Ski-/sleebril voor peuters van 12 tot 36 maanden elk weertype categorie 3 paars

12,99
Kleur: Pruim / BLAUW
Maat: Maattabel
XS

Laten bezorgen

We ontwikkelden deze skibril voor peuters van 12 tot 36 maanden, om hun ogen te beschermen in de sneeuw, zowel bij zonnig als bewolkt weer.

De ogen van jonge kinderen moeten beschermd worden tegen de zon, vooral in de sneeuw, waar de uv-straling erg sterk is. Deze omsluitende bril laat geen uv-stralen door.

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Zonnebescherming

100% uv-bescherming, categorie 3: ideaal bij bewolkt tot zonnig weer.

Dampwerend

Dubbele lens, behandeld tegen beslaan, geventileerd montuur.

Pascomfort

Ergonomisch schuim.

Stabiliteit

Elastiek van 22 mm breed.

Instelbaar

Gesp om de lengte van het elastiek te verstellen.

Compatibiliteit

Vorm aangepast aan Lugik- en Wed'ze-helmen.

Gezichtsveld

Cilindrische lens met een breed horizontaal gezichtsveld.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Wat is de uv-bescherming van deze skibril voor peuters?

Uv-stralen zijn erg schadelijk voor de ogen. Al onze skibrillen zijn 100% uv-werend en conform de EN 174-norm. Een skibril is de allerbeste bescherming: hij omsluit de ogen van het kind perfect en houdt zowel de directe als weerkaatste uv-stralen tegen.

Waarom heeft deze skibril voor peuters een dubbele lens?

Een skibril met dubbele lens beslaat minder snel. De lucht die gevangen zit tussen de twee lenzen, dient immers als isolerend laagje. Hierdoor is de thermische schok tussen de binnen- en buitenkant van de bril minder groot en zal de binnenkant van de skibril dus minder snel beslaan. Bovendien werd de lens aan de binnenkant ook behandeld tegen beslaan.

Wat is de behandeling "ESSENTIEL"?

De behandeling "ESSENTIEL" bestaat uit een dubbele lens met een behandelde binnenkant en ventilatie in het frame om de skibril binnenin goed te ventileren.
Voor een goede ventilatie van de binnenkant van de skibril, moet je daarom vermijden deze ventilatieopeningen af te sluiten, bijvoorbeeld met een neuswarmer.Wrijf nooit over de binnenkant van de lens maar dep zachtjes om de condenswerende coating zo lang mogelijk intact te houden.

Hoe vermijd ik dat deze skibril voor peuters gaat beslaan?

Vocht bevordert de vorming van condens. Je moet dus vermijden dat het schuim veel vocht opneemt, bijvoorbeeld doordat je de skibril over een natte skihelm of muts draagt. Heel vaak wordt condens gevormd nadat je met je gezicht in de sneeuw bent gevallen. Daarom moet je de skibril ‘s nachts steeds goed laten drogen, om elk spoor van vocht te laten verdwijnen en de volgende ochtend te kunnen vertrekken met een perfect droge skibril.

Hoe maak ik de ski-/sleebril voor peuters schoon?

Buitenkant van de lens:
Gebruik een licht vochtig microvezel doekje (of een etui dat wordt verkocht op de afdeling skibrillen) om de buitenkant schoon te maken. Dit soort doekjes maakt geen krassen. Wrijf voorzichtig over het oppervlak, zonder te hard te drukken.
Binnenkant van de lens:
De binnenkant van de lens is behandeld tegen condens, daarom mag je er niet over wrijven maar moet je gewoon zachtjes deppen met een microvezel doekje.

Wat zijn de kenmerken van de lens?

Dubbele lens in cilindervorm. De buitenkant in geïnjecteerd polycarbonaat is erg impactbestendig, de binnenkant is van acetaat.

Wat zijn de kenmerken van de strap?

Elastiek in polyamide, polyester en rubber, 22 mm breed.

Norm EN 174

De norm EN 174 is een Europese norm die van toepassing is op alle skibrillen die worden gebruikt als oogbescherming tijdens alpineskiën of soortgelijke activiteiten als snowboarden of sleeën.

Maat XS

Maat XS komt overeen met een hoofdomtrek van 44 tot 49 cm.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

lens 60% Polycarbonaat, 40% Acetaat kader 100% Thermoplastisch polyurethaan Elastische strook 36% Rubber, 33% Polyamide, 31% Polyester Schuimplastic 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Berg de bril na gebruik op in een Wed'ze-etui.

TESTS

Alle artikelen van Wed'ze zijn getest in de echte omstandigheden waarvoor ze zijn ontworpen: bij sneeuwval, koud weer en in alle andere situaties waar je tijdens het sleeën in belandt.Daarbij gaan onze ontwikkelaars, productmanagers, ingenieurs en modellers na of het product helemaal geschikt is voor het beoogde gebruik.

ONDERHOUDSADVIES

Wassen voor eerste gebruik. Niet stomen.

AFBEELDINGEN

Ski-/sleebril voor peuters van 12 tot 36 maanden elk weertype categorie 3 paars
Ski-/sleebril voor peuters van 12 tot 36 maanden elk weertype categorie 3 paars
Ski-/sleebril voor peuters van 12 tot 36 maanden elk weertype categorie 3 paars
Ski-/sleebril voor peuters van 12 tot 36 maanden elk weertype categorie 3 paars

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN