Ski-jas voor heren 100 zwart

€49,99

8642198

Ons team heeft deze jas ontwikkeld voor skiërs die zichzelf willen beschermen tegen slecht weer en ook om het milieu geven.

Onze ski-jas is het resultaat van een innovatief ontwerp, zowel op het vlak van de gekozen materialen als het model, om volop van een dag in de sneeuw te genieten.

Kleur:

ZWART

Maat:

Maattabel

Aantal:

PRODUCTVOORDELEN

Waterdichtheid

Met het membraan van 10.000 mm Schmerber blijf je droog in de sneeuw.

Warmte

Warm dankzij de wattering in gerecycled materiaal, en extra dik om te gebruiken tot -10 °C

Gebruiksgemak

Halfelastische polsen en sneeuwvanger om te vermijden dat er sneeuw binnendringt

Zakken

Skipaszak op de mouw, 2 steekzakken met sluiting. 1 binnenzak.

TECHNISCHE INFORMATIE

De juiste maat kiezen

Het model op de foto draagt een M en is 185 cm groot.

Dit zijn zijn maten:
Borstomtrek: 104 cm
Taillewijdte: 104 cm

Armlengte: 45 cm
Binnenbeenlengte: 80 cm

Wat voor model heeft de jas 100?

Regular fit. Deze jas valt recht, de kanten blijven parallel hangen zonder dat ze de vorm van je bovenlichaam volgen. Dankzij het ruime model kan je onder deze jas perfect een technische base- en midlayer aantrekken.

Hoe wordt de waterdichtheid van de stof gemeten?

De mate waarin een stof bestand is tegen waterdruk wordt uitgedrukt in mm waterkolom (test gebaseerd op de ISO-norm 811). Hoe hoger de druk, hoe waterdichter de stof is. Een stof met een waterdichtheid van 10000 mm is dus bestand tegen de druk die wordt uitgeoefend door 10.000 mm water.Bij skiën raden we materialen aan die gaan van 3.000 mm tot 20.000 mm waterkolom.

Hoe meten we de waterdichtheid van onze jassen?

Het materiaal en de constructie van deze jas zijn specifiek bedoeld om water en wind tegen te houden. Zo ben je helemaal gewapend tegen slecht weer (regen, sneeuw, wind enz.). We hebben ook de waterdichtheid getest tijdens het skiën in verschillende weersomstandigheden en een paar dagen na elkaar. Daarnaast hebben we ook labtests uitgevoerd. Aan de hand van deze tests kunnen we bevestigen dat de jas je beschermt tegen sneeuwval of intense regen van 12 cm per 2 uur.

Hoe wordt de comforttemperatuur gemeten?

We testen elk van onze producten in het laboratorium om je een indicatieve waarde te geven van de comforttemperatuur. De meting gebeurt zonder thermobroek voor de broeken, en mét een thermoshirt en fleecetrui voor de jassen. De aangegeven waarde is die van de buitentemperatuur waarbij onze testers het noch warm, noch koud hadden. Dit gevoel verschilt natuurlijk naargelang de intensiteit van de activiteit, maar ook naargelang het metabolisme van de persoon.

Hoe blijf je warm op de pistes?

Om warm en droog te blijven, doe je er goed aan je te kleden volgens het 3-lagensysteem. Laag 1 of baselayer, om droog te blijven. Laag 2 of midlayer, om de warmte vast te houden. Laag 3, of outer layer, als bescherming tegen weer en wind.

Repareerbaar product

Zolang de garantietermijn loopt, repareren we je product gratis. Of het nu om winkelhaken gaat, gescheurde naden, ritsen ... Voor reparaties kan je terecht in je vaste winkel.
Kunnen we je product toch niet herstellen (door een productiefout), dan ruilen we het om of betalen we het terug.

Garantie

2 jaar

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Hoofdvoering 100% Polyethyleentereftalaat (PET) 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Tweede voering 100% Polyethyleentereftalaat (PET) Membraan 100% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Bij voorkeur ophangen op een kleerhanger en plooien vermijden, die tasten de coatings aan. Altijd eerst goed laten drogen, dan pas opbergen op een droge en geventileerde plaats.

TESTS

Alle producten van Wed'ze worden bedacht, getekend en ontwikkeld in de vallei van de Mont Blanc. Vervolgens worden ze getest in omstandigheden die identiek zijn aan de echte gebruiksomstandigheden (bij sneeuwval, in de kou, in poedersneeuw ...). Daarbij gaan onze ontwikkelingsteams na of het product dat ze ontwikkelden perfect geschikt is voor het beoogde gebruik.

ONDERHOUDSADVIES

Machinewas - 30° max - zacht

Niet bleken

Drogen op lage temperatuur

Niet strijken

Niet droogreinigen

AFBEELDINGEN

Ski-jas voor heren 100 zwart
Ski-jas voor heren 100 zwart
Ski-jas voor heren 100 zwart
Ski-jas voor heren 100 zwart

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden