Ski-jas voor pisteskiën dames 100 zwart
Ski-jas voor pisteskiën dames 100 zwart
Ski-jas voor pisteskiën dames 100 zwart
Ski-jas voor pisteskiën dames 100 zwart
Ski-jas voor pisteskiën dames 100 zwart
Ski-jas voor pisteskiën dames 100 zwart

Ski-jas voor pisteskiën dames 100 zwart

29,99
Kleur: ZWART
Maat: Maattabel

Laten bezorgen

Deze warme, comfortabele winterjas is ideaal om in optimale omstandigheden te leren skiën of om je tijdens de winter te beschermen.

Ideale winterjas om je warm en droog te houden in de winterdagen. Beschermd als ski jas ook perfect tegen iedere conditie op de piste.

Vragen & Antwoorden

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Waterdichtheid

VOLDOENDE: coating van 3000 mm, alle naden zijn waterdicht gemaakt.

Warmte

Warm dankzij een dikke wattering.

Ademend vermogen

Ademende stof.

Afparelend vermogen

Waterafstotend aan de buitenkant, zo zuigt de stof zich niet vol water.

Zakken

4 zakken: 2 steekzakken, 1 skipaszak, 1 buitenzak.

Pascomfort

Warme en zachte opstaande kraag, voor bescherming en comfort.

Gebruiksgemak

Elastische en aanspannende mouwboorden, om de sneeuw buiten te houden.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

AANVULLENDE INFORMATIE OVER DUURZAME ONTWIKKELING: GERECYCLED POLYESTER

Door gebruikte kleding of plastic flessen te recyclen voor de productie van ons polyester verminderen we het gebruik van producten uit aardolie en kunnen we toch dezelfde ademende kwaliteit bieden voor je sportartikelen.

AANVULLENDE INFORMATIE OVER DUURZAME ONTWIKKELING: DOPE DYEING

Het verven van stoffen vraagt veel water, en zorgt ook voor veel afvalwater uit de verfbaden. Om onze milieu-impact te verlagen hebben we ervoor gekozen om in de massa te verven, door al pigment toe te voegen als het garen gesponnen wordt.

Welke vulling maakt deze jas warm?

Om je warm te houden, gebruiken we een isolerende wattering uit gerecycled materiaal (100 g/m² op de armen, 150 g/m² op de romp). Dit synthetische materiaal op basis van polyester stockeert, afhankelijk van de grootte van de vezels, meer of minder lucht om je warm te houden.

Welke onderdelen, naast de vulling, houden je warm?

Naast de vulling van je jas zorgen ook de deels waterdicht gemaakte naden, de kraag en de aanspannende mouwboordjes ervoor dat warme lucht niet weg kan en koude lucht niet binnen kan.

Gecoate jas: wat zijn de voordelen?

Een coating bestaat erin dat op de binnenkant van een stof een waterdichtmakend materiaal wordt aangebracht. Die laag voorkomt dat water doorheen de stof dringt maar laat wel de waterdamp afkomstig van het lichaam ontsnappen. Zo blijf je droog voor meer comfort tijdens het skiën.

Hoe meten we de waterdichtheid van onze jassen?

Men meet in hoeverre een stof bestand is tegen de waterdruk, die wordt uitgedrukt in mm waterkolom (test gebaseerd op de ISO-norm 811). Hoe hoger de druk, hoe beter waterdicht de stof is. Een stof met een waterdichtheid van 3000 mm weerstaat dus aan een druk van 3000 mm water.

Welke onderdelen van je jas beschermen bij slecht weer?

Om de elementen (regen, sneeuw, wind ...) te trotseren, werden voor de jas 100 een stof en assemblage ontwikkeld die water resoluut buiten houden en ervoor zorgen dat wind er nauwelijks doorheen kan. Ook hebben we de waterdichtheid getest tijdens het skiën, in verschillende weersomstandigheden en een paar dagen na elkaar.

Waarom is mijn jas waterafstotend?

Wanneer een stof waterafstotend is, wil dat zeggen dat druppels zo van het oppervlak glijden. Deze jas is gemaakt uit waterafstotende stoffen, zodat hij je langer beschermt tegen regen en sneeuw. Een kledingstuk wordt waterafstotend door de buitenkant te behandelen. Dit waterafstotende vermogen neemt wel geleidelijk af naarmate je het kledingstuk gebruikt.

Hoe herstel je het waterafstotende vermogen van je jas?

Je kunt je kleding opnieuw waterafstotend maken. Om dat te doen, stop je de jas 10 à 15 minuten in de wasdroger, op een programma voor synthetische stoffen.
Je kunt natuurlijk ook een waterdichtmakende impregneerspray gebruiken (die verkopen we ook): vernevel het product gelijkmatig over het hele kledingstuk, en laat het vervolgens 10 tot 12 uur drogen.

Wat betekent het "ademend vermogen" van een jas?

Het gaat om een product dat de transpiratiedampen die ontstaan tijdens een inspanning, goed laat ontsnappen. Om te weten of een stof ademt, meet men de waterdampdoorlatendheid of RET (test volgens de ISO-norm 11092). Hoe lager de RET-waarde, hoe beter de stof ademt. De jas 100 heeft een RET van 12. Het zijn evenwel de technische oplossingen (zoals ritsen, verluchtingen, mesh) die Wed'ze gebruikt die ervoor zorgen dat er zich binnenin minder condens vormt, voor een maximaal ademend vermogen.

Wat voor model heeft de jas 100?

Regular fit. Deze jas valt recht, de kanten blijven parallel hangen zonder dat ze de vorm van je bovenlichaam volgen. Dankzij het ruime model kan je onder deze jas perfect een technische base- en midlayer aantrekken.

Hoe blijf je warm op de pistes?

Om warm en droog te blijven, volg je gewoon het 3-laagjessysteem: - Laag 1 of baselayer, om droog te blijven.
- Laag 2 of midlayer, om de warmte vast te houden. - Laag 3 of beschermende laag, als bescherming tegen de grillen van het weer.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Polyester Voering 100% Polyester Garnering 100% Polyester Coating 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Bij voorkeur ophangen op een kleerhanger en plooien vermijden, die tasten de coating aan. Altijd eerst goed laten drogen, dan pas opbergen.

TESTS

Alle producten van Wed'ze worden bedacht, getekend en ontwikkeld in de vallei van de Mont Blanc. Vervolgens worden ze getest in omstandigheden die identiek zijn aan de echte gebruiksomstandigheden (bij sneeuwval, in de kou, in poedersneeuw ...). Daarbij gaan onze ontwikkelingsteams na of het product dat ze ontwierpen perfect geschikt is voor het beoogde gebruik.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - zacht

Niet bleken

Drogen op lage temperatuur

Niet strijken

Niet droogreinigen

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN