Skibril en snowboardbril voor volwassenen en kinderen G 140 zonnig weer wit

€14,99

8374446

Deze comfortabele skibril heeft een dubbele lens, hierdoor wordt aandampen beperkt en behoud je een goed zicht bij zonnig weer.

De skibril G 140 S3 biedt een goed zicht bij zonnig en bewolkt weer en heeft een dubbele lens met het Essential-antifogsysteem. Comfortabel dankzij het comforttextiel, 100% uv-bescherming

Kleur:

Sneeuwwit

Maat:

Maattabel

PRODUCTVOORDELEN

Zonbescherming

100% uv-werend. Bruine lens om reliëf te zien bij zonnig en bewolkt weer.

Anti-condens

'Essential'-antifog, dubbele lens met condenswerende coating

Gezichtsveld

Cilindrische lens met Essential-gezichtsveld

Gebruikerscomfort

Ergonomisch schuim en comfortabel textiel

Stabiliteit

Elastiek van 40 mm breed.

Verstelbaar

Twee gespen om de lengte van de band snel aan te passen.

Compatibiliteit

Vorm perfect aangepast aan de helmen van Wed'ze

TECHNISCHE INFORMATIE

Uv-bescherming

Omdat uv-stralen schadelijk zijn voor de ogen, bieden al onze skibrillen 100% uv-bescherming conform de norm EN 174. Deze bril is de beste bescherming: hij omhult perfect de ogen, zodat uv-stralen geen kans krijgen, ook niet door reflectie.

S3 SUN-lens

S3 SUN is een donkere lens die goed beschermt tegen het felle zonlicht.
De bruine kleur zorgt voor een goed zicht in de schaduw of aan het einde van de dag wanneer de zon minder hard schijnt.De lenzen zijn niet krasbestendig.

Essential-antifog

Het anticondenssysteem 'Essential' bestaat uit een dubbele lens met een dampwerende behandeling van de binnenkant van de lens.
Voor een goede verluchting van de binnenkant van je skibril moet je er dus voor zorgen dat de verluchtingsgaten niet worden afgesloten door bijvoorbeeld een nekwarmer.
Let op, wrijf niet over de binnenkant, maar dep de lens voorzichtig af. Zo blijft de condenswerende coating langer intact.

Dubbele lens

Een skibril met dubbele lens beslaat minder snel. De lucht die opgesloten zit tussen de twee lenzen werkt immers als een isolerende laag. Hierdoor is de thermische schok tussen de binnen- en buitenkant van de bril minder groot en zal de binnenkant van de skibril dus minder snel beslaan. Bovendien werd de lens aan de binnenkant ook behandeld tegen beslaan.

Cilindrische lens

Dubbele cilindrische lens, buitenkant in polycarbonaat, binnenkant in proprionaatcellulose, allebei uitgesneden in de vorm van de bril.

ESSENTIAL-gezichtsveld

We spreken van een horizontaal en een verticaal gezichtsveld. De G 100 heeft een 'ESSENTIAL'-gezichtsveld, met een comfortabele, veilige zichtbaarheid om ook opzij goed te zien.

Compatibiliteit met skihelm

Alle skibrillen van Wed'ze zijn ontwikkeld om perfect compatibel te zijn met de skihelmen van Wed'ze.

COMPATIBILITEIT MET BRIL OP STERKTE

De skibril G 140 in maat L kan worden gedragen met een bril op sterkte van max. 135 mm breed. In het schuim opzij en in de rand van de skibril is een opening voorzien die uitsluitend is bestemd voor de veren van een bril op sterkte.

Strap

Elastiek in polyamide, polyester en rubber, 40 mm breed.

CE-norm EN 174

"De norm EN 174 is een Europese CE-norm die van toepassing is op alle skibrillen die worden gebruikt als oogbescherming tijdens alpineskiën of soortgelijke activiteiten als snowboarden. De ANSI-norm is een Amerikaanse norm en is strenger dan de Europese norm voor slagvastheid.
Deze skibril voldoet aan beide normen".

Condensvorming voorkomen

Vocht bevordert de vorming van condens. Je moet dus vermijden dat het schuim veel vocht opneemt, bijvoorbeeld doordat je je skibril over een natte skihelm of muts draagt. Heel vaak wordt condens gevormd nadat je met je gezicht in de sneeuw bent gevallen. Daarom moet je een skibril in elk geval 's nachts goed laten drogen zodat al het vocht weg is en je de volgende dag opnieuw kunt skiën met een perfect droge bril.

2 maten

Kies de maat van je skibril in functie van je hoofdomtrek. Is je hoofdomtrek kleiner dan of gelijk aan 55 cm, dan kies je het best maat S. Als je hoofdomtrek groter is dan 55 cm, neem dan maat L

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

kader 100% Thermoplastisch polyurethaan Glas 60% Polycarbonaat, 40% Cellulose acetate Elastische strook 36% Rubber, 33% Polyamide, 31% Polyethyleentereftalaat (PET) Schuimplastic 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Advies: berg de bril na gebruik op in een etui van Wed'ze.

TESTS

Alle artikelen van Wed'ze zijn getest in reële omstandigheden waarvoor ze zijn ontwikkeld: bij sneeuwval, koud weer en in alle andere situaties waar je als skiër in belandt. Daarbij gaan onze productontwikkelingsteams, productmanagers, ingenieurs en modelmakers na of het product perfect geschikt is voor het beoogde gebruik.

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN