WEDZE

Ski-/sleebril voor peuters van 12 tot 36 maanden elk weertype categorie 3 geel

€14,99
Schrijf als eerste een review
Ref. : 8853740

We ontwikkelden deze skibril voor peuters van 12 tot 36 maanden, om hun ogen te beschermen in de sneeuw, zowel bij zonnig als bewolkt weer.

De ogen van jonge kinderen moeten beschermd worden tegen de zon, vooral in de sneeuw, waar de uv-straling erg sterk is. Deze skibril dampt niet aan en houdt uv-stralen tegen.

Kleur: Geel

2XS
Aantal:

Winkelvoorraad

Productvoordelen

Zonbescherming

100% uv-bescherming, categorie 3: ideaal bij bewolkt tot zonnig weer.

anti-condens

Dubbele lens, behandeld tegen beslaan, geventileerd montuur.

Gebruikerscomfort

Ergonomisch schuim.

Stabiliteit

Elastiek van 30 mm breed.

verstelbaar

Gesp om de lengte van het elastiek te verstellen.

Compatibiliteit

Model aangepast aan skihelmen voor peuters van 12 tot 36 maanden.

Gezichtsveld

Cilindrische lens met een breed horizontaal gezichtsveld.

Technische informatie

Hoe maak ik de ski-/sleebril voor peuters schoon?

Buitenkant van de lens:
Gebruik een licht vochtig microvezel doekje (of een etui dat wordt verkocht op de afdeling skibrillen) om de buitenkant schoon te maken. Dit soort doekjes maakt geen krassen. Wrijf voorzichtig over het oppervlak, zonder te hard te drukken.
Binnenkant van de lens:
De binnenkant van de lens is behandeld tegen condens, daarom mag je er niet over wrijven maar moet je gewoon zachtjes deppen met een microvezel doekje.

Hoe vermijd ik dat deze skibril voor peuters gaat beslaan?

Vocht bevordert de vorming van condens. Je moet dus vermijden dat het schuim veel vocht opneemt, bijvoorbeeld doordat je de skibril over een natte skihelm of muts draagt. Heel vaak wordt condens gevormd nadat je met je gezicht in de sneeuw bent gevallen. Daarom moet je de skibril ‘s nachts steeds goed laten drogen, om elk spoor van vocht te laten verdwijnen en de volgende ochtend te kunnen vertrekken met een perfect droge skibril.

Is maat XS van deze skibril geschikt voor mijn kind?

Maat XS komt overeen met een hoofdomtrek van 44 tot 49 cm.

Waarmee stemt de norm EN 174 overeen?

De norm EN 174 is een Europese norm die van toepassing is op alle skibrillen die worden gebruikt als oogbescherming tijdens alpineskiën of soortgelijke activiteiten als snowboarden of sleeën.

Waarom heeft deze skibril voor peuters een dubbele lens?

Een skibril met dubbele lens beslaat minder snel. De lucht die opgesloten zit tussen de twee lenzen werkt immers als een isolerende laag. Zo is de thermische schok tussen de binnen- en buitenkant van de bril minder groot en zal de binnenkant van de skibril dus minder snel beslaan. Bovendien werd de lens aan de binnenkant ook behandeld tegen beslaan.

Wat is de behandeling "ESSENTIEL"?

De behandeling "ESSENTIEL" bestaat uit een dubbele lens met een behandelde binnenkant en een verluchting in het frame om de skibril binnenin goed te verluchten.
Voor een goede ventilatie van de binnenkant van de skibril, moet je daarom vermijden deze ventilatieopeningen af te sluiten, bijvoorbeeld met een neuswarmer.Wrijf nooit over de binnenkant van de lens maar dep zachtjes om de condenswerende coating zo lang mogelijk intact te houden.

Wat is de uv-bescherming van deze skibril voor peuters?

Uv-licht is schadelijk voor de ogen. Al onze skibrillen zijn 100% uv-werend en conform de norm EN 174. Een skibril is de allerbeste bescherming: Hij omsluit de ogen van je kind perfect en houdt zowel de directe als weerkaatste uv-stralen tegen.

Wat zijn de kenmerken van de lens?

Dubbele lens in cilindervorm. De buitenkant in geïnjecteerd polycarbonaat is erg impactbestendig, de binnenkant is van acetaat.

Wat zijn de kenmerken van de strap?

Elastiek in polyamide, polyester en rubber, 30 mm breed.

Garantie

2

Gewicht

0.1 kg

Overige informatie

Product samenstelling

Lens: 60.0% Polycarbonaat, 40.0% Acetaat Kader: 100.0% Thermoplastisch Polyurethaan Elastische band: 33.0% Polyamide, 36.0% Synthetisch rubber, 31.0% Polyester Schuim: 100.0% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Berg de bril na gebruik op in een Wed'ze-etui.

TESTS

Alle producten van Wed'ze worden getest in echte omstandigheden: bij sneeuwval, koud weer en in alle andere situaties waar je tijdens het sleeën in belandt.Daarbij gaan onze ontwikkelaars, productmanagers, ingenieurs en modellers na of het product helemaal geschikt is voor het beoogde gebruik.

ONDERHOUDSADVIES

Drogen in de droogtrommel mogelijk. - Normale temperatuur, maximale trommeluitlaatluchttemperatuur 80°C.

Strijken bij een maximale zoolplaattemperatuur van 200°C.

Maximale wastemperatuur van 70°C. - Normale behandeling.

Strijken bij een maximale zoolplaattemperatuur van 150°C.

Maximum wastemperatuur van 30°C. - Zeer matige behandeling.

Afbeeldingen

Ski-/sleebril voor peuters van 12 tot 36 maanden elk weertype categorie 3 geel

Reviews

Vragen & Antwoorden