SKIMUTS VOOR VOLWASSENEN TIMELESS MADE IN FRANCE GROEN

13,99
Kleur: Donker grijsgroen

Aantal:

Thuisbezorging:

Op werkdagen voor 20:00 besteld, morgen in huis

Beschikbaar
Ophalen in de winkel:

Deze skimuts werd ontwikkeld om je lekker warm te houden, dankzij de gebreide buiten- en binnenkant.

Alles gebeurde in Frankrijk: de productie van het garen en de muts, zelfs het verfproces. Gegarandeerd warm door het dubbellaags gebreide tricot.

Vragen & Antwoorden

PRODUCTVOORDELEN

Warmte

Volledig gevoerd, 2 gebreide zijden

TECHNISCHE INFORMATIE

Gefabriceerd in Frankrijk

Het garen, het verven, het breien, de montage van de pompon. Alle stappen in de productie van deze muts gebeurden in FRANKRIJK bij onze industriële partners!

Om te garanderen dat dit ​​product '100% made in France' is, hebben we ervoor gekozen om een volledig gebreide versie in één materiaalsoort aan te bieden

Eén enkele materiaalsoort. OK, maar waarom?

100% acryl, 100% gebreid (binnen- en buitenkant)
Deze muts wordt gemaakt met één enkele materiaalsoort om de recycling in de toekomst te vergemakkelijken.

Dit is nu nog niet het geval, maar we hopen dat er snel recyclingkanalen zullen worden opgezet die onze mutsen als grondstof gebruiken. We zijn alvast klaar voor deze toekomstige en belangrijke stap richting duurzame ontwikkeling.

MAAT VOOR VOLWASSENEN

Voor de Wed'ze-modellen stemt de maat voor volwassenen overeen met een hoofdomtrek tussen 56 en 61 cm. Afhankelijk van de rekbaarheid van het tricot kan die maat licht variëren.

SLIM DETAIL

Alle mutsen voor volwassenen van Wed'ze hebben een klein label dat je kunt vinden aan de binnenkant, op de naad achteraan. Zo weet je meteen of je de muts wel juist op hebt: gewoon zien dat het labeltje in je nek zit, en hop, je bent weg! Zo blijft de muts mooi zitten op je hoofd!

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Acryl

TESTS

Om ons te helpen bij dit project voor een volledig in Frankrijk geproduceerde muts, die bovendien volledig gebreid is met één enkele materiaalsoort, deden we een beroep op onze community van co-creators (https://cocreation.decathlon.fr/). 450 personen namen deel aan onze enquête. BEDANKT aan alle deelnemers

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - normaal

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Laat je inspireren door andere sporters

Jouw foto op onze website? Deel jouw sportfoto met onze producten op Instagram en gebruik daarbij @decathlonnederland en #GoTryDecathlon!

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN