Skirugzak racing 60L 980 zwart

59,99
Kleur: ZWART / Fluogeel
Thuisbezorging:
Beschikbaar
Bezorgen in de winkel:

Onze teams hebben deze rugzak ontwikkeld voor wedstrijdskiërs. Dankzij zijn grote volume van 60L kun je al het materiaal meenemen dat je nodig hebt.

Deze zak is een echte must-have voor wedstrijdskiërs en skiërs die alleen het beste willen. Je kunt er je skischoenen, je helm en accessoires in kwijt.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Verdeling van opbergvakken

6 zakken waarvan 2 waterdicht, netzak voor je helm.

Draagcomfort

Draaggemak met stabilisatiebanden.

Inhoud

Inhoud: 60L Gewicht: 1,2 kg Afmetingen gevulde rugzak (cm): H: 55 L: 36 D: 30

Stevigheid

Ultrasterk polyester 900 DENIER. Onderkant rugzak versterkt met polyamide.

Afparelend vermogen

De waterafstotende stof kan tegen een lichte sneeuwbui.

TECHNISCHE INFORMATIE

Inhoud

Inhoud van 60 liter.
De inhoud van elke rugzak wordt gemeten volgens een standaardmethode: we gebruiken kleine balletjes om het hoofdcompartiment en alle zakken mee op te vullen. Vervolgens legen we de rugzak in een maatbak met schaalverdeling, waardoor we de inhoud in liter kunnen aflezen.
We hebben deze rugzak speciaal ontwikkeld om compact te zijn op je rug, maar toch groot genoeg om alles mee te nemen waar je als wedstrijdskiër nood aan hebt.

afmetingen

Hoogte: 56 cm.
Breedte: 37 cm.
Diepte: 30 cm.
Deze zak is ook geschikt voor de grootste maten skischoenen, je kunt er je bescherming in kwijt of je helm met kinbeschermer.

Hoe moet ik mijn rugzak vullen?

We raden je aan om de schoenen in het vak te steken dat het dichtst bij je rug zit, zodat het gewicht optimaal verdeeld is. De zijzakken zijn bedoeld om je bescherming in op te bergen. In het hoofdcompartiment zit een beveiligd vak voor je portefeuille, sleutels, ... Op de buitenkant van de zak vind je een heel toegankelijk zakje voor een graanreep.

Extra accessoires

We zijn tot in het extreme gegaan voor jouw comfort, en we hebben nog een extra vak toegevoegd in het hoofdvak voor nog meer volume. Daardoor krijg je er nog ongeveer twee liter extra bij. We hebben ook een netzak toegevoegd voor een extra helm, voor als je op training en wedstrijden verplicht bent om twee helmen bij te hebben.

Duurzaamheid

Onze ingenieurs en designers hebben dit product ook zo duurzaam mogelijk gemaakt. Ze zijn zelf gek op skiën en weten dus uitstekend waar ze rekening mee moeten houden. Ze hebben stevige materialen, ritsen en accessoires gebruikt die geen moeite hebben met sneeuw, zon, vochtigheid en kou.

Dit artikel is herstelbaar

We engageren ons om je artikel gratis te herstellen zolang de garantie geldt. Of het nu gaat om scheuren, naden of ritsen... jouw Decathlon-winkel reikt je de oplossingen aan. Mochten we je artikel toch niet kunnen herstellen (wegens een fabricagefout) kan je het omruilen of ervoor vergoed worden.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Polyester Voering 100% Polyethyleen Coating 100% Thermoplastisch polyurethaan

VOORRAADADVIES

Bij voorkeur ophangen op een kleerhanger en vouwen vermijden, die tasten de coatings aan. Altijd eerst goed laten drogen, dan pas opbergen op een droge en geventileerde plaats.

TESTS

Alle producten van Wed'ze worden bedacht, getekend en ontworpen in de vallei van de Mont Blanc. Vervolgens worden ze getest in omstandigheden die identiek zijn aan de echte gebruiksomstandigheden (bij sneeuwval, in de kou, in poedersneeuw ...). Daarbij gaan onze ontwerpteams na of het product dat ze ontwikkelden perfect geschikt is voor het beoogde gebruik.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Skirugzak racing 60L 980 zwart
Skirugzak racing 60L 980 zwart
Skirugzak racing 60L 980 zwart
Skirugzak racing 60L 980 zwart
Skirugzak racing 60L 980 zwart
Skirugzak racing 60L 980 zwart
Skirugzak racing 60L 980 zwart
Skirugzak racing 60L 980 zwart
Skirugzak racing 60L 980 zwart
Skirugzak racing 60L 980 zwart

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN