 70 tot 90 is bedoeld voor ervaren skiërs. Een nog hogere flex is voor gevorderden. Sterke mallen kunnen ook een niveau stijgen.

Hoe een skischoen uitproberen?

Zodra de voet in de schoen zit, sluit je de gespen half. Als je verder gaat, betekent dit dat het volume van de schoen niet geschikt is. Als de schoen gesloten is, buig je 3 keer stvig door hard op de scheenbenen te duwen (plaats de handen op de knieën om je te helpen) om de hiel in de schoen naar achter te brengen. Als je rechtstaat, moet je het einde van de buitenschaal voelen, als je buigt, gaat je voet naar achter en voel je het uiteinde niet meer.

OVERIGE INFORMATIE

BEWAARADVIES

Berg je schoenen op nadat ze gedroogd zijn. Het ideaal is dat je je schoenen opbergt met gesloten gespen in een hoes en in een ruimte met gematigde temperatuur.

GEBRUIKSAANWIJZING

Niet op een radiator laten drogen.

ACTIE FOTO

Previous
Next

DIENSTEN

DECATHLON SPORTPAS

Ontdek de Decathlon Sportpas en alle voordelen!

GIFTCARD

Betaal gemakkelijk met de Decathlon giftcard